Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Mass Effect 2
Публикувано на: 21 Фев 2010 14:45

Според мен ще е по-логично да предотвратим инвазията веднъж завинаги. Като например унищожим Citadel-a. :D

Aко сюжета се развие по очакваната схема "рийпърите атакуват > ние ги побеждаваме > everybody's happy" ще се получи един голям plot hole. При положение, че рийпърите повтарят този цикъл от хиляди, може би милиони години, какво различава сегашните разумни организми от предходните? Те допускат същите грешки - пренебрегват заплахата, вместо да се обединят срещу нея. А дори Шепърд да успее да организира една съвместна защита, едва ли за първи път рийпърите се изправят срещу подобна инициатива. Мисля, че единствения начин да спечелим войната срещу рийпърите е да не допуснем въобще да се стигне до такава.

Профил

Аватар
В момента играе: Мнооооого неща
Публикувано на: 21 Фев 2010 17:09

Искам официално да се извиня за коментарите си на предишната страница. Знам, че се държах като балък. Не съм искал да се правя на интересен, още по-малко да обиждам някой. А и онзи милион го дадох като произволно число, наистина не съм си направил труда да проверя кога се появяват хората

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 21 Фев 2010 18:25

MARiNZ0 написа:
Те допускат същите грешки - пренебрегват заплахата, вместо да се обединят срещу нея.

Всъщност май сегашната грешка е уникална сама по себе си. Няма информация при някое от предните изтребления расите да са се усетили навреме да препрограмират Цитаделата, следователно Reaper-ите са ги заварвали по долни гащи.

В известен смисъл сегашният "цикъл" от раси реагират още по-глупаво - не може да се каже, че ги изненадват. Отричат реалността и прочее кофти работи.

Профил

Публикувано на: 21 Фев 2010 21:04

Само аз ли си обърнах на 180 градуса мнението за Geth? От това което Legion разказа за събратята си, мога само да кажа че органичните създания трябва да се поучат от тях. Имам чувството, че Geth са постигнали онази утопия, към която всички толкова се стремят. Естествено тук не включвам "еретиците".

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Фев 2010 21:42

Ако взривиш станцията на гетите дали quarion-ите ще успеят да си върнат родната планета в МЕ3

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
В момента играе: нищо, мързи ме
Публикувано на: 21 Фев 2010 23:35

http://www.youtube.com/watch?v=Z7Oc-pstqpc :D :D :D

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 22 Фев 2010 00:36

Най-вероятно ми се струва основата за случващото се в ME3 да са keeper-ите на Цитаделата.

Профил ICQ

Публикувано на: 22 Фев 2010 00:42

Да, бе! Баш па тия мангали...

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Фев 2010 13:44

Spoonkiller написа:
Най-вероятно ми се струва основата за случващото се в ME3 да са keeper-ите на Цитаделата.

:D
Само те останаха наистина.

агентите са педали
напускам форума

Профил

Публикувано на: 22 Фев 2010 15:19

Фабулата на МЕ3- keeper-ите обявяват стачка, Цитаделата почва да запада а мисията на Шепърд ще бъде задоволяване на прищевките им.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Фев 2010 19:40

Снощи я започнах отново, само че този път на Hardcore и доста по-здраво ме гърбят отпреди... Още първият голям Mech ме озори доста, но така ми е по-добре, защото предния път всичките престрелки ми бяха прекалено лесни. Дано поне този път успея да забърша Миранда...

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Фев 2010 19:49

Аз я цъкам на insanity и вчера ми отне около час да мина мисията с Гарус. Нещо което минах за 10 минути предният път. Доста е трудно.

Профил

Публикувано на: 22 Фев 2010 20:57

Пробвайте мисията "Save the Cargo" на Insanity. Доста е забавно.

Профил

Аватар
В момента играе: всичко
Публикувано на: 22 Фев 2010 22:04

Ебахти тъпата игра!

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Фев 2010 22:54

Аз преди малко минах играта на insanity с авангарда :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
Публикувано на: 23 Фев 2010 17:15

bl4c написа:
Аз преди малко минах играта на insanity с авангарда :lol:

A така! Само Vanguard-ите :)
На мен ми е интересно, има ли някакъв начин да си променя вида на Шепърд след като съм вече по средата на играта? (3то превъртане - Тоя път с жена ... ама нещо спря да ми харесва как изглежда.)

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Фев 2010 07:15

Да ама трябва да превъртиш играта. На всяко превъртане после в началото като почнеш имаш facial reconstruction.

Иначе за момента insanity за войник си е стабилна доза усилие и удоволствие. Определено почнах да се замислям кое, кога и как да ползвам, как ми вървят мунициите, кой и как да комбинирам като съекипник и прочие. Дори и с екстра умението за по силен щит ми трябва точно 3-4 изстрела за да ми падне щита и 1-2 за да ме убият. Едно невнимание и съм аут.

На мисията за взимането на Грънт, където на края е оная пача с тежкия Мек и нон стоп излизащите кроугани сигурно ме убиха 30 пъти. Супер кофти укрития а Мек-а просто ме прави на пастет. Само един кроуган трябваше за да свали Гарус и Джак. Та убих тъпата кучка на късмет и кроуганите спряха да излизат и от там сто часа докато сваля щита на пустия Мек и то със тежко оръжие и после специалните патрони по предназначение за щит, броня, "кръв" и overload на Гарус.

Не знам как е при другите класове но adrenaline rush-a не малко пъти ми спаси живота. Charge-a на Vanguard не е ли прекалено безполезен? В смисъл ръшваш ги и хоп в средата на враговете. Единственото приложение ми се струва като е последен враг или единични цели, което рядко става. Най полезен на първо око ми се струва cloak на infiltrator-а макар още да не съм играл с него.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Фев 2010 07:47

Rico написа:
Не знам как е при другите класове но adrenaline rush-a не малко пъти ми спаси живота. Charge-a на Vanguard не е ли прекалено безполезен? В смисъл ръшваш ги и хоп в средата на враговете. Единственото приложение ми се струва като е последен враг или единични цели, което рядко става. Най полезен на първо око ми се струва cloak на infiltrator-а макар още да не съм играл с него.

Еми charge-а е напълно безполезен да. Само го ползвах, когато има husk-ове и или когато само harbringe-a остане и му падне бариерата: charge и един изтрел с M-300 и е долу. Иначе през цялата игра само ползвах бонус power-а AP Аmmo > Squad AP Ammo и Pull :lol:, а като съекипници вземах само Мордин и Миранда.
Иначе на мисиите за Гарус и Грунт беше wipe fest. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Фев 2010 10:58

Rico написа:
Най полезен на първо око ми се струва cloak на infiltrator-а макар още да не съм играл с него.
Еми клоак-а общо взето прави безсмъртен и без тва супер силния inflitrator. А charge-a на вангарда е доста полезен, ако знаеш как да го ползваш.

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 24 Фев 2010 12:37

Ами да направим сравнение между двете умения.

В игра, където по принцип се акцентира върху краткия ти живот и общо взето, "реализма" при престрелките, а системата за прикриване е просто задължителна, поведението тип "In-yo-face" на авангарда е малко рисковано. Докато с невидимостта на Инфилтратора, пък и да не споменаваме, че стрелянето с Cain е престъпно лесно с това му умение на Insanity, ами, картинката се оформя.

Знаете ли кое щеше да е полезно и да извиси Авангарда над всеки друг клас? Ако уменията не споделяха global cooldown. В първата част беше лесно да навържеш няколко умения едно след друго и да си спретнеш смъртоносно комбо, в тази - хвърлиш едно умение, чакаш зад прикритието, докато можеш да запаратиш друго: повтаряш.

А представете си какво щеше да е, ако метнете една Shockwave, следвана от Pull Field, и довършена от Charge. Meле просто. И авангардът щеше да е предпочитан пред всичко друго.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost