Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Рангове! Публикувано на: 24 Фев 2010 16:29
Как ви звучи идеята за рангове? ( знам, че е било дискутирано преди много месеци/години?, но не мисля, че би стимулирало спам ( предвид изключително малката бройка на затвореното общество, което малко или много сме ); от друга страна би било доста приятна гледка да си видиш някакво рангче под ника! Това е по-скоро, ако на някой админ/мод му се занимава ( не е задължително ранговете да са сериозни? А може и да са много сериозни, разбира се ) Ако има някакъв шанс за рангове, бихте ли направили (отворена?)Анкета да са избрани от форумните потребители или екипа би предпочел да ги измисли?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Рангове! Публикувано на: 24 Фев 2010 16:43
Не мисля че ще има някакво значение точно за това не им се занимава.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Рангове! Публикувано на: 24 Фев 2010 16:45
Над 6000 поста-бан Иначе идеята не е лоша, може би ако добавят опция да си променяш ранга ще е още по-добре. Може c 1000 поста да си с ранг newfag
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Рангове! Публикувано на: 24 Фев 2010 16:45
Вермик, разликата е чисто козметична, да. Преди 2003-та е имало рангове, някое дърто куче да има спомен какви са били? едит : Най-голямата е била " Цар " ??
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Рангове! Публикувано на: 24 Фев 2010 16:52
10000 поста - virgin. 15000 поста - ultranigger
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Рангове! Публикувано на: 24 Фев 2010 16:54
Надявам се екипа да не си помисли, че темата е несериозна, заради постовете ви...
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Рангове! Публикувано на: 24 Фев 2010 17:06
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Рангове! Публикувано на: 24 Фев 2010 17:18
За ранговете съм, евентуално решение би било (ако пхппппп-то го позволяваха, де) всеки подредбител да мо'е сам да си гу тургне ранга But yeah, what Hamzo said - ранговоте няма как да насърчат спама - той просто няма накъде повече да се дигне (giggle). В тази връзка - искам и скайпоподобна "(giggle)" емотка !
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Рангове! Публикувано на: 24 Фев 2010 17:19
Update : Всъщност, ако на екипа не им се занимава ( а и е по-добрия вариант срещу евентуален спам за по-"голям" ранг ), може да сложат поле в профила за ранг и всеки потребител сам да си избира какъв да е, така би се спестила много работа и всички биха били доволни! едит : ох, Дади ме изпреварил :Д
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Рангове! Публикувано на: 24 Фев 2010 17:41
I rule
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Рангове! Публикувано на: 24 Фев 2010 17:53
Подкрепям. Идеята за това сам да си избираш ранга е добра. @Дади, доколкото имам опит и доколкото помня-чрез пхпп няма никакъв проблем да се въведат рангове...само желание се иска
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Рангове! Публикувано на: 24 Фев 2010 19:19
За! Както казаха по горе ако не им се занимава на админите да измислят рангове нека направят поле и ние да си ги избираме.
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Рангове! Публикувано на: 24 Фев 2010 21:12
Support! Но да са направени от PCM екипа рангове, а не поле за псевдотворческа изява в стил [NICKNAME HERE] (but wait there's more) Ако ще е олдскуул, да е олдскуул.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Рангове! Публикувано на: 25 Фев 2010 14:23
И аз съм навит.Даже така мисля,че ще стане по-готино,макар да имаме причина да флуудим още повече
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
Riven
|
|
В момента играе: Много и все различни неща :)
|
|
Заглавие: Re: Рангове! Публикувано на: 26 Фев 2010 00:56
The Chameleon написа: Как ви звучи идеята за рангове? ( знам, че е било дискутирано преди много месеци/години?, но не мисля, че би стимулирало спам ( предвид изключително малката бройка на затвореното общество, което малко или много сме ); от друга страна би било доста приятна гледка да си видиш някакво рангче под ника! Това е по-скоро, ако на някой админ/мод му се занимава ( не е задължително ранговете да са сериозни? А може и да са много сериозни, разбира се ) Ако има някакъв шанс за рангове, бихте ли направили (отворена?)Анкета да са избрани от форумните потребители или екипа би предпочел да ги измисли? Рангове за постове по-добре не, че като си спомня навремето по едно време за какво ставаше втпрос ми става лошо Но ако решат да позволят всеки да си слага някакъв може и да е интересно, знам ли За мен е без значение, аз така или иначе влизам рядко, рядко вече...
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Рангове! Публикувано на: 26 Фев 2010 09:13
Те самите мнения са си рангове от където и да го погледнете.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Рангове! Публикувано на: 27 Фев 2010 03:28
Няма ли да има включване от екипа?
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Рангове! Публикувано на: 27 Фев 2010 13:14
NEIN NEIN NEIN
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Рангове! Публикувано на: 27 Фев 2010 13:46
denik написа: NEIN NEIN NEIN нещо да обосновеш?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Рангове! Публикувано на: 01 Мар 2010 03:35
Само 3-ма са гласували не и това сигурно са хората от екипа.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|