Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111

Нещата от живота
Заключено
Аватар
NeO_Zealot

Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.

Мнение от NeO_Zealot »

Spoonkiller написа:Супи от лайна
епа менче опитвам се да общувам на твоя език, сега явно си се културизирал(сигурно от фитнеса), ама до съвсем скоро в 99% от постовете ти се съдържаше някаква форма или синоним на думата лайно
cola

Мнение от cola »

отгатни любимата форма на лайното и го печелиш завинаги
Аватар
Алминатора``

Мнение от Алминатора`` »

Darth Invader написа:
Spoonkiller написа:Супи от лайна
епа менче опитвам се да общувам на твоя език, сега явно си се културизирал(сигурно от фитнеса), ама до съвсем скоро в 99% от постовете ти се съдържаше някаква форма или синоним на думата лайно
Еми то така се прави бе, като използваш много синоними в речта демострираш висока езикова култура, а като викаш "супа от лайно" и "салата от лайно" показваш, че въпросната култура ти е на ниво детска градина.

/thread.
Все агенти сме.
Аватар
NeO_Zealot

Мнение от NeO_Zealot »

Алминатора`` написа:
Еми то така се прави бе, като използваш много синоними в речта демострираш висока езикова култура, а като викаш "супа от лайно" и "салата от лайно" показваш, че въпросната култура ти е на ниво детска градина.

/thread.
значи езиковата ми култура е на ниво детска градина, защото не съм вещ в използването на синоними на миризливата субстанция, изливаща се в кенефи, храсти и градинки всяка сутрин от милиарди задници ? :shock: добре, другия път ще използвам затоплена течна гозба от екскременти
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

Сънувах, че ям LSD... В съня ми се надрусах като прасе :)
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

На бляскава церемония в Кодак Тиътър в Лос Анджелис, започна връчването на 82-рите награди „Оскар".

През 2010 г. има много нововъведения - програмата ще води не един, а двама комици - Стив Мартин и Алек Болдуин.

Друго изменение на регламента касае музиката - композиции от филмите, номинирани за награда, ще бъдат представени с видео клипове, а не на живо от сцената.

По-кратки ще станат и речите на номинираните, които бяха помолени да подготвят по две 45-секундни изявления в случай, че получат статуетката

Ето ги известните до момента победители:

Филмът "Up" с режисьор Пийт Доктър спечели наградата за най-добър анимиран филм, в конкуренцията на "Принцесата и жабокът" и "Каролайн".

Кристофър Уолц очаквано взе „Оскар" за най-добра поддържаща мъжка роля, за участието си във филма на Куентин Тарантино „Гадни Копилета".

Сред номинираните в категорията бяха легендарни актьори като Кристофър Плъмър, Мат Деймън и Уди Харелсън.

Статуетка за най-добра оригинална песен за филм бе връчена на T-Bone Burnett за песента „The Weary Kind" от филма „Crazy Heart".

Първа награда за "The Hurt Locker" - той бе отличен в категорията "Най-добър оригинален сценарий". Сценарист на филма е Марк Бол.

"Оскар" за най-добър късометражен анимационен филм бе връчена на "Logorama" с режисьор Николас Шмеркин.

"Music by Prudence" взе наградата за най-добър късометражен филм, "The New Tenants" бе отличен за най-добър късометражен игрален филм.

Фантастиката "Star Trek" спечели отличието за най-добър грим.

Филмът "Прешъс" получи "Оскар" за най-добър адаптиран сценарий, сценарист на филма е Джефри Флетчър. Лентата е заснета по романа "Push" на американската поетеса и писателка Сапфир.

Моник взе статуетка в категорията за най-добра поддържаща женска роля, за изпълнението си в "Прешъс".

Мега-продукцията на Джеймс Камерън "Avatar" взе първата си статуетка за вечерта - тази в категорията за арт-директор, а след това и тази за най-добро операторско майсторство.

"The Hurt Locker" спечели двете награди за звук(Най-добро звуково оформление и най-добро миксиране).

Лентата "Младата Виктория" взе "Оскар" за най-добри костюми.

Анимация "Up" взе втората си награда за вечерта, филмът спечели в категорията "най-добра филмова музика".

Продължава убедителното представяне на "Avatar" - филмът на Камерън получи очакван "Оскар" за най-добри визуални ефекти.

"The Cove" получи статуетка за най-добър пълнометражен документален филм.

Поредна награда за "The Hurt Locker" - най-добър монтаж.

Изненадващ "Оскар" в категорията за най-добър чуждоезичен филм. Неколкократно награденият по различни фестивали немски филм - "Бялата Лента" изгуби пред "Тайната в нейните очи" от Аржентина.

Започна раздаването на наградите в най-престижните категории.

Джеф Бриджис спечели "Оскар" за най-добра мъжка роля с изпълнението си в "Crazy Heart", което е второ отличие за филма.

Сандра Бълок взе наградата за най-добра женска роля с изпълнението си в "Тhe blind side". Така актрисата създаде прецедент, като по-рано през вечерта спечели анти-наградата "Златна Малинка" за ролята си във "Всичко за Стийв".

Катрин Бигълоу(The Hurt Locker) спечели наградата за най-добър режисьор, след оспорвана битка с бившия си съпруг Джеймс Камерън.

За най-добър филм бе обявен "The Hurt Locker", с което стана едноличен победител в нощта на Оскарите.

lifestyle.bg
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Хаха колко ми е кеф,че помията на Камерън взе само 3 оскара :D Мазното копеле направо се е изял от яд :lol:
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Marv

Мнение от Marv »

Кеф!! Не, че The Hurt Locker ми харесва кой знае колко, но пак е по-добре от Dances with smurfs.
Най-доволен съм от наградата на Кристофър Уолц - определено е заслужена.
Fuck you, buddy
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

ЛУДИ ЛИ СТЕ ВЕ ТОЯ БОКЛУК THE HURT LOCKER ДА МИ СПЕЧЕЛИ ФИЛМ НА ГОДИНАТА!
ЧЕ ДАЖЕ И ЗА СЦЕНАРИЙ! Тоя филм не беше нищо повече от малоумна пропаганда на американското правителство. Дееба майка ви оскарска.

Даже вчера го изгледах за да знам за кво иде реч преди награждаването и ми е още прясно. Поредната банална, ужасно предвидима, псевдодраматична американска провоенна пропаганда. Уникално, че ЖЕНА режисирала ВОЕНЕН филм, което според мен е фактор за тъпотата на филма.
Псува ми се, ама ме мързи, затова ше пейстна кво се пенявих вчера след като изгледам филма и даже преди да спечели оскар за най-добър филм на годината. СПОЙЛЕРИ.

тоя филм посира всякаква реалистичност
най-малкото тактическата адекватност спрямо реална ситуация, която беше никаква
след това героизма и соловите действия на тия трима малоумници, които гледаш
тръгнал да отмъщава за смъртта на детето
и после
измислили сцена
в която някакъв арабин с БОМБА ОКОЛО КРЪСТА седи и РЕВЕ как СЪЖАЛЯВАЛ
и някой да му махне бомбата, щото той има семейство и иска да живеее 0.о
МИ ЗА КВО СИ ГО НАДЕНАЛ ТОЯ ЕКСПЛОЗИВ БЕ
и
тия седят на безопасно разстояние
и вместо да му теглят куршума
щото е логично, че тоя иска да привлече някой до себе си като гръмне, та да има ефект
(което всъщност не беше така, макар и да го споменаха като възможност... пича наистина СЪЖАЛЯВАЛ)
и оня отиде и започна да се мъчи да го спасява
а бомбите заковани заварени залепени бетонирани ти каам
не можа да среже КАТИНАРИТЕ :D
и ебати драмата, трябваше да го оставят оня да гръмне сам и ревящ, а те да се изнесат, щото бомбата беше с таймер, а не да я детонира самоубиеца като си стигне целта, ебати адекватното
и филма свърши как пича се прибра при семейството си, и там пазаруваше, чистеше кенефи, спряха му сигнала на кабелната, та е ебати гадното вкъщи
хвана малкото си синче и му заобяснява как като порасне ше разбере как нещата на които се кефи сега са тъпи
и се кефиш на все по-малко неща
и той се кефи вече май на само едно нещо
което не е малкия му син
А ДА ОБЕЗВРЕЖДА БОМБИ!
пича долита с хеликоптерите, надява сапьорския костюм, и тръгва с уверена крачка към бомбата, черен екран, надписи, facepalm, retarded

ДА МИ ЯДЕТЕ ОСКАРА ДА МИ ЯДЕТЕ
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Sick Boy написа:Хаха колко ми е кеф,че помията на Камерън взе само 3 оскара :D Мазното копеле направо се е изял от яд :lol:
взе само 3 оскара
само 3 оскара
...

Глупак. :OMGOMG:
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Аз

Мнение от Аз »

Камерън да си ги бута оскарите отзад :!:
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

Ramirez, oscar mike into Mordor!!!
Spiridon

Мнение от Spiridon »

И мен аватара не ме изкефи. Гледал съм в пъти по-добри филми, които нямат оскар.
Аз

Мнение от Аз »

WidowmakeR-а е напълно прав :!:

Аз аватара даже не го гледах като видях що за редко гомно е :!:
"Войната е опиат" на Катрин Бигълоу, бивша съпруга на Джеймс Камерън, грабна Оскарите за Най-добър филм и Режисура.
Ха-ха :!: Тази тъпня на бившата му е зела също оскар, поне да му е гадно :arrow:
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Аз написа: Аз аватара даже не го гледах като видях що за редко гомно е :!:
Разбирам, че е модерно да се плюе по Аватаро, ама хвани поне го изгледай преди да изказваш толкова радикално мнение, защото иначе е просто смешно... :(
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Бях го писал и в раздела за филмите, но пак ще го кажа. В Аватар е застъпен древния мит за сътворението на човешката раса от небесните "божества", както е според тибетските ( ? ) свитъци, които даже ги била намерила и ... как й беше името - Блаватска? Но е в обратен вариант - хората идват от небето - те са "божествата", а примитивните същества го духат заради волностите им. Филма можеше да е много силен, но е осакатен за сметка на очевидните неща. Някой е имал страхотна идея за филма, но някъде по пътя нещата са осрани жестоко, по типичния американски cheesy начин. :?
джумерки
shizo123

Мнение от shizo123 »

Тъпи оскари, както винаги..
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Spoonkiller написа:ЛУДИ ЛИ СТЕ ВЕ ТОЯ БОКЛУК THE HURT LOCKER ДА МИ СПЕЧЕЛИ ФИЛМ НА ГОДИНАТА!
ЧЕ ДАЖЕ И ЗА СЦЕНАРИЙ! Тоя филм не беше нищо повече от малоумна пропаганда на американското правителство. Дееба майка ви оскарска.

........[/size]
ТОЧНО ТАКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Засрамен съм от себе си.
След кратка справка се оказа, че не съм гледал нито един от наградените филми...
Пропуск?
Аватар
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка

Мнение от Creator_ »

Аз пък само Аватар гледах, ама бях с две колежки и на едната и гледах грдте, ама... не си е работа.

Искам една сутрин да се събудя (може и по обед) и да науча, че Първанов вече не е президент, а е изял големия. Това във връзка с импийчмънта.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Заключено