значи току що реших, че искам да си купя оная конзола дека можеш да играеш спейс рейс на нея, май некво нинтедно беше. Та да ви питам дали знаете как се казваше точно и да знам ако някой предлага нещо.
Fang
15 Авг 2009 12:27 Мнения: 224 Местоположение: Хасково
В момента играе: S.T.A.L.K.E.R- и трите, Fallout 3 и Borderlands
Имал съм такова и Марио 64 беше ебаси чука. Най добрата игра с Марио е това.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Spiridon
Заглавие: Re: Искам да си купя нинтендо ли беше
Публикувано на: 12 Яну 2010 13:46
iddqd написа:
Имал съм такова и Марио 64 беше ебаси чука. Най добрата игра с Марио е това.
Аз го играх с емулатор и ме накефи доста ама класиките марио и марио 3 ме кефят повече. Марио 2 беше ебаси фейла поред мен.
iddqd
Публикувано на: 12 Яну 2010 15:27
Никога неса ме кефили много класическите мариота. Соник винаги ми е бил каде каде по забавен, но марио 64 просто ме разби отсякаде когато излезе.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Spiridon
Публикувано на: 12 Яну 2010 16:00
Да, верно, соника беше супер имба. Некога марио карт за 64 като излезе беше страшната дивотия, жалко само, че трябваше да ходя при един приятел да играя, защото само той имаше такова нинтендо.
А на мен любимата ми от класиките е Мегамен 3.
iddqd
Публикувано на: 13 Яну 2010 01:54
Мен Голдън акс 3 и Соки 3. Когато си купих сегичката си я купих с тези 2 игри и те са ми най присърце също така смятам че съм направил най силния възможен избор.
Leach
04 Юни 2005 17:36 Мнения: 642 Местоположение: У паркъ
Публикувано на: 13 Яну 2010 09:21
iddqd, пазиш ли си още 64-ката? Питам, за да си разменяме дискетки, както едно време.
iddqd
Публикувано на: 13 Яну 2010 13:24
Ми за жалост не, но имам емулатор и джоистик за компютъра и си включвам компа в тв то и даже е по яко защото може да се понадупи резолюцията и графиката.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения