Търся Three и Players и други con artist сериали
Търся Three и Players и други con artist сериали
Догледало ми се е сериал с мошеници, крадци и т.н., но новите свършиха(White Collar, Leverage, Burn Notice). Сетих се за два стари - Three и Players, но не мога да ги намеря никъде, така че моля за помощ. Ако можете да препоръчате и някои други ще съм благодарен.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Re: Търся Three и Players и други con artist сериали
Е как си могъл да пропуснеш Hustle? Иначе този Leverage му се каня сигурно от 6 месеца, ама все нещо не ми вдъхва доверие.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Hustle не ми харесва нещо. Гледах два-три епизода и измамите ми се виждат много еднакви. Ако по-нататък се оправя - кажи, може и да го погледна пак. Колкото до Leverage - хубав е сериала. Естествено не бъка много от реализъм, просто плановете са добри.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Не е точно това, което ттърсиш, но хвърли едно око на the mentalist. Пичът разбира от психология, хипноза, нлп, език на тялото и др. интересни неща. Почти винаги хваща запозреният с някаква измама.
Създателят е и главен сценарист на Rome btw.
Създателят е и главен сценарист на Rome btw.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Ментьо е готин, ама и той е изгледан до където може