Новата DOTA или Heroes of Newerth
Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth
всички регистрирани имат по 3 покани 

Бог създаде света!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
Хора имам проблем с камерата.Зуумната е все едно гледам през очите на героя и нищо не мога да направя,защото не виждам полето.Пробвах със скрола не се мести,пробвах през опциите нещо пак не става.Преинсталирах я пак си седи имате ли някакви идеи моля ви се,че ми се играе.
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
-
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Само по 3 ли имате бе...моите са поне 15
Напоследък пак почнах да играя(наказания ала-бала) и в общи линии няма големи разлики, освен че употребата на Елека вече е станала нетърпимо висока!
А аз все още чакам match awards и нови герои...

Напоследък пак почнах да играя(наказания ала-бала) и в общи линии няма големи разлики, освен че употребата на Елека вече е станала нетърпимо висока!
А аз все още чакам match awards и нови герои...
WeAreGettingClose
Остави, тези покани не правят нищо друго, освен да привличат индивиди, които по човешките стандарти трябва да са или в лудница, или в дом за умствено изостанали.
Всеки път, когато вляза в игра, на която да пише "1550+", очаквам мач с наистина зрели хора. Няма нищо такова. Намомпали си изкуствено данните с помощта на приятелче и допълнителен акаунт, тръгнали да тръбят, че са професионалисти, и чакат другите да им спечелят играта, оставайки на 2 ниво. Трагедия.
Всеки път, когато вляза в игра, на която да пише "1550+", очаквам мач с наистина зрели хора. Няма нищо такова. Намомпали си изкуствено данните с помощта на приятелче и допълнителен акаунт, тръгнали да тръбят, че са професионалисти, и чакат другите да им спечелят играта, оставайки на 2 ниво. Трагедия.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
А нещо за моя проблем?
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Как ще ми върви, бе братле... Да останеш на 14 ниво, докато всички други около теб летят към 24-о, а имаш 2.4:1 KDR, не говори добре за никой...
Еби мамицата му, ще кажеш, че всички дечурля от интернет пространството, които името си не могат да напишат както трябва, са се събрали ХоН да играят. И си вдигат статовете изкуствено, сякаш да покажат колко могат.
Ами докато си седиш във фонтана още от началото и само крещиш вие сте нуубове, я ми вижте данните, си показва колко си играч.
Ензиме, влез в настройките и дай всичко на Default. Влез в играта и натисни бутон "С".
Би трябвало да стане.
Еби мамицата му, ще кажеш, че всички дечурля от интернет пространството, които името си не могат да напишат както трябва, са се събрали ХоН да играят. И си вдигат статовете изкуствено, сякаш да покажат колко могат.
Ами докато си седиш във фонтана още от началото и само крещиш вие сте нуубове, я ми вижте данните, си показва колко си играч.
Ензиме, влез в настройките и дай всичко на Default. Влез в играта и натисни бутон "С".
Би трябвало да стане.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- Kambino
- В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
не знам дали сте забелязали, но Pandamonium и Electrician на линия е ужасна комбинация...elec хваща, panda се хвърля и до там....
Панда ако знаеш как да го играеш, с всички е ужасна комбинация, адски идиот е.
Затова и ми харесва, де.
Идвам от една едночасова игра. Пет на пет, и двата отбора са ултра нахранени в края, кажи-речи, абсолютно равновесие на силите. Хеле, убихме ги от моя отбор, тръгнахме да изнасяме кулите им (не бяхме съборили втората по средата, тръгнахме нея да катурваме), взеха, че се съживиха онези, тръгнаха да ни преследват, а през това време Blood Hunter-a им ни направи backdoor. С 530 dmg как няма да ни направи, явно му е било доскучало от продължителността на мача.
Ей, такава запомняща се игра не съм играл никога, цял час се преследваме и се бъхтим, даже Voice Chat използвахме, нещо необикновено за тази игра, и всичко се провали за три минути.
Чак от отбора на хънтъра го псуваха като невидели. Той само "cry", "rage", и ей такива глупости.
Ако видите някъде Scout_Mode, заобикаляйте го като черна чума. Идиот и половина е.
Затова и ми харесва, де.

Идвам от една едночасова игра. Пет на пет, и двата отбора са ултра нахранени в края, кажи-речи, абсолютно равновесие на силите. Хеле, убихме ги от моя отбор, тръгнахме да изнасяме кулите им (не бяхме съборили втората по средата, тръгнахме нея да катурваме), взеха, че се съживиха онези, тръгнаха да ни преследват, а през това време Blood Hunter-a им ни направи backdoor. С 530 dmg как няма да ни направи, явно му е било доскучало от продължителността на мача.
Ей, такава запомняща се игра не съм играл никога, цял час се преследваме и се бъхтим, даже Voice Chat използвахме, нещо необикновено за тази игра, и всичко се провали за три минути.
Чак от отбора на хънтъра го псуваха като невидели. Той само "cry", "rage", и ей такива глупости.
Ако видите някъде Scout_Mode, заобикаляйте го като черна чума. Идиот и половина е.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Втори пост. Трупам мнения.
Кронос много гаден пък. С този негов фалшив "heal"...
Кронос много гаден пък. С този негов фалшив "heal"...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
- Футболен разбирач
Остави Кроноса. Ако е в линия срещу Елек и Суифт(или пък Панда) просто забравяш, че е лейт-гейм-няма да се добереш до там.
Скоро и аз имах подобна игра(като втората), само че бяхме подготвени за бекдор-върнахме се, изнасилихме го и си довършихме работата в базата...даже май по едно време нарочно им направих бекдор, обаче се наложи да се омитам.
Със Соулстийлъра все още не мога да се науча да играя-я дай някакви съвети, щото помня, много играеше с него.
Скоро и аз имах подобна игра(като втората), само че бяхме подготвени за бекдор-върнахме се, изнасилихме го и си довършихме работата в базата...даже май по едно време нарочно им направих бекдор, обаче се наложи да се омитам.
Със Соулстийлъра все още не мога да се науча да играя-я дай някакви съвети, щото помня, много играеше с него.
WeAreGettingClose
Искам овите герои и новите скинове... СЕГА!!! 

Ника ми е hellmarches хайде тази вечер една игра?Драксис на тебе същият ник ли ти е защото търсих един Draksis89 и той се оказа от Полша 

-
- Футболен разбирач
Draksis си е Draksis.
Аз съм SaberFury, eвентуално ако се съберем може да извикам няколко приятелчета от клана, ако има онлайни. Ама гледайте да е към 7-8, 9 най-късно.
Аз съм SaberFury, eвентуално ако се съберем може да извикам няколко приятелчета от клана, ако има онлайни. Ама гледайте да е към 7-8, 9 най-късно.
WeAreGettingClose
Тебе те имам в приятели,можеш ли да ме поканиш в клана ти?
Dexter написа:Draksis си е Draksis.

-
- Футболен разбирач
Ехеее...стига бе човек, утре съм на олимпиада в 8 сутринта на другия край на града и ще ходя пеша...без мен 

WeAreGettingClose
Ае да се сабереме да играйм някаде 21:30-22:00 ?
Готови ли сте да поиграем?