Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Вечен живот
Публикувано на: 15 Мар 2010 11:27

Andrey358 написа:
Приемам веднага. Не бих казал "без да се замисля", тъй като много съм мислил по въпроса.

+1

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 15 Мар 2010 13:57

indigo написа:
Reference: this guy.

Lolol, u teenproblem fag~ :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 15 Мар 2010 15:19

The Chameleon написа:
indigo написа:
Reference: this guy.

Lolol, u teenproblem fag~ :lol:

GOOGLE PICTURES!!!!!!!!!!!! КЪЛНА СЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :| :oops: :x :oops: :cry: :oops:

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2010 15:23

The Chameleon написа:
Да, разбира се. :D Най-малкото, искам да съм жив след 500 години. :wink:

Word.

ПП
Fix'd, между другото.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 15 Мар 2010 15:49

Andrey358 написа:
Приемам веднага.

This :wink: :!: Искам да видя фалаута.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2010 16:16

Progressor написа:
Andrey358 написа:
Приемам веднага. Не бих казал "без да се замисля", тъй като много съм мислил по въпроса.

+1

+1
По някаква причина постоянно мисля за това.Разбира се, мислил съм и за това, че ще е гадно ако живея безкрайно, а всичките ми познати измират около мен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2010 16:47

One, то ще си има смърт. Просто не за теб. Тълкувай.
Аз веднага бих приел, понеже искам да видя всичко, искам да знам кога и как ще свърши света наистина, искам да доживея за науката да няма тайни, да разбера наистина всичко. А за близките - висока цена е да ги загубиш по някое време, да видиш как светът ги забравя, но първите ще ти липсват, рано или късно ще окриеш нови. И тях ще ги загубиш, на третите ще свикниш. Поне ще живееш и ще си намираш все нови, пък ако ще да са на другия край на вселената, като станат ежедневие междупланетните полети. :P А ние остаряваме, всички близки пак ги губим, и накрая... Ами край. Дано докато съм жив измислят начин поне за удължаване на живота, пък дано и вечен живот. Я нещо нано-технологии, я да ни клонират и да ни пренасят съзнанието в детето-клонинг... Може да си дадем главите да ни ги замразят и като открият технологията да ни върнат към живота, да ни съживят. :lol: :lol: :lol:
А за дишането, бях чел за някакви племена в Африка, които свирят на духови инструменти с часове без да поемат въздух, и го постигали чрез кръгово дишане ли, как се казваше. Просто ми беше интересно дали някой също е чувал за това, пък защо да правя друга тема.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2010 17:12

Мисълта ми е, че когато човек придобие безсмъртие, отношението му към живота ще се промени коренно. Адски наивно е да смяташ обратното. Съвсем вероятна е възможността, като знаеш, че имаш всичкото време на света, да изпаднеш в абсолютна леност и апатия. Или да ти писне самият живот - пренасищане му се вика. Ще ти писне от небето, от земята, от водата, от хората, от всичко. Аз на моменти го изпитвам дори сега, смятай какво би било след едва сто години.

Няма да задълбавам в разни безпредметни философствания, но всички, които казвате, че сте мислили по въпроса, можете да ми ядете хуя. Ако на това му викате мислене, просто не сте дозрели за безмсъртието и не виждам как това ще стане в следващите 10 000 години.

Цитат:
One, то ще си има смърт. Просто не за теб.

Самата природа на човека е такава, че се нуждае от смъртта, за да може тя да го мотивира да живее, Depraved. Това имах предвид. И е неоспорим факт. Пък вие си фантазирайте, нищо лошо няма в това...

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 15 Мар 2010 18:06

ЧОВЕКЪТ е единственото животно, което знае,че го очаква смърт, но кой знае защо се съмнява в нейната неизбежност - Стивън Хокинг

Поздрави ;0

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2010 18:17

Прав си за това, че отношението ти към живота може да се промени, но пък си представи само как след 3 поколения ще си толкова мъдър и опитен във всичко, че няма да ти се вярва. И това може да ти е мотивация да живееш, не само смъртта. А аз исках да кажа, че ще оценяваш собственото си безсмъртие като уникална дарба, понеже около теб всички ще мрат. И не е задължително да се пренаситиш. Не можеш да забраниш на някого да е ненаситен на живот, понеже на теб лично понякога ти омръзват небето, земята и хората.

Профил Skype

Публикувано на: 15 Мар 2010 19:20

тежкарско е да ползваш псувни по постовете си за да придадеш изкуствена тежест на мнението си, уверявайки дори самото си несигурно аз в собствената си правота.. винаги е било
кийп ит ъп !

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2010 20:13

Несигурен в мнението си не съм, повярвай. Друг е въпросът, че давам воля на лекото си възмущение от повърхостността, с която почти всеки, отбелязал се в темата, е подходил към въпроса на Depraved.

Иначе опитите ти да диагностицираш хората винаги съм следял с повишен интерес. Начинът, по който го правиш, също демонстрира пълна увереност в собственото ти мнение - нещо, което в конкретния случай те кара да изглеждаш смешен, брато. Стига се прави на психолог, приятелски те моля. Ти може и да имаш високо самочувствие, може и да е с покритие, ама си громиш авторитета в очите на другите така.

Не съм аз човекът в този форум, който използва псувните като придаващи допълнителна тежест на мнението му похвати, знаеш го. Чудничко защо не се обърнеш първо към него с тази забележка, пък тогава да погваш... нюфаговете.

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 15 Мар 2010 20:26

Бих казал:Алчноста човешка е безгранична!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2010 22:18

@One:

Ако единствения ти страх от безсмъртието е, че хората около теб ще мрат... ами не си много силен човек. С приятели е по-лесно, но и сам воинът е воин.

Моят страх от безсмъртието... два са.

1. Ще остарея морално. Аз харесвам едни неща, а след 50 години на тези неща ще се гледа с насмешка. Старите хора изпитват това, един 500 годишен човек може да бъд премазан от него.
2. Света да свърши преди мен. Това е разбиваща мисъл. Без приятели - стаа. Без никакви други хора - мизерия. Без никакъв друг живот - ужасТ.

Иначе всяка загуба на близък човек е тежка, но се преодолява. Хората сме гъвкави хора, нали?

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 15 Мар 2010 22:33

^ Тру, тру.. и аз не бих поставил причина кат загуба на близки/приятели да ме спре.. :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2010 22:35

Цитат:
Ако единствения ти страх от безсмъртието е, че хората около теб ще мрат... ами не си много силен човек. С приятели е по-лесно, но и сам воинът е воин.

На базата на какво правиш това заключение?

Изобщо не съм споменавал загубата на хората около мен, камо ли пък да го соча като единствена причина. Принципната ми асоциалност, на моменти - особено в последно време, граничи с чиста мизантропия, която може да направи всичко друго за мен, но не и да ме кара да скърбя за хората около себе си. Има изключения, естествено. На мен близките ми хора са адски малко, но за сметка на това - безкрайно близки и скъпи. Факт, който няма отношение към темата, защото аз гледам на нея от обективна, а не лична гледна точка.

Понеже, ако погледна от лична, ще трябва да задълбая в един много тежък разговор, в който бих изразил пълното си несъгласие, че човек, който се страхува от загубата на любими хора, е слаб човек.

Иначе теб май те разбирам, защото си ми оставил впечатление за пич, който е една идея по-асоциален дори от мен самия, прощавай, ако бъркам :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2010 23:04

Demon__Hunter написа:
{SuPa-1337-Killa} написа:
не се безпокойте Дънкан Маклауд е тук

:lol:

:P

Seriously guys,

Лили > Дънкан > Чък :lol:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2010 23:32

Лили и Дънкан са един и същ човек!
One, деба, верно не си много умен.
Говориш, че сме тъпи да мислим за подобни неща, а ми разтягаш някви локуми повече от всички, които са писали в шибаната тема.
А за тези, които реват, че им се мре-еми режете главата и тва е. Вижте, че в първият пост се говори за възможния изход все пак да ти отнемат нещастното животче. А ако си толкова безсмъртен, че да живееш в космоса без да се задушиш и/или пръснеш заради липсата на налягане преди това-еми успех, търси нови цивилизации в космоса тогава.

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 15 Мар 2010 23:43

One като оставим настрана глупавите предрасъдъци за живота и смъртта и вечния кръговрат и бла - бла, наистина не мога да видя логиката в това да искаш да умреш. Един човешки живот не е достатъчен, определено за да постигнеш всичко което би си наумил, да научиш всичко което искаш да научиш, да видиш всичко което искаш да видиш. Поне при мен е така. Тъй, че това с пренасищането нещо не ми се струва добър довод. А иначе въпросът никак не е само теоретичен. След век, може би два, а може и по-рано, безсмъртието на хората (или поне многократно увеличен живот) ще си е факт.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2010 23:48

One написа:
Иначе теб май те разбирам, защото си ми оставил впечатление за пич, който е една идея по-асоциален дори от мен самия, прощавай, ако бъркам :D

Антисоциален съм на порции. Може една седмица да не си говоря с никой, после цял месец само на гости да живея.

Приятели имам, свестни хора. Те ме ценят мен повече, отколкото аз тях. Знаят го, казвал съм им го. Ако някой от тях изчезне по една или друга причина от живота ми едва ли ще ми отнеме повече от седмица да го заместя.

Разбирай това както искаш. Просто ако действията на друг, било то да те псува, сваля, обича или кротко са си мре могат да разбият живота ти, то не си особено стабилен.

Преди да почне здравата хранилка - губил съм хора. Приятели и роднини.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com