История

Игри за PC
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Re: История

Мнение от Tiny »

pcultimate написа:2.Една игра с магове от 90-те :oops:

Heretic? :?

Сега 5те игри, чиято история ми е оставила следа:
1. Neverwinter nights - беше ми първото не hack'n'slash рпг
2. The witcher - заради последиците от действията
3. Warcraft 3, Starcraft - Благодарение на тях започнах да обръщам повече внимание на историята на игрите.
4. Half-life - Първата игра впечатлила ме с история
Сещам се куп игри с по-добри истории, но тези са ми оставили по-дълбоки следи, поради вече споменатите причини.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
radi_bomb

Мнение от radi_bomb »

1.Dragon Age:Origins
2.KOTOR 1 & 2
3.Gothic 1 & 2
4.Jade Empire
5.Age of Empires 3

Така и не мога да разбера какво толкова харесвате на Вещерът.Мнението ми за него падна още в първата минута когато видях, че ще играя с някакъв грозник с бяла коса.После дойде бойната система.Не се сещам някъде да пише, че това е hack & slash RPG.Графиката беше задоволителна.Малко по-късно, стигнах до някакви тъмни катакомби където нищо не виждах и ми умръзна.18 гигабайта за какво?
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

radi_bomb написа:Така и не мога да разбера какво толкова харесвате на Вещерът.Мнението ми за него падна още в първата минута когато видях, че ще играя с някакъв грозник с бяла коса.После дойде бойната система.Не се сещам някъде да пише, че това е hack & slash RPG.Графиката беше задоволителна.Малко по-късно, стигнах до някакви тъмни катакомби където нищо не виждах и ми умръзна.18 гигабайта за какво?

+1
a.k.a Frosty
Изход

Мнение от Изход »

Яко сте тъпи.
Вещерът е велика, уникална игра! След като се зарибих с книжките и осъзнах колко дълбока е всъщност я поставям на първо място във всичките ми лични класации.
Ако дори в криптите не си се оправил да изпиеш правилната колба не ми се мисли колко си разбрал от играта...а да наречеш Гералт грозник с бяла коса..епа не е лесно да си тъп.
секс едва ли - just cavalli

агентите са педали
напускам форума
Аватар
eatthisheal
В момента играе: Battlefield
Belot
CS:TS
Flatout
PES 09
WoW
W3
Обратна връзка:

Мнение от eatthisheal »

изход не е нужно да обиждаш,всеки си има мнение.И аз дадох шанс на вещерът,но не ме грабна още в началото и я оставих.Май зациклих някъде към кулите на замъка не знам точно.

предаването се казваше Мист с водещ Роро и идеята за него още е жива,сайтът наскоро бе обновен и всички фенове от тайната Мист секта още поддържаме връзка и вярваме че някой ден Мист ще бъде възроден ;)
....в бийта братле супер бясно препускам,разни мазни фрази празни тъпи не допускам....
YourSepulture
Обратна връзка:

Мнение от YourSepulture »

Ot tva predavane spechelih teniska na wc3 :).A kakva beshe prichinata za samoto mu spirane ?
Аватар
eatthisheal
В момента играе: Battlefield
Belot
CS:TS
Flatout
PES 09
WoW
W3
Обратна връзка:

Мнение от eatthisheal »

ако искате да правим класация,моля придържайте се към номерация от 1 до 5 и по 1 игра на номер (сериите на играта се броят за 1 част) игри които не спазват реда няма да бъдат в класацията,но поствайки ги можете да бъдете сигурни че ще им обърнем необходимото внимание,просто няма да попаднат в класацията.

отностно мист в средата на 2008 имаше запис от чат с Роро в който водещия каза,че до края на годината (2008) със сигурност няма да е,защото е почнал в мад тв като продуцент,и заради работата си трябва да стои зад кадър,каза че мад тв е отличен шанс за него да изкара пари,а и да твори на воля,но той все още живее със спомените за мист и вярва че някой ден предаването ще се възроди отново на ефир.
....в бийта братле супер бясно препускам,разни мазни фрази празни тъпи не допускам....
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

Определено Deus Ex. Даже мисля да си я дръпна и да си я врътна пак.
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Drovage написа:
radi_bomb написа:Така и не мога да разбера какво толкова харесвате на Вещерът.Мнението ми за него падна още в първата минута когато видях, че ще играя с някакъв грозник с бяла коса.После дойде бойната система.Не се сещам някъде да пише, че това е hack & slash RPG.Графиката беше задоволителна.Малко по-късно, стигнах до някакви тъмни катакомби където нищо не виждах и ми умръзна.18 гигабайта за какво?

+1

Аз съм така с Oblivion. Отвратителна атмосфера и геймплей. 4 пъти се пробвах да я играя и повече от час-два не издържа на харда ми. Същото е и с Morrowind.
А Fallout 3 много ми харесва...
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
blackmaster
В момента играе: Red alert 3

Мнение от blackmaster »

1-warhammer(става въпрос и за 2та свята:средновековния и фуртуристичния)
2-diablo
3-warcraft(не ми харесва нито една игра от поредицата,но историята е мн. яка(имам 4-предвид книжките))
4-fallout3
5-gears of war(велика игра във всяко отношение)
The witcher-готина история,ама като игра не ми харесва най-вече заради ужасната бойна система :notfair:
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Max Payne, Mafia, Fahrenheit, Fallout 3, Mass Effect, Jade Empire, KOTOR, The Last Express. Мързи ме да ги определям като класация.
Kyung

Мнение от Kyung »

1.Resident Evil
2.Silent hill
3.Splinter Cell
4.StarCraft
5.Modern Warfare 2

:rockon:
Аватар
A.C.A.B
Обратна връзка:

Мнение от A.C.A.B »

Kyung написа:1.Resident Evil
2.Silent hill
3.Splinter Cell
4.StarCraft
5.Modern Warfare 2

Resident Evil :D :D :D :D :D човек ще ме скъсаш от смях
Бог създаде света!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
Изход

Мнение от Изход »

Modern Warfare 2 сякаш е по-малко смешно :lol:
секс едва ли - just cavalli

агентите са педали
напускам форума
Аватар
radi_bomb

Мнение от radi_bomb »

Изход написа:Modern Warfare 2 сякаш е по-малко смешно :lol:

+1
Kyung

Мнение от Kyung »

AnyThinG4U написа:
Kyung написа:1.Resident Evil
2.Silent hill
3.Splinter Cell
4.StarCraft
5.Modern Warfare 2

Resident Evil :D :D :D :D :D човек ще ме скъсаш от смях

Ами, човек за твойта класация к'во да говоря CS и няколко игри които даже не съм ги и чувал :? JE :o nigga pls !... + кво и е на RE т'ва че на теб не ти харесва не значи, че играта не струва ...
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Пич, това, че не си ги чувал е съвсем твой проблем. Jade Empire си има доста добра история, нищо, че на места е предсказуема. Не е от най-оригиналните, но пък и съвсем не е за изхвърляне.

P.S. Иначе нищо против историята на RE.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Мнение от Daath »

Jade Empire си е доста нагло копиране на история от Fable:The Lost Chapters ако ме питате мен.Азия+заемки от Fable+добра система за битки.

1-Legacy of Kain
2-Fallout
3-StarCraft
4-Warhammer 40k
5-WarCraft
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Може да копира много неща, но Fable определенно не е сред тях :shock: Единственото общо е, че някакъв ученик/пикльовец става герой, но това го има... няколко стотин (?) години преди fable :)
Аватар
A.C.A.B
Обратна връзка:

Мнение от A.C.A.B »

Kyung написа:Ами, човек за твойта класация к'во да говоря CS и няколко игри които даже не съм ги и чувал :? JE :o nigga pls !... + кво и е на RE т'ва че на теб не ти харесва не значи, че играта не струва ...

това за цс беше шега!
Бог създаде света!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
Публикувай отговор