Инсталирах си версията на КАОС от зам. пускам играта и след КОНАМИ черен екран..... някви идеи? Така ми стана и с RELOADED версията.
___________________________________ Когато отидеш в Ада, кажи че аз те пращам и ще получиш групово намаление.
Daath
He who devoures cookies
Заглавие: Re: Проблем с ПЕС10
Публикувано на: 01 Фев 2010 14:22
Какъв ти е компютъра,инсталирай нови драйвери...
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Constantine
Публикувано на: 01 Фев 2010 17:00
За кое дарайвери ве?!?!?!? За мишката ли за клавиатурата ли?
___________________________________ Когато отидеш в Ада, кажи че аз те пращам и ще получиш групово намаление.
Pesho ™
Публикувано на: 01 Фев 2010 18:23
Constantine написа:
За кое дарайвери ве?!?!?!? За мишката ли за клавиатурата ли?
Да си чувал драйвери за Видео картата
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
Blur
В момента играе: с майка ти!
Публикувано на: 01 Фев 2010 23:29
Аз пък си влизам идеално ОБАЧЕ рядко се случва да си пусна някой мач защото постоянно ми дава don't send и ме изхвърля мога само на тренировка Незная вече ко да правя
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета
Kamelot
04 Дек 2005 19:41 Мнения: 2610 Местоположение: q3dm6
В момента играе: q3
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения