Alice in Wonderland

Какво да гледаме
Мr.Anderson

Alice in Wonderland

Мнение от Мr.Anderson »

Alice in Wonderland (с участието на Джони лудото копеле)

Изображение

Чекам да паднат цените и навлизам в киното да се размажа (надявам се)!Някой от вас гледал ли го е ,че да сподели мнение ?
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Re: Alice in Wonderland

Мнение от Omega-x »

НЕ знам кви цениш чакаш да паднат, тъй като цените на билетите за кино са винаги константа (Арена Запад/Младост - 12 лева 3Д, 8 нормално), IMAX 12 лева.

Иначе филмът е бозав, Тим Бъртън е безидеен, Деп е яко изтъркана, а историята е доста по-зле от тази на Avatar, както и ефектите.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
shizo123

Мнение от shizo123 »

Мисля да го гледам близките дни у моло
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

Omega-x написа:НЕ знам кви цениш чакаш да паднат, тъй като цените на билетите за кино са винаги константа (Арена Запад/Младост - 12 лева 3Д, 8 нормално), IMAX 12 лева.

Иначе филмът е бозав, Тим Бъртън е безидеен, Деп е яко изтъркана, а историята е доста по-зле от тази на Avatar, както и ефектите.
В смисъл такъв ,че всеки четвъртък цените падат !Преди 18:00 билетът е 4 лева ,а след това - 5 лева . :wink:
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

## Траклист :

01. Avril Lavigne – Alice (Underground)

07. Tokio Hotel – Strange Feat. Kerli

:shock: :lol: :x :roll:

----

Дано не съм и аз мега разочарован от филма.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

The Chameleon написа:## Траклист :

01. Avril Lavigne – Alice (Underground)

07. Tokio Hotel – Strange Feat. Kerli
ПХАХАХАХАХ
Иначе за филма - нищо особено, но определено можеше и по-зле. Всъщност като се замисля... за филм по толкова позната на всички приказка, трудно можеше и да е по-добър.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Изход

Мнение от Изход »

На мен пък ми хареса. Имаше приятна атмосфера и оправда очакванията ми. Това, че го гледах с подходяща нагласа също помогна :) Като цяло-неангажиращ и приятен за гледане, особено след напредгнатите ми последни няколко седмици.
Хаха, тия идиоти от форплей са дали на Алиса оценка 6, а на аватар-10.
Защото Алиса бил филм за дечица, а аватар- за най-харкор mature аудиторията :D
секс едва ли - just cavalli

агентите са педали
напускам форума
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

И на мен ми хареса, старателно се опазих от ревюта и мнения, както и при Аватар и съм доволен.
Е, основната линия беше клише - намират герой, той се дърпа, после се навива, сразява злото и спасява света, но пък беше поднесено сравнително добре.

Мартенският заек е ебаси кокаиновия абстинент :D

П.С. Не се лъжете на 3D, филмът си е заснет 2D и изкуствено вкарван в дълбочина, като не броим някои CGI ефекти (падащото в дупката пиано) не си личи много.
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Публикувай отговор