Автор |
Съобщение |
Veskou
|
|
В момента играе: World of Warcraft
|
|
Заглавие: Проблем с преинсталацията на Legacy of Kain Blood Omen 2 Публикувано на: 25 Яну 2010 22:10
Ето какъв е и проблемът. Докато играех играта, започна да ми се появява error тип: "Don't Send ; Send error report" - сещате се за какво става дума. Запазих си сейфовете и се опитах да uninstall играта, но ми даваше error независимо дали пробвам от Add/Remove Programs или от uninstall иконата - една и съща грешка. За това изтрих играта. Оставих само дисковете, но при опит за нова иснталация ми отваря autoplay и ме пита дали искам да играя или да я ънинсталирам. Естествено нито една от опцийте не работи. Изтрих и дисковете и ги изтеглих на ново, но уви - пак само тези две опций - Play, Uninstall. И сега в крайна сметка нито мога да я ънинсталирам, нито да я инсталирам. PLS кажете как да отстраня този проблем, как да си инстална играта на ново?!
П.С. Някой има ли възможност да изтегли играта, да я инсталира, да я архивира и да я качи в някой сайт (bgshare.com, megaupload, data.bg и пр.) ?
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем с преинсталацията на Legacy of Kain Blood Omen 2 Публикувано на: 25 Яну 2010 22:40
Изтегли си нещо от рода на YourUninstaller или Tune Up Utilities и му кажи да махне информацията за инсталацията от там. След това инсталирай върху предната инсталация и си готов.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Veskou
|
|
В момента играе: World of Warcraft
|
|
Заглавие: Re: Проблем с преинсталацията на Legacy of Kain Blood Omen 2 Публикувано на: 25 Яну 2010 23:24
Всякакво наличие на съществуване на играта е изчезнало от компютъра ми, а въпреки това не мога да я инстална на ново, нито пък да я ънинсталирам...
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем с преинсталацията на Legacy of Kain Blood Omen 2 Публикувано на: 26 Яну 2010 00:01
Защото има още информация за нея в регистрите ти, която казва че играта е там. Не можеш да я uninstal-ираш, защото си затрил uninstal-атора. Затова ти казвам - инсталирай една от тия програми и и кажи да махне информацията за играта напълно.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
demona
|
|
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
|
|
Заглавие: Re: Проблем с преинсталацията на Legacy of Kain Blood Omen 2 Публикувано на: 26 Яну 2010 12:26
е ако и съветът на Sentry не помогне набутваш се смело в регистъра и търсиш къде точно е играта и триеш ръчно . Имал съм подобни случаи с други такива инати игри и след тази операция се получава
___________________________________ DEATH IS ONLY THE BEGINING
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|