Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ

Игри за PC
Публикувай отговор

Намерихте ли това което търсихте ?

Анкетата свършва на 06 Окт 2004 12:26

Да 10х :)
22
56%
Все още съм в процес на Издирване !
17
44%

Общо гласове: 39

Изход

Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ

Мнение от Изход »

Nipps написа:Здравейте, The Witcher добра игрица ли е ?Че търся нещо да разцъкам та да ме зариби. :rockon: освен за Вещера кажете мнения и за warhammer 40k dawn of war 2 чудя се коя от двете по ще ме зариби.. :IMNOOB:

Определено the witcher, най-доброто RPG от новата генерация.
DoW 2 е яко бозава, не ти трябва.
секс едва ли - just cavalli

агентите са педали
напускам форума
Аватар
kylekatarn

Мнение от kylekatarn »

Здравейте,от някъде може ли да намерите Blitzkrieg:Mission Barbarossa или Blitzkrieg:Anthology. По възможност ако може да е от БГ сайт
Аватар
Seigar -X-
В момента играе: Fallout Van Buren

BioShock 2 [Zamunda.NET Link]

Мнение от Seigar -X- »

Изображение

:arrow: http://www.zamunda.net/details.php?id=209064

Edit: Някакъв фикс ако имате проблеми

:arrow: http://www.arenabg.com/details.php?id=2 ... 5c7d24f9a4
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции
(by kom4o)
Blackmind
В момента играе: World of Warcraft

Мнение от Blackmind »

Надявам се на някой все още да му се играе 1.12.1 класик уоу, защото намерих един много добър сървър: http://vanilla.splashgame.org//world1.php?nr=0

Рейтовете са следните:

Experince x1
Quest x1
Gold x2
Honor x2
Repuration x2
Drops x1

А играта направо с пача може да си дръпнете от тука: http://zamunda.net/details.php?id=64031&hit=1

- Допълнително инфо което мога да ви дам, е че сървъра е само на 2 дена и всички магии и инстанции работят, а 90% от куестите също бачкат + това има и Аукционна къща.
Naxx, AQ, Onyxia's Lair работят.
Единственото от което сървъра има нужда е хора.
За повече инфо може да ме намерите на скайп: g1rk0v
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Изход написа:Търся интересно RPG с увлекателна история, хубава музика и войс актинг. По възможност и гласът на главния герой да е озвучен (не е задължително).
Битките да НЕ са походови!
Да не е много трудна.
Да не е Mass Effect, The Withcer, Jade Empire, Falllout (3), KOTOR или Oblivion.
Мерси предварително:))
Risen/Gothic 2
isummon
В момента играе: Halo:Combat Evolved,Team Fortress 2.
Обратна връзка:

Мнение от isummon »

Ахххххх...щях да ги кажа същите.
Бум..бабата!
Blackmind

Мнение от Blackmind »

За феновете и играчите на World of Warcraft => http://wowbg-affliction.mmorpgheroes.net/forum.htm :)
Аватар
Blur
В момента играе: с майка ти!
Обратна връзка:

Мнение от Blur »

Здравйте,
Наскорох реших да си побъцкам GTA San Andreas та взех че я врътнах :59: .Обаче ми се прииска нещо по-ново (GTA IV).Обаче един фр каза ,че е имал затруднения с пускането на GTA IV ,защото не можело да си направи офлайн профил или нещо такова (говоря конкретно за GTA IV от замунда на KiNGS).Та искам да попитам наистина някой друг имал ли е такива проблеми и ако е имал как ги е решил.Ще съм ви благодарн ако ми отговорите на въпроса!!!

P.S.Предполагам ,че с изискванията няма да имам проблеми процесор-DualCore AMD Athlon Black Edition 7750, 2647 MHz (13.5 x 196) видео карта-ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB) RAM-3 GB
Погледнал с отегчение,и небрежно разровил жарта с кура си.
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета
Аватар
Pesho ™

Мнение от Pesho ™ »

cekira написа:Здравйте,
Наскорох реших да си побъцкам GTA San Andreas та взех че я врътнах :59: .Обаче ми се прииска нещо по-ново (GTA IV).Обаче един фр каза ,че е имал затруднения с пускането на GTA IV ,защото не можело да си направи офлайн профил или нещо такова (говоря конкретно за GTA IV от замунда на KiNGS).Та искам да попитам наистина някой друг имал ли е такива проблеми и ако е имал как ги е решил.Ще съм ви благодарн ако ми отговорите на въпроса!!!

P.S.Предполагам ,че с изискванията няма да имам проблеми процесор-DualCore AMD Athlon Black Edition 7750, 2647 MHz (13.5 x 196) видео карта-ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB) RAM-3 GB

Ми явно приятеля ти не е знаел как да си направи такъв. Влизаш в играта. Натискаш бутона Home (от клавиатурата) и си правиш Offline Account :wink:
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
Blackmind

Мнение от Blackmind »

За всички любители на Old School WoW-a || http://www.forsakengaming.com/forums/index.php? ||
Аватар
Zakaza

Мнение от Zakaza »

Здр. може ли да ми кажете къде да сложа мод за коли на Street Legal Racing 2.3.0 le :)
savag3

Мнение от savag3 »

Някой да играе Bounty Bay Online?
Аватар
lordivan

Мнение от lordivan »

Кажете, играе ли се още Quake Wars, сървъри има ли?
den1s

Мнение от den1s »

Реших да поиграя някоя по стара игра та пробвах Cossacks:art of war , но не ми трагна.Същото беше положението и с Command and Conquer:Generals.Пробвах и Blitzkrieg,а при него имам само звук без картина.Преди съм ги играл на същата конфигурация,която имам.Дали проблема е в някой драйвери или.....?
Аватар
Txc
В момента играе: Urban Terror най-вече
http://urbanterror.info/
Обратна връзка:

Мнение от Txc »

''If you had... 1 shot or 1 opportunity, to seize everything you ever wanted... in 1 moment.
Would you capture it... or just let it slip ? ''
martinl

Мнение от martinl »

От доста време търся една стара игра която си я бях записал от диска на PC Mania.Играта е с колички и се гледа отгоре (не е 3D).Има голям избор от колички и писти.Количките май бяха във бяло със черни очертания.Пистите не бяха много цветни.В името на играта имаше думата "Rally"!

Ако някои се досети за някаква такава игра моля да пише !
EcTeTa

Мнение от EcTeTa »

да не правя нова тема бе как се казваше онази известна игра в която в началото един кораб пътува към една космическа станция и после пича става някав извънземен и фърчи наляво надясно ?
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

FUNCOM ДА СПРАТ ДА СИ ЧЕШАТ МЪДЕТЕ С ММО-ТА И ДА ПРАВЯТ ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА TLJ, ЧЕ НЕ СЕ ТРАЕ
Тъкмо превъртях dreamfall, а преди няколко дена и първата част. Как може да се бавят толкова години :(
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
needder

Мнение от needder »

Здравейте,
От няколко дена съм в търсене на една стара игра за Формула 1. Проблема е, че никога не съм я играл, но един приятел ми я описа и останах крайно очарован от нея. Годината за която е направена играта е в интервала 99-01, поне според приятелят ми. Интересното в тази игра е, че не избирате реален пилот от листа, а създавате свой собствен профил и започвате да градите кариера, като в началото започвате от най- слабите отбори и с течение на времето и вашите постижения, големите отбори Ви предлагат договори и съответно ставате по голяма звезда. Играта знам със сигурност, че не е F1 challenge 99-02, просто защото там никой не ти предлага договор, а сам избираш за кого да се състезаваш. Моля ако някой има идея коя е играта и ако може да даде линкче за нея, ще му бъда крайно благодарен!
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

wiedzmin написа:FUNCOM ДА СПРАТ ДА СИ ЧЕШАТ МЪДЕТЕ С ММО-ТА И ДА ПРАВЯТ ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА TLJ, ЧЕ НЕ СЕ ТРАЕ
Тъкмо превъртях dreamfall, а преди няколко дена и първата част. Как може да се бавят толкова години :(

Нали? Продължението се очаква след около година-две, а ако си по-любопитен относно възникналите въпроси след края във форума на the longest journey има какви ли не теории за финал на историята - от това The prophet да е бащата за Зоу до това, че Брая Уестхаус да е образът на Алвин Пийтс, в който се е вселил Undreaming-а :lol: :lol: :lol:
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Публикувай отговор