Disciples 3 News

Игри за PC
Публикувай отговор
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Re: Disciples 3 News

Мнение от VALEN7INVS »

Sentry написа:Всъщност това съвсем не е вярно - идеята на играта е fantasy tbs/rpg игра, а не игра с битки, където партито е застопорено и не може да се движи.
Точно. И на мен първоначално ми се стори, че твърде много наподобява системата в HoMM, но всъщност далеч не е така.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
kokyto

Мнение от kokyto »

Момчета нуждая се от помощ - свалих си играта инсталнах я и всичко си върви добре през
първите 10-ина мин и после хоп - дава ми черен екран а по музиката съдя че играта си върви от какво може да е това моля помогнете.Компа ми е Атлон 3200+ 1гб рам и Джи Форс 7600.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

За жалост най-точния отговор на въпроса ти е "От играта." На мен ми прави същото нещо, когато се опитам да сменя качеството на текстурите по време на игра, днеска от нищото започна да сече по време на битките и има един куп други странни бъгчета, но от какво са - нямам представа. Може би някъде има memory leak, може би не се предават както трябва данните, а може би е нещо съвсем друго.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
kokyto

Мнение от kokyto »

Май- наистина е така сега като си помисля всичко започна след като бърниках видео настройките на играта явно ще трябва нов инстал защото ги върнах както си бяха но оправия няма, жалко явно доста бъгчета са останали за доизчистване.Да се надяваме че когато излезе английската версия повечето ще са пооправени.Но все пак ми липсва мултиплеъра и генератора за карти дано по-скоро ги сложат :)
Аватар
demona
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Обратна връзка:

Мнение от demona »

да попитам: при мен ли само я има тая дивотия ..."вчера реших да се пробвам да завзема столицата на елфите с демоните.... и ми направиха впечатления 2 неща 1. адки лесно се бие въпросния пазител :) като му плеснах 1 руна за -50% магически щети и той правеше само по 25 dmg :shock: пък на 2-ката що гласене беше тва магий колби и тн и пак не беше 100% сигурен изхода на битката. 2-рото което направо изби рибата беше когато реших да го преобразя със сукубус/май така беше/ , резултатът беше че играта автоматично ме обяви за победител без да съм му взел и половината кръв и столицата им рухна :shock: :lol: ... предполагам и силно се надявам да е бъг и да го оправят в скоро време
DEATH IS ONLY THE BEGINING
Аватар
MARiNZ0

Мнение от MARiNZ0 »

Пазителите наистина са доста по-слаби. На два пъти превзех столица без никакво затруднение. Допълнително помага и факта, че героите, след 20-25 ниво, стават почти непобедими.

Да знаете за какво служи бутона с иконка глава на орел? Намира се точно до бутона за инвентара на героя. Минах мисиите на империята, но така и не разбрах за какво точно служи :oops:
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
kokyto

Мнение от kokyto »

Значи преинсталирах играта и сега викам чакай да седна да поджиткам малко да видя как е.И познайте какво стана - бяхо до първата битка - пак като преди влязох в нея пребих гадовете и като дадох да изляза от битката и пак черен екран и дотам.Писна ми вече - как вия я играете а мене все ме цака тъпата игра.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Опитай да изтеглиш patch 1.05 hotfix 2(hotfix 4 bugs really good after you finnish the mission and there is not crack for hotfix 5 yet) и crack-а от gamecopyworld.com.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
demona
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Обратна връзка:

Мнение от demona »

мда аз съм с 1.5 и само чат пат по време на зареждането на нова мисия или loading screen-a ме изхвърля ...но нее болка за умиране
DEATH IS ONLY THE BEGINING
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Съвсем скоро се очаква Hotseat с 3 карти, който нямам търпение да изпробвам. :)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

А няма ли да се появи и на английски? :?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Чак края на годината :С
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Заратуштра написа:А няма ли да се появи и на английски? :?

Към септември/октомври. :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
kokyto

Мнение от kokyto »

Като излезе да не забравите да споделите :P :IMNOOB:
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Споко, ще добавя новината обезателно. :D
天皇陛下万歳。。!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

*bump*

Някой да знае нещо по въпроса с Hotseat пач-а ? :?
天皇陛下万歳。。!
Аватар
Glamour
Обратна връзка:

Мнение от Glamour »

Vermic, къде ги видя тези прилики с H5? Освен в графично отношение и в системата за битки (и двете за добро) аз прилики с H5 не виждам.
Няма лошо да изразяваш мнение, но не проклинай и не псувай никой... не е културно ;)
Fear is the mindkiller!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Остави го Вермик, загубена кауза е... :) Честно казано, аз не виждам прилики с Х5 в графиката, нито в битките, ( и 2-те ползват action bars(?) от разните японски РПГ-та ) а Д3 дори използва D&D системата още повече с тези " opportunity attacks "; Да не казвам, че Хироус 5 изкопира АДСКИ много неща от Дисайпълс 3, но просто като излезе по-рано и сега изглежда, че Дисайпълс 3 копира. Тъпо е и сравнението на Х5 с Д3, щото Х5 вече има 2 експанжъна и е много по-добре. Но Сегашния 1-ви вариант на Дисайпълса е много повече от лайното дето изсраха Х5 в първата му версия. Да видим Дисайпълса след 2 експанжъна и пак ще си говорим коя игра е по-добре направена.. :) И преди съм казвал - музиката допринася много за атмосферата, графиката е мноого яка(особено с тая смяна на частите на деня/нощта..), градовете на расите са супер, магиите са по-балансирани, битките са много по-динамични и изпълнени с тактика; Във всички отношения Д3 бие Д2. Само ме дразнят бъговете и руския, но както казах - има време. :) Адски доволен съм от играта и който я плюе просто е некЪв заслепен, нз. :D Ще си я купя с кеф. :wink:
天皇陛下万歳。。!
Аватар
Glamour
Обратна връзка:

Мнение от Glamour »

Мда, единствените прилики с H5 са че и двете са триизмерни, и че единиците се движат по арената. А аз заради бъговете и руския я спрях, че много лошо ми се отразяват на нервите :) и чакам английската версия. До колкото помня и Kings Bounty The Legend имаше 5-6 патча на руската версия докато пуснат английската, която беше вече доста добра.
Иначе съм съгласен със всичко, като изключим че H5 е крал от Disciples. Не мисля, че някой от крал от другия въобще... нормално да имат някакви прилики, все пак са един жанр.
А като излезе... и аз ще си я купя с кеф :)
Fear is the mindkiller!
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Glamour, не става дума за откровено копиране, а за доближаване на lore-a и донякъде графичния стил до този на Disciples сериите. Самият сюжет също не беше много далеч от този на Disciples 2. Иначе нали знаете, че обявиха publisher-а на английската версия, който е Kalypso Media, които са publisher-и на доста източноевропейски игри, включително и български :)
Публикувай отговор