Пърхут
Re: Пърхут
И аз преди 10тина години некъде имах малко и мене низорал ми помогна.От тогава не съм имал
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Аз като по-малък открих Selsun ( синия ) и от тогава немам НИКАКВИ проблеми с пърхута - пробвай го.
джумерки
напълно подкрепям моридин, клиъра наистина помага.Моридин написа:...
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Аз също имам пърхут от доста време. Сумати препарати съм пробвал, включително Низорал, който не помага кой знае колко. Ползваш ли го често, ефекта намалва. Така че се подстригвай по-често късо, ама много късо. Тогава вече можеш да пробваш различни препарати. И си мии главата през 2 дена. Аз правя така и действа.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
Кире , като слезнах до магазина имаше в синя и в зелена туbичка ? Има ли някаква разлика или все е Selsun ?
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
Преди 4-5 години имах пърхут и използвах Низорал. Само 2-3 пъти се изкъпах с него и нямаше и следа от пърхута. После на няколко пъти се появи малко, но щом се измиех един път с Низорал пак изчезваше и вече нямам абсолютно никакви проблеми. Според мен трябва да го пробваш.
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Еми аз ползвам син, не знам зеления къв еMad Hatter написа:Кире , като слезнах до магазина имаше в синя и в зелена туbичка ? Има ли някаква разлика или все е Selsun ?
джумерки

Това е абсолютно най-доброто, което можеш да използваш + можеш да си избереш за какъв тип коса да е (нормална, мазна, има и комбинирани, например против пърхут и косопад). Косата ти не само, че не става на метла, а става много мека
Но принципно на мъжете им действат и тези, които са ти изброили по-горе
Ще пробвам клиър, ако с него не стане-низорал. Благодаря на всички 
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Амора, смятам да те изумя. НА МЕН ВИШИТО НЕ МИ ПОМОГНА. ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Брат, първо - прекръсти се на Екзитус, по ще си ми ближен така. Значи Смърт.
Второ - Другите вече са помогнали. И аз имам понявга пърхот, казват, че по-интензивно лющене на кожата заради бактериите, които нормално живеят там, тоест в нас. Явно е вродено и при някои тези са по-агресивни. Използвам Низорал или Кетозал - като шампоан е, но всъщност е лекарство. Струва съответно 12 и 6 лева, както казваш, съставките са абсолютно едни и същи! Помага! Освен това един по-горен колегаси го взема против оплешивяване, не зная още дали и срещу това действа. Къпеш се максимум два-три пъти седмично с него.
Хед-енд-шолдърз-ът прави свирки от череша.
Второ - Другите вече са помогнали. И аз имам понявга пърхот, казват, че по-интензивно лющене на кожата заради бактериите, които нормално живеят там, тоест в нас. Явно е вродено и при някои тези са по-агресивни. Използвам Низорал или Кетозал - като шампоан е, но всъщност е лекарство. Струва съответно 12 и 6 лева, както казваш, съставките са абсолютно едни и същи! Помага! Освен това един по-горен колегаси го взема против оплешивяване, не зная още дали и срещу това действа. Къпеш се максимум два-три пъти седмично с него.
Хед-енд-шолдърз-ът прави свирки от череша.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
- Kaiser Kar
Само ще информирам, че срещу пърхот бръсненето на глава не помага. Това не са въшки, а гъбички.
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Низорал ми изгори главата.
Клиър я изчисти.
Клиър я изчисти.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Аз чукам дървета
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Клиър ми помогна наистина много, не очаквах с 5-6 измивания пърхута ми да се изчисти. Да чукам на дърво и дано да нямам повече проблеми 
Благодаря ви за съветите
Благодаря ви за съветите
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Next time just blast it with piss.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
А можете ли да препоръчате нещо против пърхут?

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.