Филм със приятели от офис които стават рокери?
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Филм със приятели от офис които стават рокери?
Бе сещам се за този филм където приятели от офиса заебават всичко взимат си мотори и тръгват да кофеят по щатите. Как му беше англисйкото име ,че съм забравил комедийка е.
Re: Филм със приятели от офис които стават рокери.
Аз търся един филм, който даваха по БТВ тази година някоя събота или неделя от 13 часа. Действието се развиваше 1976 и се разказваше за последния учебния ден,в който големите куфееха и биеха лапетата с некви бати и пушеха трева.
П.С. и хипита имаше
П.С. 2 и те пушеха трева
П.С.3 Мерси предварително
П.С. и хипита имаше
П.С. 2 и те пушеха трева
чукам, влизам, гледам заключено
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
А дали не можеш и първата си идентично тъпа тема да редактираш на кирилица?Van Zan написа:Бе сещам се за този филм където приятели от офиса заебават всичко взимат си мотори и тръгват да кофеят по щатите. Как му беше англисйкото име ,че съм забравил комедийка е.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Dazed and Confused се казва филма, като песента на Led Zeppelin. Препоръчвам го на всеки ... Определят го като American Grafitti на 90те.L33nddr написа:Аз търся един филм, който даваха по БТВ тази година някоя събота или неделя от 13 часа. Действието се развиваше 1976 и се разказваше за последния учебния ден,в който големите куфееха и биеха лапетата с некви бати и пушеха трева.![]()
П.С. и хипита имаше
П.С. 2 и те пушеха трева
http://wkoz.net - rap shit 24/7
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
Re: Филм със приятели от офис които стават рокери?
айде тъй и тъй за филми питате... имаше един с българско заглавие "Пропадане", за един мъж дето на път за вкъщи попадна в задръстване, откачи, тръгна да се прибира пеш и по пътя към тях еба майката на всеки дето се опита да му каже нещо, накрая цял арсенал беше събрал и като стигна у тях куките го застреляха, а той само искаше да се прибере навреме за да даде подарък за рождения ден да дъщеричката си... кажете поне английско заглавие ако се сещате.
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
- NeO_Zealot
Falling DownI_Hate_Noise написа:айде тъй и тъй за филми питате... имаше един с българско заглавие "Пропадане", за един мъж дето на път за вкъщи попадна в задръстване, откачи, тръгна да се прибира пеш и по пътя към тях еба майката на всеки дето се опита да му каже нещо, накрая цял арсенал беше събрал и като стигна у тях куките го застреляха, а той само искаше да се прибере навреме за да даде подарък за рождения ден да дъщеричката си... кажете поне английско заглавие ако се сещате.
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
мерси, това е 
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
-
Butters
- В момента играе: real_life.exe
"Двама голи и един без гащи карат балканчета на връх Вихрен с рози в ръка и скъсани чорапи на крака"
Мдааа, още един вечен бисер на световното кино...
Мдааа, още един вечен бисер на световното кино...
Трева в котенцата...
Ааа този филм много ме радва ! ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)