С кого коментирате...
Re: С кого коментирате...
Ми преди малко казах на една дългогодишна позната, че бих я чукал отново и отново... последва мълчание от нейна страна. Очаквайте продължение 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аз от доста време не чукам, вече дори ми харесва да чета книги и да слушам птиците в 5 сутринта
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Брей, как ВИПарски си се издокарал! Обрал си точките безпрецедентно, тъй че след тези снимки очаквай ЛС от някоя форумна самотна кукла. Купих си марков костюм преди два дни и чакам за изява да му направя сефтето. С тази цел ежеседмично си уговарям интервюта за работа и тъй като CV-то ми е готино ме викат редовно, ама някак си се отказвам в последния момент, тъй като напоследък съм адски демотивиран и безобразен. Отдавам го на липсата на плодове в менюто и пролетна умора. Дай рецепта, готинcreator написа:Копилета, дойде цялата истина от купона онзи ден, сега сортирам снимки и ще пусна най-сексапилните, излишно е да казвам, че съм баровец на всяка една, дето ме има:
EDIT:
Още с влизането си ме посрещнаха валкирии
Донесох домашно вино от дребен производител на женския пазар
Танцът на киборга или "трудно ми е"
Не вярвах, че е истина
Обществена
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Гледай хладно и бъди авторитет със самочувствие пред работодателите. Те имат нужда от теб, нека преговарят. Очаквам да се похвалиш скоро къде бачкаш.
А за момите - ти си легионер и ветеран в тая работа. След като ги омаеш с нежност и ги намажеш с плодовите ти десерти, успехът е неизбежен.
А за момите - ти си легионер и ветеран в тая работа. След като ги омаеш с нежност и ги намажеш с плодовите ти десерти, успехът е неизбежен.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
Това е травма. Какво са ти направили?
С едно момче така се изритахме на футбол, че всички от страни бяха сигурни, че сме си счупили глезените
. И двамата сме здрави обаче... сини и подути, но не счупени
. Воле глезен в глезен боли много
В продължение на няколко дни, десния ми глезен беше два пъти по-дебел от левия, без майтап.
В продължение на няколко дни, десния ми глезен беше два пъти по-дебел от левия, без майтап.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Мога да ти дам координати на добър ортопед, но взима 40 лева само аз преглед.Gipo написа:С едно момче така се изритахме на футбол, че всички от страни бяха сигурни, че сме си счупили глезените. И двамата сме здрави обаче... сини и подути, но не счупени
. Воле глезен в глезен боли много
![]()
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Мерси, ама съм добре (мисля)
.
След като се смлатихме с момчето, аз даже продължих да играя (той не можа), но 1 мин. по-късно си погледнах глезена и видях нещо с размерите на топче за тенис на маса да стърчи от чорапа ми.
Беше много гнусно и странно. Хем не болеше много, хем гледаш такова чудо стърчи от глезена ти. След това постепенно се разнесе по целия глезен.
Иии сега съм така http://img517.imageshack.us/img517/2465/p3040051.jpg

След като се смлатихме с момчето, аз даже продължих да играя (той не можа), но 1 мин. по-късно си погледнах глезена и видях нещо с размерите на топче за тенис на маса да стърчи от чорапа ми.
Беше много гнусно и странно. Хем не болеше много, хем гледаш такова чудо стърчи от глезена ти. След това постепенно се разнесе по целия глезен.
Иии сега съм така http://img517.imageshack.us/img517/2465/p3040051.jpg
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Shiiit, Gipo, не знаех, че си падаш мазо...

едит : кога ще се появиш да пием бири?

едит : кога ще се появиш да пием бири?
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Пада си и още какThe Chameleon написа:Shiiit, Gipo, не знаех, че си падаш мазо...![]()
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Поне на снимка през личния лекар иде ли?
Не че е особена файда, ама... все е нещо. Поне ако е счупване ше се види, макар че глезена е толко пипкава работа, че на ренгена нищо да не се вижда пак можеш да имаш ебати проблемите...
При такъв тъп удар връзки нещо едва ли си засегнал, ма си иди на снимка да ти е мирно на душата. Ако си го счупил сам ше разбереш, ама ако си го пукнал може да е коварно. Иначе компреси, обездвижване и Лиотон гел за отока!
Бе ти си знаеш, футболистче си, със сигурност си по-запознат и от мен...
Не че е особена файда, ама... все е нещо. Поне ако е счупване ше се види, макар че глезена е толко пипкава работа, че на ренгена нищо да не се вижда пак можеш да имаш ебати проблемите...
При такъв тъп удар връзки нещо едва ли си засегнал, ма си иди на снимка да ти е мирно на душата. Ако си го счупил сам ше разбереш, ама ако си го пукнал може да е коварно. Иначе компреси, обездвижване и Лиотон гел за отока!
Бе ти си знаеш, футболистче си, със сигурност си по-запознат и от мен...
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
А ти как знаеш...Aмора написа:Пада си и още какThe Chameleon написа:Shiiit, Gipo, не знаех, че си падаш мазо...![]()
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Мъчно ти е за вкъщи? Пудинг? 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
О.о Гладен си -> грабни Сникерс ???
天皇陛下万歳。。!
Първата вечер му направих компрес с лук
След това вечер след работа по час и нещо лед (докато се разтопи леда) и накрая преди лягане се мажа с хепароид.
Няма как да са връзките, разтегнати връзки на глезен болят мноого, от личен опит знам
.
Тъпото беше, че и двамата бяхме с кори и се нацелихме точно между кората и обувката
.
Най-забавно е с шофирането, преди всеки светофар е 50/50 дали ще успея да спра или не ахаха. Нямам чувствителност в глезена заради отока и е сложно.
За съжаление съм малко на принципа - щом не ми е паднал крака, значи няма нужда да ходя на лекар.
п.с. Амора ме научи на груб секс, преди нея го правех само нежно
След това вечер след работа по час и нещо лед (докато се разтопи леда) и накрая преди лягане се мажа с хепароид.
Няма как да са връзките, разтегнати връзки на глезен болят мноого, от личен опит знам
Тъпото беше, че и двамата бяхме с кори и се нацелихме точно между кората и обувката
Най-забавно е с шофирането, преди всеки светофар е 50/50 дали ще успея да спра или не ахаха. Нямам чувствителност в глезена заради отока и е сложно.
За съжаление съм малко на принципа - щом не ми е паднал крака, значи няма нужда да ходя на лекар.
п.с. Амора ме научи на груб секс, преди нея го правех само нежно
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Е защо да ходиш на лекар като не ти е паднал? Трябва да му се радваш 
Аз говорех за крака, а не за твоя гипчоAмора написа:Е защо да ходиш на лекар като не ти е паднал? Трябва да му се радваш
Е кога ще пиете бира?The Chameleon написа: едит : кога ще се появиш да пием бири?![]()
Гипчо ( ◕ Y ◕ )