THE KING OF TIME написа:Знам батка, но съм взел решение вече. Отделно тука не ми се стои, искам да сменя обстановката.
Бтв;Санчо-сан да не е бил на Еразъм програма в САЩ. НЯкъде беше писал, че стоял там 1 година
Дай сега подред... Бях си зареден с мечти да отида в САЩ и отидох... Видях че си е ебало майката, не всичко е цветя и рози, пълно е с негри (мразим негрите и дискриминацията

), а и след около година реших че не искам там да завършвам... Не искам и да работя... Може на екскурзийка евентуално да отида, но само толкова...
А иначе форума май само аз го ползвам по предназначение - идваш, изливаш злобата (да ви еба майката на всички

) и си отиваш... Гледаш отстрани сеир... Но си е изпростял, даже няма и стабилно хранене... Май само аз ви храня добре...
И последно... Преди около 2 месеца нещо Хами ме канеше да съм се присъединел към реалната ПЦМ групичка, ама вече ме е страх... След като изпростях на гърба на Лъжичката и Диста... Доста са ми насъбрали и ше се пробват да ме почупят от бой...
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста