Все пак обаче, гайдът е много смътен и покрива само базовите изисквания за направата на Воин с таланти за двуръчен меч. Ще видя тия дни ако се освободя малко да направя друг гайд, с покритие за всички възможни герои.
Dragon Age:Origins
Re: Dragon Age:Origins
Благодаря ти. 
Все пак обаче, гайдът е много смътен и покрива само базовите изисквания за направата на Воин с таланти за двуръчен меч. Ще видя тия дни ако се освободя малко да направя друг гайд, с покритие за всички възможни герои.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
да попитам...content-a ot dlc-та-sulcher's pass и soldier's peak кога е по-добре да ги изиграя...след края на главния куест или преди това?
Браво на Draksis за отделеното време и внимание към тази игра и темата за нея. Надявам се да пуснат нови раси и други класове оръжия в експанжъните за да има какво да се коментира, понеже тези се изчерпват бързо.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Започнах свободен елф. Пусна ме с лък, нали няма да има проблем, че вдигам за двуръчен меч и смятам скоро да хвърля лъка завинаги?
И още един въпрос: има ли смисъл да слагам пачове?
И още един въпрос: има ли смисъл да слагам пачове?
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Не се притеснявай от лъка, просто елфите започват с него.
И да, пачовете оправят много проблеми, като се почне от трудността на играта (правят я малко по-лесна) и се стигне до промени в геймплея.
И да, пачовете оправят много проблеми, като се почне от трудността на играта (правят я малко по-лесна) и се стигне до промени в геймплея.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
На балдурс гейт елфитe имаха бонус + 1 за меч за 2 ръце и лък, което беше голяма далавера да си направиш боец или рейнджър с лък и меч за 2 ръце. Жялко, че тук няма такива тънкости.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Бог създаде света!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
Бог създаде и теб,
-
StoRmsE3ker
Някой пробва ли го? И на какъв пач го играете, защото в арената пише че трябва 1.02?
Може да направя второ изиграване на играта с DLC-тата и някои модове. Гледах един Nightmare+, с който nightmare трудността вече не е разходка в парка
Може да направя второ изиграване на играта с DLC-тата и някои модове. Гледах един Nightmare+, с който nightmare трудността вече не е разходка в парка
лол. аз и сега не мисля, че е "разходка в парка"StoRmsE3ker написа:Гледах един Nightmare+, с който nightmare трудността вече не е разходка в парка
Бог създаде света!
Бог създаде и теб,
Бог създаде и теб,
Да попитам, има ли нещо като мод , с който може да се реска специализацията , талантите и статовете ,че не ми се занимава с нов герой ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
а аз да попитам има ли начин като сложа мода после да го махна
EDIT: къде точно е download бутона ?
EDIT 2 : открих го

EDIT: къде точно е download бутона ?
EDIT 2 : открих го
Бог създаде света!
Бог създаде и теб,
Бог създаде и теб,
В указанията си е посочено. Когато искате да изтриете мода, просто премахвате папката "WRK_RESPEC_MOD" от Documents\BioWare\Dragon Age\AddIns\WRK_RESPEC_MOD.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
Drecher
- В момента играе: Всичко без всякакви Русофобски изцепки и Японски RPG-та.
Draks отдвана исках да ти благодаря. С твоя помощ Джарвия загуби няколко жизненоважни крайника и се наложи да се премести в близката морга
. Все пак обаче не се чувствам особено кмофортно със сегашното си парти и реших да последвам другия ти съвет- да почна отново докато играта не ми пасне като бюст на фолк дива.
Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
Ха-ха-ха-ха-ха, бюст на фолк дива, але не, направо ме разби!
Трябва да направя тоя пуст гайд за цялостна игра, ама хем трябва да уча, хем ме мързи.
Все пак ще се постаря днес да го започна, че да имате цялостна информация за това какво трябва да се прави, когато искате на нанкате на Nightmare, докато вашите главорези виждат сметката на Архдемона.
Трябва да направя тоя пуст гайд за цялостна игра, ама хем трябва да уча, хем ме мързи.
Все пак ще се постаря днес да го започна, че да имате цялостна информация за това какво трябва да се прави, когато искате на нанкате на Nightmare, докато вашите главорези виждат сметката на Архдемона.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Започнах отново отначало, този път с женски елф warrior на два меча.
Исках да попитам от къде да намирам колби за въстановяване на живота?
И също така кое е перфектното парти на моя pure damage dealer? По възможност да включва и бисеаксуалния елф, че ме кефи
И кое да вдигам повече-dexterity или strength
Исках да попитам от къде да намирам колби за въстановяване на живота?
И също така кое е перфектното парти на моя pure damage dealer? По възможност да включва и бисеаксуалния елф, че ме кефи
И кое да вдигам повече-dexterity или strength
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
"Просто вдигни 16 точки на Cunning, 22 на Dexterity, 18 на Willpower, 15 на Magic, до 30 на Constitution и с останалото напомпай Strength. Kaто, естествено, гледаш да балансираш между отделните нива, а не да почнеш да наливаш всичко в една паничка."
Колби се правят от Elfroot и Flask, Мориган може да ги приготвя.
За парти - Зевран, Лелиана и Мориган или Уин. Защо точно два Rogue-a? Зевран не стартира с начални точки в Deft Hands, умението за lockpicking. Вместо това Лелиана се концентрира в ключалките. Воинът ти би трябвало да понася удари добре, ако спазваш горепосочения билд, и с малко тактика и heal от страна на Мориган или Уин си наред.
Колби се правят от Elfroot и Flask, Мориган може да ги приготвя.
За парти - Зевран, Лелиана и Мориган или Уин. Защо точно два Rogue-a? Зевран не стартира с начални точки в Deft Hands, умението за lockpicking. Вместо това Лелиана се концентрира в ключалките. Воинът ти би трябвало да понася удари добре, ако спазваш горепосочения билд, и с малко тактика и heal от страна на Мориган или Уин си наред.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Добре, а като героите, които не са ми в партито как вдигат нива?
Съжалявам за глупавите въпроси, просто не искам да си прецакам развитието
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Draksis, за малко да объркаш детето, как warrior на two-weapon ще има само 22 Декс, или искаш да не си ползва скиловете? :Р
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
StoRmsE3ker
Experience-ът, който получаваш се разпределя между всички (включително и тези, които не са ти в партито). Така всички ще са на еднакво ниво, като може да имат малка разлика (около половин ниво) в зависимост от това кой кога се е присъединил.Изход написа:Добре, а като героите, които не са ми в партито как вдигат нива?
Не two-weapon, a two-handed weapon.Draksis, за малко да объркаш детето, как warrior на two-weapon ще има само 22 Декс, или искаш да не си ползва скиловете? :Р