___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри
Заглавие: Re: Милен Цветков свален от екрана на Нова
Публикувано на: 30 Яну 2010 10:36
тва ша е само Кирето сигурен съм
От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
zonda
Публикувано на: 31 Яну 2010 00:25
blackmaster
21 Юли 2009 19:43 Мнения: 831 Местоположение: Бургас
В момента играе: Red alert 3
Публикувано на: 01 Фев 2010 03:15
Цветков си беше жалък смешник.Жалко,че вече няма журналисти като Иван Гарелов...
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Мr.Anderson
05 Юли 2004 14:47 Мнения: 1233 Местоположение: София
Публикувано на: 02 Фев 2010 00:16
Как може въобще и да става дума за това ,че Бареков бил добър журналист ?Той е един смешник и гъзолизец !Аман от разбирачи .
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Аз
Публикувано на: 02 Фев 2010 00:19
И Гарелов е мекере
___________________________________ Нещо остроумно
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения