Здравейте на всички , продавам по-старичкият ми компютър понеже си купих нов по хубав , компютъра е в идеално състояние има параметри Pentium IV - 2.4 GhZ , 512 MB RAM , 80 GB HDD , 128 MB video card GeForce 5200 + монитор 17 инча с мишка и клавиатура , нуждае се само от преинсталиране на уиндолс
Батка, щом викаш за преинсталация на виндовс сигурно не върви, значи е надали само това му е пробмемът...демек сигурно е преебан тотално, тъй че хвърляй на боклука.
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
AlShu
28 Юли 2001 17:23 Мнения: 4390 Местоположение: Sofia
Ми човека го мързи да го носи до контейнера за смет, пък се стиска да даде пари някой да го хвърли...така някой може да се излъже и да му даде пари колкото да си купи 1-2 вафли...
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
osiris1, тестът за интелегентност на който се провали, не е в правописа, а е самия факт, че си създал такава тема: 1. Грешен раздел. 2. Грешен форум. (Въпреки че привидно е гейм форум, всъщност за много хора тук е място за психотерапия и изливане на отрицателните емоции. Други пък по метода на сравнението разбират, че наистина имат нужда от лечение...особено, ако се чувстват добре в тази среда...) 3. Грешен сайт.
Абе съфорумците един шампоан няма да ти препоръчат без да се ебават, па камо ли да говориш с тях за сделки с компютърна техника. Почети малко от другите теми и ще се убедиш сам в каква ОГРОМНА грешка си.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
Вие какви сте шибани жалки комплексарчета сичките.Замислете се малко и ще видите че не вие си правите ташак а живота си прави ташаци с вас.Въпреки че съм сигурен че повечето си го знаят.Леле колко сте жалки направо ме отвръщавате заклевам се...
Ти земи се осъзнай не, кой луд ше я земе тая щайга за тея пари дето и искаш? Както се казва в компютърната индустрия: Купиш си най-новото и след 1 година вече съвсем не е най-новото, а ти продаваш компютър от преди 7 години
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения