Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Halo:Combat Evolved,Team Fortress 2.
Заглавие: Dragonfire
Публикувано на: 06 Фев 2010 14:04

Първо да се извиня,ако правя тема която вече съществува или не е разрешена поради причината,че сървъра е пиратски.Въпросите са ми малуумни поради несериозните отношение на админити е ГМ-ите.Не съм сигурен,но тръгна слух,че сървара ще го ъпдейтват и още една причина да питам тук е че един от гмите е пълен идиот и казва на всеки който го пита
"Вий стъ мноо нисирозни играчий и неа ви отговарям щот ста некви дица на пу 10 годинки."
Та..някои от инстанците и рейдовете са невероятно бъгави и напоследък сървара постоянно крашва.Явно има и хакери.Извинявам се пак че ви занимавам но вече ми омризна да давам пари за оригиналния.За това да ви питам и вас имате ли идея какви са тези проблеми напоследък.ще бъда много благодарен :3

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Dragonfire
Публикувано на: 06 Фев 2010 14:19

Нищо чудно,че ГМ-тата не ти отговарят ако си задаваш така въпросите.Аз вобще не открих никво питане в целия ти пост...

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 06 Фев 2010 14:29

isummon написа:
За това да ви питам и вас имате ли идея какви са тези проблеми напоследък.ще бъда много благодарен :3

Не защото тука хората си играят в близ.Очаквай едни поздрави към теб и някой роднини ако хората които играят в близ им се занимава да четат такива смешни теми.И знай че всички пиратски сървъри на УоУ са счупени малко или много.И да в Драгънфайър има само пишлемета на по 10-15 години.

Профил

Аватар
В момента играе: Halo:Combat Evolved,Team Fortress 2.
Публикувано на: 06 Фев 2010 14:42

Ами тогава и аз съм такова пишлеме но наистина ми идва в повече парите за оригиналния щото не сме особено богати..ии да все пак благодаря за инфото.И наистина ако искам учтивост и по-свестни админи и гм-и т о да си играя в оригиналния.Бях чул че админа на ДФ е на 16.Еми добре тогава..да се локне темата за да не пълня пс мания с такива простотии.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Много и все различни неща :)
Публикувано на: 07 Фев 2010 12:21

Аз си играя в DF от много време. Нормално е да има бъгове и крашове постоянно, както там, така и в другите "не-близ" сървъри. Или свикваш или даваш пари :)

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com