Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Battlefield
Belot
CS:TS
Flatout
PES 09
WoW
W3
Заглавие: [fail7] Кирилица
Публикувано на: 01 Мар 2010 22:31

Новия уиндоус7 вдигна репутацията на майкрософт сред доста от нас,заради страхотния начин на инсталиране,включени драйвери и т.н. Инсталирането на кирилица на него се предполага да е по-лесно от зелено куче с черен нос (иди го разбери) ама нещо прави проблеми (то и компа ми почна да се ебава ся,ама ще му таковам таковата след малко) и начина с инсталирането на кирилица чрез вградения ммм как беше...абе тва дет е кат флекс тайп.Та тука става интересното,кирилица хем имам,хем нямам.В смисъл ето пиша си на кирилица,чета спокойно и т.н. но при програмите излиза шлиокавица.Програми като дриймуийвър аимп и т.н. просто не успяват да прочетат тоя бърз поток от единици и нули и само се давят в него а и в собствената си кръв след здравите шутове в кутията.Мисля че допуснах доста правописни и логически грешки,поне доста от тях поправих,но все пак ще ме извинявате имах наистина тежки нощ и ден и нощ и куче.И те така,ся въпроса ми е как аджеба да свалим правителството от власт,как да избием илюминатите и как да си направя програмите да четат кирилица.Надявам се на отговор,пък било то и спам,флууд,ботове,тролове,объркани теми,мрънкане от гм,заплашително писмо,куче,спамери май пропуснах и тва е като цяло.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Battlefield
Belot
CS:TS
Flatout
PES 09
WoW
W3
Заглавие: Re: [fail7] Кирилица
Публикувано на: 02 Мар 2010 16:10

можете да изтриете темата,реших че ми дойде до гуша от уиндоус и смятам да мина на убунту.Отдавна се колебаех да го направя и без друго.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com