bayonetta vs. God of War lll vs. Dante's Inferno
Re: bayonetta vs. God of War lll vs. Dante's Inferno
Геймспот за никакви не ги имам... И защо ми даваш оценките от пс3 версията. Всеки знае, че е осрана и за нищо не става... както и повечето мултиплатформени игри вмеждупрочем. Игри играя отдавна и не ми пука колко кръв има и дали е брутална самата игра, а да е добра в жанра си. На кървища и брутализми се кефят някви лапета, които не са се нагледали на такива неща. Няма какво да се измъквам, тъй като игрите почти навсякъде имат еднакви оценки, само дето във всички сайтове са бутнати пари да се завишат оценките на ГОУ. Малката подробност,че ГОУ е на всяка 2ра реклама и е супер масова и комерсиална. То остана и да я отрежат. Факт е че в играта нивото на екшъна е на филм от 60те. МНОГО ИНТЕРЕСНИ БОС БИТКИ С КУИК ТАЙМ ИВЕНТИ !!!! ! ! ! !!11!!1
- katotemoto
- В момента играе: Fable TLC
Може би това е бъгiddqd написа:Пък и тиа вериги дето крейтос ги върти минават през стените което е тъпо.
Не е бъг просто се върти като идиот с некви като вериги и минават през всичко като лазерни мчеове.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Всъщност в демото като се съберат повече enemy-та и веригите се забавяха значително...
Така че, не не са лазерни мечове.
Така че, не не са лазерни мечове.
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
- katotemoto
Ммммда, само се върти.Как ли не му се завива свят?iddqd написа:Не е бъг просто се върти като идиот с некви като вериги и минават през всичко като лазерни мчеове.
- pcultimate
Явно така е и с всички каратисти иначе след всеки roundhouse kick щяха да повръщат.katotemoto написа:Ммммда, само се върти.Как ли не му се завива свят?iddqd написа:Не е бъг просто се върти като идиот с некви като вериги и минават през всичко като лазерни мчеове.
П.С.На мен повече щеше да ми прилошава ако постоянно се въртях и имах 2метра краци (*cough* Bayonetta *cough*)
Японците са вкарали реални самурайски удари с катана поне с това съм тренирал 5 години за другите оръжия незнам.
Точно пък реализма в Bayonetta да гледаш..
Просто ударите са истински вече оттам нататака всичко е измислено, но все пак в една бойна игра ударите са основата. Този от год оф уар уф се взима много на сериозно некв напомпан гей а даже ударите са му фалшиви това е доста куцо.
- pcultimate
Извини ме майсторе на боя с мечове на вериги
Не сериозно откъде ще снаеш че богове
с мечове на вериги
няма да се бият така...Иначе не мисля, че Крейтос е гей просто защото той няма никакви сексуални помисли..той всъщност въобще не мисли...всичко е ГНЯВ
А да и във всяка игра прави тройки със жени
Освен ако не си от тези дето твърдят че жените са гей
Не сериозно откъде ще снаеш че богове
А да и във всяка игра прави тройки със жени
Освен ако не си от тези дето твърдят че жените са гей
Гей е защото е бръснат с къса поличка намирам го за гейско.
- pcultimate
Хубавото е че през по-голямата част от времето не го виждаш от кръвiddqd написа:Гей е защото е бръснат с къса поличка намирам го за гейско.
Иначе май не е бръснат, защото той е изцяло покрит с праха на убитите от него любими(жена му и дъщеря му). А за поличката нямам никва идеа защо е там явно тва е идеята на хамериканците за гръцка митология
Аз знам за кво е споличка. За да привлечат гей геймърите към аудиторията на играта. Така ще имат по голям кръг почитатели и играта ще е още по комерисялна.
-
pcmaniasucks
Еми пич... Ако беше малко по-умен щеше да разбереш, че това е разкъсана част от облеклото му, което е носил докато е бил бог на войната. Ако беше дори още по-умен(което не го вярвам) щеше да видиш, че всички хора в древна гърция са били облечени по подобен начин. Така че не мога да си обясня омразата ти... Може би нямаш Плейстешън 3?iddqd написа:Аз знам за кво е споличка. За да привлечат гей геймърите към аудиторията на играта. Така ще имат по голям кръг почитатели и играта ще е още по комерисялна.
-
pcmaniasucks
Хамериканците не са ти виновни, че не можеш да видиш, че това беше част от бойния му костюм. За справка - спартанско бойно облекло върху статуята на крал Леонидpcultimate написа:Хубавото е че през по-голямата част от времето не го виждаш от кръвiddqd написа:Гей е защото е бръснат с къса поличка намирам го за гейско.![]()
Иначе май не е бръснат, защото той е изцяло покрит с праха на убитите от него любими(жена му и дъщеря му). А за поличката нямам никва идеа защо е там явно тва е идеята на хамериканците за гръцка митология
Изглежда Сони са си научили урока по история...
Човек, стига с това кой имал плейстейшън и кой нямал, защото мога да си позволя 10 пъти повече неща от теб и съответно доводите ти отпадат. Играта е направена с комерсиална цел, да не влагаш много усилия, но да се наслаждаваш на тонове кръв и сополи. Направено е, хората след тежък ден да разцъкат час-два, но за геймъри, които са изиграли над 300 игри през живота си, играта си е поредното eye candy( за мен даже това не е, защото ми е писнало от едни и същи брутализми и схватки.
- katotemoto
Тези "полички" се наричат туникиpcmaniasucks написа:Еми пич... Ако беше малко по-умен щеше да разбереш, че това е разкъсана част от облеклото му, което е носил докато е бил бог на войната. Ако беше дори още по-умен(което не го вярвам) щеше да видиш, че всички хора в древна гърция са били облечени по подобен начин.iddqd написа:Аз знам за кво е споличка. За да привлечат гей геймърите към аудиторията на играта. Така ще имат по голям кръг почитатели и играта ще е още по комерисялна.
Не бе поличките са ги носили, ама ако скриеш горната част на тая статуя няма ли да ти се види като супер секси пичка с къса поличка. Става дума някога може да е било фешън ама сега е гейско.
-
pcmaniasucks
Ти си луд! Точно в God of war 3 е вложен много повече талнт отколкото в повечето други игри....Освен това играта е призната за една от най-добрите приключеннски игри и поради това продължението получи голям хайп. Освен това играта е ексклузивно заглавие с висок приоритет. Да го сравняваш с жалкото копие наречено Dante's Inferno е глупаво. А bayonetta може да се сравнява повече с Devil may cry.DJ Cat написа:Човек, стига с това кой имал плейстейшън и кой нямал, защото мога да си позволя 10 пъти повече неща от теб и съответно доводите ти отпадат. Играта е направена с комерсиална цел, да не влагаш много усилия, но да се наслаждаваш на тонове кръв и сополи. Направено е, хората след тежък ден да разцъкат час-два, но за геймъри, които са изиграли над 300 игри през живота си, играта си е поредното eye candy( за мен даже това не е, защото ми е писнало от едни и същи брутализми и схватки.
- katotemoto
Всеки си има мнение.pcmaniasucks написа:Ти си луд! Точно в God of war 3 е вложен много повече талнт отколкото в повечето други игри....Освен това играта е призната за една от най-добрите приключеннски игри и поради това продължението получи голям хайп. Освен това играта е ексклузивно заглавие с висок приоритет. Да го сравняваш с жалкото копие наречено Dante's Inferno е глупаво. А bayonetta може да се сравнява повече с Devil may cry.DJ Cat написа:Човек, стига с това кой имал плейстейшън и кой нямал, защото мога да си позволя 10 пъти повече неща от теб и съответно доводите ти отпадат. Играта е направена с комерсиална цел, да не влагаш много усилия, но да се наслаждаваш на тонове кръв и сополи. Направено е, хората след тежък ден да разцъкат час-два, но за геймъри, които са изиграли над 300 игри през живота си, играта си е поредното eye candy( за мен даже това не е, защото ми е писнало от едни и същи брутализми и схватки.