Автор |
Съобщение |
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 12 Фев 2010 21:28
Ъпдейтнаха Live и сега не мога да си играя с моят профил. Идеи?
|
|
|
isummon
|
|
В момента играе: Halo:Combat Evolved,Team Fortress 2.
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 13 Фев 2010 09:58
Играта е уникална..купих си я за компютъра и за ексбокса. Много ми харесва ролята си-един от първите прототипи на Big Daddy. Вече минах няколко мисии..също така ми харесва,че като отидеш да събираш адам кво става..по едно време така се бях изкефил на играта,че забравих да поставя капани преди да пусна момичето да го събере.Е да избих ги,но ми коства някъде 3 F.A. Kit. Хора наистина препоръчвам ви играта..много е интересна!
___________________________________ Бум..бабата!
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 13 Фев 2010 12:56
Играта е много добра за кой ли път го казвам ама си е така
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 13 Фев 2010 14:04
Оправих проблема Просто го оставяте да се ъпдейтне и след това копирате само missing file на Razor и сте готови
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 13 Фев 2010 14:07
Еми на мен не ми е искало да се ъпдейтва Иначе вече си имам лоли :Д
|
|
|
|
|
isummon
|
|
В момента играе: Halo:Combat Evolved,Team Fortress 2.
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 13 Фев 2010 17:33
Графиките са уникални.И има една много готина сцена където Big Sister разбива едни огромни прозорци и водата те залива от всякъде.Там вече се запознаваш с океана от близо .Аз сега понякога я разцъквам на екса. Но си заслужава да се купи.
___________________________________ Бум..бабата!
|
|
|
|
|
Kirilicata™
|
|
В момента играе: Soul reaver 2 ; Mass Effect 2
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 13 Фев 2010 18:24
В началото имах огромни очаквания за игарата... все пак има големи обувки да запълни. Но след това като видях първите gameplay видеота от играта нещо спадна интереса. И така както очаквах не е по-добра от първата, но не и толкова лоша колкото си мислех. Нормално толкова рано след Mass Effect 2 да не може да ме впечатли нищо.
___________________________________ a.k.a. ivo333 Member since 2005
|
|
|
|
|
Ton4o
|
|
В момента играе: BioShock 2
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 14 Фев 2010 10:43
Не съм играл първата част, но тази игра определено ми хареса! Най-накрая и аз я превъртях! Само ме е яд, че накрая играта не ми се е сейфнала и фактически съм на последното ниво... Но предполагам, че попринцип си става така. Историята на играта много ми хареса, но не ми допадна, че самата игра не беше особено дълга. Не мога да пропусна и самата атмосфера - смразяваща и страхотна в същото време! Трябва постоянно да си нащрек, защото във всеки момент някой може да изскочи от неизвестността и да те нападне. И всеки един детайл е съвсем логично и на правилното място поставен, просто всичко е страхотно! Най-много използвах първото си оръжие, а пък пушките и другите боклуци почти не ги докосвах. Освен това беше много неудобно да сменяш ту между плазмидите, ту между оръжията. Радвам се и че също така успях да взема всички плазмиди, имах едно напълно ъпгрейднато оръжие и един напълно ъпгрейднат плазмид. Съответно отключих и много ачийвмънти. Само дето малко ме е срам, че играх на най-лесното ниво. Мултиплейърът все още не съм го пробвал. Така де, опитах се да играя, но в продължение на пет минути играта не можеше да прихване никой друг играч и за това се отказах. По-късно ще пробвам отново. Ревю в моя блог - ЦЪК!
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 14 Фев 2010 11:28
Изиграй единицата Ще ти хареса много!
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 14 Фев 2010 12:17
Аз я превътях снощи вечерта с най-добрия ending от 4-те възможни Като играете на easy и не си правите труда да търсите неща из града ще я минете бързо. Аз я минах за 16 часа на нормал. Мултито започвам от днес да го играя. Но наистина в първата игра има повече запомнящи се моменти и графиката е по-добра.
|
|
|
Ton4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 14 Фев 2010 13:19
http://www.youtube.com/watch?v=I5XSHtPSxFw - 4-те възможни края. Четвъртият ли е най-добрият възможен? Защото аз съм с първия, което май не е много хубаво.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 14 Фев 2010 13:23
Да, 4-тият е най-добрият. Зависи колко от другите персонажи си убил/ пощадил и колко малки сестрички си спасил/ harvest-нал.
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 15 Фев 2010 23:06
Това. Е. Играта. ОТНОВО, да го еба. 'Бах, rivet-a е велик, бормашината маже всичко подред, charge-up-а на плазмидите е велик, системата за хакване е велика, ЛОЛИТАТА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА КЪРТЯТ, ЧИСТЯТ И ИЗВОЗВАТ. Лам и Синклеър са отново невероятни персонажи и напълно, ъъъ, как е на български, fill the boots ? на Раян и Фонтейн. Тук-таме има мегдан за леки козметични промени и може би едно-две неща могат да бъдат пипнати, за да е още по-перфектно. Може би малко разочарование са битките с големите сестри (освен това доста зачестяват, когато минаваш и се грижиш за всичките малки сестрички на нивото :Д). Мега трудно се убиват, истина е, но някак го няма онова специфично boss-battle усещане от първата игра, когато заставаше лице-в-лице с Големия татко Също не medium е доста лесно Ще я врътна тъй и може би ще гледам алтернативните краища на Hard
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 15 Фев 2010 23:35
Дади написа: Може би малко разочарование са битките с големите сестри (освен това доста зачестяват, когато минаваш и се грижиш за всичките малки сестрички на нивото :Д). Мега трудно се убиват, истина е, но някак го няма онова специфично boss-battle усещане от първата игра, когато заставаше лице-в-лице с Големия татко Много по-ефектно беше в първата игра да се биеш с Big Daddy. Поне в началото де, защото после можеше да ги свалиш и само с капани докато се ръшват към теб. Сега като и ти си Big Daddy малко се губи онова чудене дали ще успееш да го биеш като го атакуваш... На мен ми е по-трудно да пазя периметър за сестричката да бере адам като ми нахлуват spider splicer-и, отколкото биткита с голямата сестра. Да имаш някой security bot, три trap spears и пада бързо със замразяване на normal. Важното е да не се доближава много до теб, че иначе ти ебава майката... Сега се сдобих с 3-то ниво плазмиди и съм на път да си чийтна eve-а да е безкраен, защото много ме кефят да си ги ползвам по-често върху околната среда отколкото върху врагове. Макар че в първата игра ми беше по-яко да incinerate-вам библии.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 16 Фев 2010 11:42
Аз си я инсталирах,ама докато играя и е така без нищо ме изхвърля и ми дава еррор "Bioshock 2 has stopped working" Имате ли идея как се оправя, с Релоадед съм. А и другото което, свалих си 1цата да си доиграя сейвовете, че миналия път не я довъриших, лоадвам се и по време на лоадинг скриина ми забива
|
|
|
|
|
Ton4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 16 Фев 2010 19:28
Wannabe написа: Аз си я инсталирах,ама докато играя и е така без нищо ме изхвърля и ми дава еррор "Bioshock 2 has stopped working" Имате ли идея как се оправя, с Релоадед съм. А и другото което, свалих си 1цата да си доиграя сейвовете, че миналия път не я довъриших, лоадвам се и по време на лоадинг скриина ми забива Ами аз втората част я превъртях и я почнах отначало, но когато за първи път се сейфнах, играта заседна и се наложи да рестартирам. След това пак беше така. Преинсталирах - никаква промяна. Но изтрих сейфовете и всичко си тръгна...
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 17 Фев 2010 21:02
Ебати Перфектната игра. Очаквам продължение.
|
|
|
|
|
Pesho ™
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 17 Фев 2010 21:34
Ton4o написа: http://www.youtube.com/watch?v=I5XSHtPSxFw - 4-те възможни края. Четвъртият ли е най-добрият възможен? Защото аз съм с първия, което май не е много хубаво. Всъщност не са 4-тери края, а са 6 http://www.youtube.com/watch?v=jPirb9hwBDUКод: Rise to Surface good and evil. Abandoned good and evil. Ending, good and evil.
There are six different endings to BioShock 2. There is a 'good' ending, a 'neutral' ending, and a 'bad' ending. Each of the three endings has two variations (if Sofia Lamb lives or dies), for a total of six different endings.
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 17 Фев 2010 21:37
pesh095 написа: Ton4o написа: http://www.youtube.com/watch?v=I5XSHtPSxFw - 4-те възможни края. Четвъртият ли е най-добрият възможен? Защото аз съм с първия, което май не е много хубаво. Всъщност не са 4-тери края, а са 6 http://www.youtube.com/watch?v=jPirb9hwBDUКод: Rise to Surface good and evil. Abandoned good and evil. Ending, good and evil. Луддоо :О Аз свърших като най-добър
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 19 Фев 2010 12:32
Някой от тук играе ли мулти? Аз много се зарибих и вече съм ранг 9, но нямам много време за игра
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|