Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Фев 2010 03:41
Очаква се тези дни да качат по-нова версия на 1.13 с още промени, нямам търпение да видя какви ще са те!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Фев 2010 02:59
*bump* -- Цитат: -------------------------------------------------------------------------- - Patch 1.13b --------------------------------------------------------------------------
Major Bugs
- Fixed an issue where some players could kill other players while in town ("TPPK"). - Fixed an issue where some players could disconnect other players when they had too many active states. - Fixed two issues where players could stack auras in an unintended way.
Minor Bugs
- Fangskin should now properly drop loot in Hell difficulty. - Fixed an issue where auras were not re-applied to your mercenary after it was resurrected. - Fixed an issue where if you had two items which provided two auras to a mercenary and you unequipped one, the aura from the remaining item never became active. - Fixed an issue where the Paladin class runeword 'Principle' wasn't having all of its stats applied properly.
Revised Skill balance for Player Character classes
Assassin - Dragon Claw - Synergy receives 4% additional damage per point of Claw Mastery. - Dragon Talon - The bonus to Attack Rating per point has been increased to 35. - Combo points awarded by combo moves now last 15 seconds, up from 9.
Общо взето са Bnet промени, но доста ме притесняваха ПТТК-тата, предвид, че ще почвам Ladder-a с 1.13 Което ми напомня да питам -
Кой друг има оригинално Диабло и би разцъкал в Батълнет като излезе новата Диабло версия? ЕДИТ : Възможни са допълнителни промени, все още не е излязъл пача, все пак. Не очаквайте по-голям Stash/resolution/content , вече се спомена, че няма да ги има в този пач. ( А и ме съмнява за сандъка/резолюцията да има и в следващи пачове, за това пък екипа каза, че има за Цел в следващи пачове наистина да продължи Историята. Разбира се, това може да стане и месец-два преди да излезе Диабло 3, нещо като прелюдия, но няма значение, все ще ми е кеф. )
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Фев 2010 22:05
*bump* Цитат: In addition, the Rune Drop rates have been increased by 4x again. The 1.13a drop rates were increased as follows:Цитат: * Mal - Ist: 1.45x * Gul - Vex: 1.78x * Ohm - Lo: 2.3x * Sur - Ber: 2.98x * Jah - Cham - Zod: 4.0x
With 1.13b, all rune drop rates were increased by 4x their original. Meaning all lower, mid, and high runes. The new increases for the high runes are as follows:
* Mal - Ist: 5.8x * Gul - Vex: 7.12x * Ohm - Lo: 9.2x * Sur - Ber: 11.92x * Jah - Cham - Zod: 16.0x * All other runes have received a 4x increase.Адски съм доволен!!! ЕДИТ : Цитат: I think it's widely recognized that some new content for end game is a desired addition. It's not something we could include in this patch for many reasons, but we do have plans to continue full point release patches (ie 1.14). What those could contain is still up in the air, but we have plans. Diabolical plans! MUWAHAHAHAHAHA
^ w00t, това също ме радва много!
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Фев 2010 22:31
Перфектно и аз съм много доволен.
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Фев 2010 01:21
Тъй ли? Без енигма герои като друид и некро отиват да си бият чикий.
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Фев 2010 01:25
Бате дори не ми се занимава да ти обяснявам некви елементарни неща дето всеки играл поне малко диабло ги знае.80% от енигмите се правят на хамардини, ти казваш че без нея ставали по-силни...Ае лека
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Фев 2010 01:27
Aз говоря аз бнет дуелите пък ти ако говориш за сингъл плеиъра съм навит да ти повярвам.
На хамърдините им слагат енигма ма никой не ти ползва глупавия телепорт,ами сички правят shift+charge desynch и спамят невидима хамъри.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Фев 2010 01:29
Къв идиот тряя да си да направиш енигма на сингъл плейър герой?
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Фев 2010 01:29
Хамзо се опитва 90% oт хамърдините играят така: http://www.youtube.com/watch?v=pKvNo-6N-okостаналите 8 умират кат кучета И се намират 2% за професионалисти които същност знаят как се играе хамър. И ако ми кажеш тука за кво използват енигмата освен за +2 маx health и НАЙ-ВАЖНОТО str?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Фев 2010 01:58
Абе, искам да си направя Енигма на СП, защото : 1. Не цъкам по пиратски сървъри ( нито Бнет, все още ) 2. Не ползвам смешни чийтове и си цикля честно; все още нямам най-яките Сет-ове в играта, а съм си го сложил за цел, та си ползвам Хемърдина за рънове. 3. Все още не съм превъртял играта на Хел с половината класове, за кви дуели може да си говорим пък. --
|
|
|
|
|
Daath
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Фев 2010 13:33
Wannabe:ами ко да ти кажа,никога не съм бил фен на RPG или hack'n'slash.Кефех се тогава на Quake II,WarCraft и StarCraft.Diablo не ми хареса и не съм го играл.Но като разбрах,че толкова души го играят се зарибих и....те така
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Фев 2010 13:41
Ensym написа: Wannabe:ами ко да ти кажа,никога не съм бил фен на RPG или hack'n'slash.Кефех се тогава на Quake II,WarCraft и StarCraft.Diablo не ми хареса и не съм го играл.Но като разбрах,че толкова души го играят се зарибих и....те така Кери, Диаблото го има от 10 години, ама карай.. Важното е, че си се зарибил все пак. Тряя пробваш и Диабло 1, ама надали ще го оцениш. То и разбирача Уонаби не би го оценил, щото е зле.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Фев 2010 15:25
Ха балон цъкъл съм го на playstation още ти преди да разбереш че съществува такава игра...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Фев 2010 17:49
Wannabe написа: Ха балон цъкъл съм го на playstation още ти преди да разбереш че съществува такава игра... И като го цъка какво? Изкефи ли се? edit : Цъках Диабло 1 преди 13 години, така че има да вземаш. Плейстейшън версията излиза през '98
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 09 Мар 2010 15:21
*bump* 1.13 е в последния си стадий, очаквайте съвсееем скоро да излезе официално. Иронията е, че от 1 година се очаква и толкова много исках да го разцъкам в Батълнет, а сега когато излиза - няма да го играя. Oh well.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Мар 2010 23:20
Цитат: We will be resetting the Diablo II ladder on March 23 with the release of patch 1.13. Преди няколко дни обявиха кога ще излезе дългоочаквания пач.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Мар 2010 20:13
На 23 излиза пача, тогава се резетва и ладера и всичко почва при равни условия - без икономика, без предмети и от първо ниво. Ако има хора играещи в батъл нет да свиркат, че мисля да я почвам пак .
|
|
|
|
|
Daath
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Мар 2010 20:35
Ази почвам в Ладъра,въпреки,че съм пълен нууб,но е хубаво,че ВСИЧКИ,ще започват от 1ви левел
Абе само на мене ли ми се струва,че с 1.13 ще е доста noob-friendly?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Мар 2010 20:52
Pyro написа: Абе само на мене ли ми се струва,че с 1.13 ще е доста noob-friendly?
Not really. Иначе, и аз щях да се включва след ресет-а на ладъра, но в момента нямам време за това.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Мар 2010 20:55
По -скоро балансира пача. Имайте предвид че в ладера всеки един обикновен враг е със като уникат от стандартна игра и нещата които са нърфнали са заслужени. Неприятна новина има само за паладините с чукчето тъй като са го скапали тотално. Иначе варварина и амазонката получават най-голям бууст.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|