Call of Duty предпочитания?
- StubbsZombie
Call of Duty предпочитания?
Кои игри от Call of Duty поредицата ви кефят повече - тези,които са за втората световна война,или тези които се развиват в наши дни/бъдещето?
WWII - FTW!
WWII - FTW!
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Re: Call of Duty предпочитания?
Честно казано няма особена разлика откъм геймплей. И в двата случая трепеш орди от гадове в стил Рамбо.
Call of Duty е една от най-комерсиалните игри. Как може толкова хора да я играят 
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Виетнам,тая игра я чакам от както като малък гледах Взвод.БФ:Виетнам не може да предложи такива филмови изживявания като КоД-а.Ама чак ноември месец баси :х
a.k.a Frosty
Half-Life:Counter Strike
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Battlefield поредицата.
-
isummon
- В момента играе: Halo:Combat Evolved,Team Fortress 2.
- Обратна връзка:
Абе...всичките игри са яки.Новото време ме радва повече шото да играеш приблизително 5 години само за 2рата световна омръзва.Помня откриването на 4-ката.Беше просто велико...аз всичките съм играл и превъртал (дори и 3-ката) и за мен тази поредица е най-великата воена поредица лично за мен.
Бум..бабата!
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
дам ама след четворката 1 и 2 са едни от най-добрите игри някога правениИзход написа:Call of Duty е една от най-комерсиалните игри. Как може толкова хора да я играят
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
Мr.Anderson
Ще има COD Виетнам ?Уееуееее ,ма тва ше е болница бе пичове !Hudson написа:Виетнам,тая игра я чакам от както като малък гледах Взвод.БФ:Виетнам не може да предложи такива филмови изживявания като КоД-а.Ама чак ноември месец баси :х
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
COD 1 и 2 са най-епик! Другите са в пъти по-слаби.
- Frosty.
Мда,ще умираме от бууби трапс ^^Златоокия написа:Ще има COD Виетнам ?Уееуееее ,ма тва ше е болница бе пичове !Hudson написа:Виетнам,тая игра я чакам от както като малък гледах Взвод.БФ:Виетнам не може да предложи такива филмови изживявания като КоД-а.Ама чак ноември месец баси :х
a.k.a Frosty
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
+1WidowmakeR написа:COD 1 и 2 са най-епик! Другите са в пъти по-слаби.
TheChosen1 написа:даджайците
- prince of persia
MW 1,2
I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have lost everything...
Всички игри в поредицата са еднакви (перфектни), само декорите са различни ама те нямат значение.
- Frosty.
Тогава си запиши КоД 1 и като излезе някоя нова си преигравай 1цата за всяка нова КоД,след като нямат значение декорите.Дъйбаvanmx написа:Всички игри в поредицата са еднакви (перфектни), само декорите са различни ама те нямат значение.
a.k.a Frosty
4>1>2> другите са лайна. Като 4(!) и 1 са на километри напред, 2 е малко по-добра от останалите дрисни.
А то толкова глупости изписахте в темата че нямам думи.
А то толкова глупости изписахте в темата че нямам думи.
Съвсем скоро направих следния маратон: Започнах CoD1, превъртях я, след това екпанджъна, CoD 2 изиграх, след това пуснах PS2-ката и изиграх CoD3 и така стигнах до MW2. За една седмица ги превъртях всичките и да ти кажа всичките еднакво чувство предизвикват. Дори може би CoD1 като че ли малко по ме кефи от CoD2.Макс написа:Тогава си запиши КоД 1 и като излезе някоя нова си преигравай 1цата за всяка нова КоД,след като нямат значение декорите.Дъйбаvanmx написа:Всички игри в поредицата са еднакви (перфектни), само декорите са различни ама те нямат значение.
Воллодийййя ковар ми ай хефф ту ррриллойд!
Джийрман гринйейд мууф!
Ъавъасилий тейк зис патейто енд зззистрой дийз 300 джийрман танкс!
Джъъъман инфанчри ап он да секанд фльоо ту да райт, саут-уест, да уиндоу уит да 3 булет холс уич ис халф-уей оупън!
Джийрман гринйейд мууф!
Ъавъасилий тейк зис патейто енд зззистрой дийз 300 джийрман танкс!
Джъъъман инфанчри ап он да секанд фльоо ту да райт, саут-уест, да уиндоу уит да 3 булет холс уич ис халф-уей оупън!
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Аз предпочитам CoD игрите за Втората Световна. 4 и 6 също са яки, но модерни шутари има бол. Към това число бих добавил и Medal of honor поредицата и Wolfenstein поредицата. Като цяло съм фен на такива шутари 
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
...the world is full of shit...