Вечен живот

Нещата от живота
Аватар
човек

Re: Вечен живот

Мнение от човек »

Бях решил да не пиша в толкова тъпа тема, ама те така и така всички теми са тъпи. За това само се чудя как Андрей и всички други, които искат да са "безсмъртни" могат да имат толкова ограничено мислене(поне според мен). Пък и под безсмъртие разбирам колкото и време да е минало, крайният резултат да бъде реене в пространството, поне от вашата гледна точка трябва да стане така.
Аватар
Оne

Мнение от Оne »

Убягва ти логиката, Андрей, защото мислиш в столетия. Под безсмъртие аз разбирам вечност.
Говориш, че сме тъпи да мислим за подобни неща, а ми разтягаш някви локуми повече от всички, които са писали в шибаната тема.
Изходе, ти кога ще спреш да бъдеш толкова... посредствен, да не кажа нещо по-силно, че пак ще ме погне Шансовия. Ако има нещо, срещу което негодувам, то е, не че мислите за подобни неща, а че мислите твърде малко, докосваш ли се до разликата? Спри да четеш диагонално, моме.

Явно трябва да задам уточняващ въпрос: авторе, когато говорим за вечен живот, приемаме ли като даденост това, че човешкото съзнание и психика са готови да се справят с този товар? Защото пренасищането, за което говорех, както и загубата на всичко, което някога ти е било познато, би имало сериозни отражения върху хората. Ако някога доживеем такова време, в което ще има безсмъртни, приятелю, помни - залагам си левия ташак (а той ми е безумно скъп, наистина), че половината от тях ще се побъркат. Склонни сте да идеализирате, но реалността е такава, че хората все още не са стигнали момента, в който биха били готови за безкрая.

@Шейди,
хранилка за какво? Тъкмо докато четях поста ти си мислех, че това може да го напише само човек, който наистина е препатил от привързаността си към останалите. После видях и ситния шрифт...
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

One, половината хора са побъркани в момента, ако не и повече от половината. Причината е, че когато са били на 10 години са си представяли бъдещия си живот по един начин, но докато се обърнат разбират че вече са преполовили живота си и вероятно почти, нищо от това което са искали няма да стане. Стресът идва от това, че всички ние БЪРЗАМЕ защото знаем че работим в много кратки срокове.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Изход

Мнение от Изход »

One, май не си много умен, а? Не съм си играл да ти чета глупостите, щото не ме интересува псевдо философският ти поглед върху въпрос, който е бил обсъждан многократно.
Опитай се поне до известна степен да прикриеш пълната липса на смисъл в живота си и възможност да мислиш.

Нямам лоши чувства към теб, просто задълбоченото разсъждаване върху този въпрос е меко казано безсмислено.
това е защото ме нарече посредствен :D
секс едва ли - just cavalli

агентите са педали
напускам форума
Аватар
ТРУПОНАРЕЗЕНинс

Мнение от ТРУПОНАРЕЗЕНинс »

Само да изтъкна, че дългото живеене не е лошо нещо.
Аз например карам седемстотин седемдесет и седмото си лято тук на земята,
и не намирам нищо лошо в това. :roll:

Дай Боже всекиму, както се казва. :D
Нема таа, нема онаа.
Аватар
човек

Мнение от човек »

с две думи човешкото съзнание не е готово да се справи, а за да се справи, ще трябва да се измени и това така и така няма да сте вие, пък и не разбирате понятието Вечност и апвате куро сите.
Аватар
ТРУПОНАРЕЗЕНинс

Мнение от ТРУПОНАРЕЗЕНинс »

Човек, обявавм те за Нечовек !!!!

Мн си умен, човече!!! ,

Много!
Нема таа, нема онаа.
Аватар
човек

Мнение от човек »

:oops:
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:Само да изтъкна, че дългото живеене не е лошо нещо.
Аз например карам седемстотин седемдесет и седмото си лято тук на земята,
и не намирам нищо лошо в това. :roll:

Дай Боже всекиму, както се казва. :D
А аз - шест хиляди седемстотин седемдесет и осмото и въобще не се оплаквам. Точно напротив. :|
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Бих искал да имам вечен живот само ако мога да се самоубия когато поискам.
Аватар
Riven
В момента играе: Много и все различни неща :)
Обратна връзка:

Мнение от Riven »

Depraved написа:Бихте ли избрали, ако можехтe, да живеете вечно, без да стареете на външен вид, без да могат да ви убият, освен например обезглавяване, или нещо такова ? Преди доста време четох портрета на Дориан Грей, тогава не го разбрах, но наскоро гледах новия филм и отново прочетох романа. Лично на мен определено би ми допаднал шанса да живея вечно, за много хора съм повърхностен, но си имам собствени виждания. Споделете, и аз ще си кажа също.

А, и още нещо, offtopic, човек може ли да се научи да вдишва през носа докато издиша през устата ? :P
Да разбира се че бих искал, възможностите щяха да са безкрайни :)
За офтопика ти, не мисля че е възможно.
"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
Аватар
Алминатора``

Мнение от Алминатора`` »

Безсмъртието е добро и лошо нещо, защото Едуард 120 години е чакал да се появи Бела и да се влюбят!Представете си вие да чакате 120 години за истинската любов!Освен това той е и вампир и свети на тъмно!Не, той не свети на тъмно, ами свети на... светло! :D

Neways, не бих избрал безсмъртието. Живее ми се, но не ми се живее безкрай, защото както всяко друго нещо и самият живот ще писне в даден момент :)
Все агенти сме.
Аватар
reɑdonly

Мнение от reɑdonly »

Вампир!? По-скоро нещо средно между светулка и гей.
ПСУВАЙ, НО ВЪЗПИТАНО!
Аватар
Алминатора``

Мнение от Алминатора`` »

magneto666666 написа:Вампир!? По-скоро нещо средно между светулка и гей.
Едуард е точно истински вампир мога да ти кажа и също че другите вампири трябва да се учат да бъдат добри като него и да пият само животинска кръв!
Все агенти сме.
Аватар
reɑdonly

Мнение от reɑdonly »

Трябва и да се научат да светят през деня, а не да умират.
ПСУВАЙ, НО ВЪЗПИТАНО!
Аватар
gogoto

Мнение от gogoto »

В един от епизотиде на "Heroes", не помня кой сезон,май втори... Имаше един безсмъртен, който създаваше проблеми, тогава "Хиро" го хвана и го телепортира в празен гроб...
Е представете си вечния си живот на тъмно,тясно пространство, където определено никой няма да се сети да ви потърси...
Побиват ме тръпки при тази мисъл ! :/

Иначе съм супер раздвоен. Хем искам да знам всичко, хем хората около мен са ми прекалено скъпи... и май везната клони повече към хората.
ако нямаш решение на проблема,значи си част от него
cola

Мнение от cola »

:D :D :D
Аз

Мнение от Аз »

Да си вечно млад е яка далавера :!:
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Аватар
Pastor Lightning

Мнение от Pastor Lightning »

Темата е блестяща братя и сестри. Не се смейте, че така се обръщам към вас, казвам го от сърце, колкото и странно да звучи това в този форум. И аз съм чел Портета на Дориан Грей(от Оскар Уайлд), но това си е просто фантастика. Безсмъртие на физическото тяло- невъзможно(поне за сега, преди нашият Отец да е слязъл за втори път да ни спасява). Но и тогава не се знае какво ще става... в Библията не пише... дали ще имаме душа и физическо тяло... никой не ти казва. Но едно е сигурно- човека има душа и тя е създадена да бъде безсмъртна. Само Всевишният избира кой да живее вечно. Ние имаме реален шанс да бъдем безсмъртни- да, ти геймъре(навремето и аз бях геймър, за това съм тук, ех младини...), да ти добър или зъл, който и да си. Както се вижда от подписа ми книгата на живота съдържа тези имена. Сега може би се питате как да спечелим вечен живот...
Любов... към всичко свято и никаква омраза. Оттърсване от греха, което е може би най-трудното, защото безгрешни няма, само Господ Исус Христос е безгрешен. И моля ви, никакви секти, имаме си православна църква(и още нещо, църквата ще намериш в храма, а не зад клавиатурата в интернет). Ако намериш пътя към църквата, значи си намерил пътя на сърцето си. Как го намерих аз? Прочетох Библията. По-умен не съм станал, по-мъдър,може би... Да безсмърнти сме, докато Господ не реши друго. Физическата смърт е първата смърт. Втората смърт е душевната. Тя приключва в огненото езеро на смъртта, което е в ада. Там със сигурност приключва живота. И нещо много важно за вечния живот- чиповете, които ще се вграждат в човешките тела- това е белега на звяра– Луцифер. Който го приеме няма да има вечен живот.

edit: Хамелеон, 2012... край на света няма да има, по- големи природни катаклизми може би, дай Боже не :).
Само избраните ще живеят вечно
Техните имена са написани в книгата на живота
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Pastor Lightning, кажи им за 2012, ти трябва да знаеш най-добре. :o

пс. чиповете отдавна са пуснати в америка; имаме си 1 валута ( еврото и Антихриста, дето стои начело ); ЦЕРН и черната му дупка; 3-тата световна, която ще избухне до 2 години!!

едит : леле не обърках се, забравих, че ти си невеж за 2012. :oops:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Публикувай отговор