Към кандидат-студентите:накъде ви вее вятъра?
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Към кандидат-студентите:накъде ви вее вятъра?
Е, пичове, даскалото свършва скоро-за съжаление на някои и за радост на други. Накъде смятате да се запътите? Да останете в България или зад граница?? И най-вече защо?
Аз смятам да се изнасям-просто съм се нагледал на достатъчно фарсове, селянии, тъпи копелета и други. Не знам аз ли съм карък, но просто съм вече отвратен от хората тук. Да, има и свестни, но са малко и най-често се случва да не са наблизо точно когато са ти нужни. Отделно искам малко разнообразие-така сам да си живея, да се запозная с нови хора, изобщо някаква по-обширна мултикултурна среда. И всички знаем, че образованието тука не струва. Така че това е. Вие сте наред.....
Аз смятам да се изнасям-просто съм се нагледал на достатъчно фарсове, селянии, тъпи копелета и други. Не знам аз ли съм карък, но просто съм вече отвратен от хората тук. Да, има и свестни, но са малко и най-често се случва да не са наблизо точно когато са ти нужни. Отделно искам малко разнообразие-така сам да си живея, да се запозная с нови хора, изобщо някаква по-обширна мултикултурна среда. И всички знаем, че образованието тука не струва. Така че това е. Вие сте наред.....
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
Re: Към кандидат-студентите:накъде ви вее вятъра?
НБУ, im there 
засега, след 3 години някъде ше пропътувам най-вероятно
и да, колкото и да е странно не ми е резервен вариант, а първи избор ..
засега, след 3 години някъде ше пропътувам най-вероятно
и да, колкото и да е странно не ми е резервен вариант, а първи избор ..
остарехме
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Грам не е странно, че ти е първи избор, на все повече хора им става също първо, ако не и единствен. Само да те предупредя, че към 3-тата година и нагоре нещата стават малко тегавки, така че не се лъжи, че е лесен за влизане и излизане университет. Доста често специалности, които първата година са били 40-60 човека, в последната годиан да са под 20.
Ако имате въпроси за НБУ питайте, трета година съм там и поназнайвам некви неща;Р
Ако имате въпроси за НБУ питайте, трета година съм там и поназнайвам некви неща;Р
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
И аз смятам да се изнасям от България. Тук бъдеще просто няма. Имам още време до 12 клас и трябва добре да премисля перспективите пред себе си.
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Завършвам Английската филология в СУ, карам магистратура в Япония и еба японки до края на живота си там! 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
един въпрос, на който вече мисля, че разбрах отговора.. но все пакOmega-x написа:Грам не е странно, че ти е първи избор, на все повече хора им става също първо, ако не и единствен. Само да те предупредя, че към 3-тата година и нагоре нещата стават малко тегавки, така че не се лъжи, че е лесен за влизане и излизане университет. Доста често специалности, които първата година са били 40-60 човека, в последната годиан да са под 20.
доволен ли си ?
едносричен отговор би бил достатъчен.. ако събера още едно "да" извадката става доста представителна
остарехме
Определено искам да следвам медицина в София догодина, стискайте ми палци. И успех на вас бъдещи студенти.
И аз си мислех за медицина, ама нито биологията нито химията ми харесват, може би защото имам изключително тъпи и ограничени учители и по двете. От друга страна съм много добър в писането на съчинения и историята ми харесва, така че право бих могъл да вляза без чак толкова зор. А икономика още по-лесно. Проблемът е, че не искам да продължа да живея в България, а някак не виждам как да се развия професионално и къде да отида. Като цяло родените тук сме малко прецакани 
В САЩ няма да мога защото там издръжката е много голяма, а чуждестранните студенти нямат право да работят там
Англия е по-добра в това отношение, на там съм се и насочил. Ще видим кризата как ще им се отрази
В САЩ няма да мога защото там издръжката е много голяма, а чуждестранните студенти нямат право да работят там
Англия е по-добра в това отношение, на там съм се и насочил. Ще видим кризата как ще им се отрази
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Е нали точно ти ми обясняваше, колко било яко образованието в България, как минавало европейското и американското...
Мне, говорех, че в СУ все още има специалности, които са над средното ниво в Европа 
А ти не ми ли разправяше нещо за "вишше" образование

А ти не ми ли разправяше нещо за "вишше" образование
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Шансов, трудно ми е да ти кажа, ако искаш дай ми някъв скайп, че не обичам да пиша дълги постове, а и така ще мога да ти отговаря по-добре.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Аз ще се пробвам с право, ама като гледма колко юрисит има, ми с еубива хатъра. В краен случай археология (деткса мечта) или учител по история.
чукам, влизам, гледам заключено
Няма значение,аз много добре знам как се пише висш, щото най-малкото през изминалата година съм го писал 30 пъти...А ти си вярваше на глупостите които говориш
А ти имаш проблеми с граматиката, правописа и мисленето. Кажи каква специалност си се набутал?Wannabe написа:Няма значение,аз много добре знам как се пише висш, щото най-малкото през изминалата година съм го писал 30 пъти...А ти си вярваше на глупостите които говориш
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Молекулярна биология в СУ, докторат в чужбина, ако не ме домързи.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
С граматиката признавам,че имам проблеми както и че грам не ме ебе.Иначе уча Компютърна,комуникационна и електронна техника в ТУ, но догодина ще уча Computer Science and management studies в НотингамИзход написа: А ти имаш проблеми с граматиката, правописа и мисленето. Кажи каква специалност си се набутал?
Изход, първо вземи тук висше, пък после се изнасяй в чужбина.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Вятъра ме вее към парите и курвите!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка: