Nocturno написа:ти го турим в устата
Ти го отапем! Я може да сом гей после, ма ти нема да имаш и уй да покажеш!
Nocturno написа:ти го турим в устата
Не ама БАЯNocturno написа:
некой ако каже че погледът ми е емо ще го напсувам

One написа:Nocturno, тия книги на Стефан Цанев яко си се преебал с тях - грам достоверност няма във всичките му писания, пък са скъпи. Ако се сещаш, имаше един момент, дето българския хан си сваля гащите и започва "гръмовно да пърди в лицето на византийския император"...

Ми те не са негови.One написа:Nocturno, тия книги на Стефан Цанев яко си се преебал с тях - грам достоверност няма във всичките му писания, пък са скъпи. Ако се сещаш, имаше един момент, дето българския хан си сваля гащите и започва "гръмовно да пърди в лицето на византийския император"...
Иначе силно одобрявам картата от Колелото на Времето, моята е закачена по сходен начин на стената.
Подкрепям.One написа:Nocturno, тия книги на Стефан Цанев яко си се преебал с тях - грам достоверност няма във всичките му писания, пък са скъпи.
Günther написа:Ми те не са негови.One написа:Nocturno, тия книги на Стефан Цанев яко си се преебал с тях - грам достоверност няма във всичките му писания, пък са скъпи. Ако се сещаш, имаше един момент, дето българския хан си сваля гащите и започва "гръмовно да пърди в лицето на византийския император"...
Иначе силно одобрявам картата от Колелото на Времето, моята е закачена по сходен начин на стената.
Само щото видях Колелото на Времето няма да го кажа .... too much pressure .... погледът ти е емо !