Vermic написа:
Ensym написа:
А когато ти рейдваш Naxx и псуваш като каруцар,защото си изпуснал еди-кой-си-лилав/оранжев-предмет не е убиване на мозъчни клетки и губене на време i suppose?
Не ходя на рейдове от 2 седмици.Но какво да ти обяснявам като ти си с капаци.Върви че фермата те чака!Да не забравя и безмислените писаници и теми и групи и педалски глупости.
Такива сайтове са срам за интернет.
За 3те ми години стаж в WoW си изградих мнението,че ако вземеш предмет от някой бос цялата рейд/райд група те псува.Ако забравиш да хеалнеш/танкваш също те псуват.Плюс,че не съм чул някой да е умрял от садене/безмислено писане/педалски глупости,но в WoW има доста смъртни случай ,обикаляне по съдилища,медия и т.н.Ами аз препочитам да садя домати в онлайн ферма,благодаря за вниманието.
@Wannabe-pls не ме карай да прилагам скрийншоти,още когато бях Priest 16 lvl в бетата на УоУ и когато някакъв гном си показа речника заради 2 Silk Cloth.Плюс,че там половината са разни дечица,които се мъчат да избиват комплекси.
@James.bg-на МНОГО хора също им е забавно в faceboоk,освен това там може да срещнеш интересни хора(все пак това е целта на сайта),докато в УоУ шансът да срещнеш някой по-интелигентен е 1 на милион.
@Алминатора`-по принцип то целия живот е губене на време,затова давай да се изпозастреляме.Говоря ти,че WoW и Facebook са
качествено губене на време