eRepublik - присъединете се към еБългария!
Re: eRepublik - присъединете се към еБългария!
Можеш да се хванеш на работа във Варна и така ще имаш пари за хляб 
Как?Имам български пари, но не мога да си сменя на тях когато пазарувам.
Ами почни работа та да взимаш пара квато се ползва в града в момента.
Работя сега в сръбска компания.Стигнах до 5-то ниво и отидох да се бия заедно с турците в Израел, обаче welness-а ми падна на 31.5
Да се преместя ли в София където има болница?
Да се преместя ли в София където има болница?
Дайте некъв основен тъториал генерално как се играе това, съвети и прочие от тия, които сте напреднали и сте висок левел и се включвам и аз.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Ако знаеш английски в сайта на играта си има написано wiki и там всичко е обяснено.
Друг вариант е да се регистрираш и да почнеш и в движение да питаш квото не е ясно.
По мой наблюдения човек сам се учи най-добре
Друг вариант е да се регистрираш и да почнеш и в движение да питаш квото не е ясно.
По мой наблюдения човек сам се учи най-добре
Преместих се в София.Как може да ползвам болницата?На 28 wellness съм и не мога да се бия във Видин.Също така, постоянно ме уволняват от компаниите в които работя.
Натискаш на надписа София и там в менюто пред болницата имаш бутон "Heal".Праскаш и получаваш безплатно 50 здраве.Ако не стане значи трябва да се биеш поне веднъж в активна битка на България, каквато в момента няма.Пък и за да се биеш ти трябва поне 40 здраве, а щом го нямаш най-добре се обърни към националната здравна каса да ти пратят подаръци с които да си вдигнеш wellness-a 
Играта наистина в началото е малко трудничка за схващане на цялата й концепция, но е отличен икономически, политически и военен симулатор с играчи в реално време, въпреки че е румънскаRico написа:Дайте некъв основен тъториал генерално как се играе това, съвети и прочие от тия, които сте напреднали и сте висок левел и се включвам и аз.
ето няколко много полезни линка:
http://wiki.erepublik.com/index.php/Tut ... 0%BA%D0%B8 - това е точно основен тъториал с най-важните неща в играта
След време можеш да си създадеш вестник (нещо под формата на мини блогче), да членуваш в някоя от партиите, а мнооого по-нататък да създадеш компания, да станеш конгресмен или президент на страната
Валутата в БГ си е българския лев, но другата по-важна валута в целия еСвят е златото - за него лека-полека ще се информираш повече и повече
ето още линкове:
как се печели голд най-лесно
списък на държавните учреждения
съкращения
Ако имаш въпроси питай мен или колегата syndrome, който е от повече време в играта и има отговори на повечето въпроси
В момента се подготвя и бейби бум с масово набиране на нови играчи... дано се получи
Преди известно време поляците за един шибан ден имаха 8000 нови регистрации (и естествено си избиха комплекса върху Германия и я затриха
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Може ли някои от вас да ми изпрати подарък, защото не мога да намеря тази каса?Името ми в играта е Radi Stoyanov.
Едит:Как да се свържа със здравната каса, че не ми се чака няколко дена да ми се оправи здравето от двузвезден хляб?
Едит:Как да се свържа със здравната каса, че не ми се чака няколко дена да ми се оправи здравето от двузвезден хляб?
- marinkov
- В момента играе: Lotro
- Обратна връзка:
И аз се джойннах 
Тъпите румънци ни държат Видин... народе влизай, че има битки да се водят!
LOTRO: server Eldar [EN], kinship Bulgaria, nickname Konnik, www.lotro-europe.com
Сърбите не са ни върнали Варна,Русе и Пловдив.Пакистанците все още държат Бургас.marinkov написа:И аз се джойннах
Няма битки сега, не мога да отида да се бия, следователно не мога да ползвам болницата и да си покача здравето с 50.
- marinkov
- Обратна връзка:
Прехвърли се в София докато не си върнем другите територии, за да можеш да ползваш болница.radi_bomb написа:Сърбите не са ни върнали Варна,Русе и Пловдив.Пакистанците все още държат Бургас.marinkov написа:И аз се джойннах
Няма битки сега, не мога да отида да се бия, следователно не мога да ползвам болницата и да си покача здравето с 50.
LOTRO: server Eldar [EN], kinship Bulgaria, nickname Konnik, www.lotro-europe.com
Отдавна го направих, но няма битки, а тъкмо здравето ми стана 40.
ЕДИТ:Румънците нападат София!На оръжие!!!!Може ли някои да ми даде пушка, защото нямам достатъчно пари?
ЕДИТ:Румънците нападат София!На оръжие!!!!Може ли някои да ми даде пушка, защото нямам достатъчно пари?
- marinkov
- Обратна връзка:
Лоша работа... София я губим. Нашият алианс се е втурнал да спасява последната област на Германия и за нас не ги е еня. Румънците нападнаха и Русе и изглежда, че го печелят.
Народе, регвай се и идвай да помагаш, че сме доста зле в момента!
Народе, регвай се и идвай да помагаш, че сме доста зле в момента!
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Cindermon
5
Cindermon
Bulgaria
13.24 - те това е wellness-a
Gold
0
BGN 0
0
0
Някакви идеи как да се оправя? В София съм, ама болница не мога да използвам, нито пък Здравната Каса ми даде нещо...
5
Cindermon
Bulgaria
13.24 - те това е wellness-a
Gold
0
BGN 0
0
0
Някакви идеи как да се оправя? В София съм, ама болница не мога да използвам, нито пък Здравната Каса ми даде нещо...
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
- marinkov
- Обратна връзка:
Аз съм само 4-то ниво.
Това беше народе.София падна.Сега, моля президента да ме извини, ще го цитирам.
Ами това беше - преди секунди България капитулира окончателно.
Колкото и да ми беше неприятно трябваше да подпиша документа с който предавам София на мамалигите. Всички се надяваме това положение да трае възможно най-кратко.
В този момент не бива да се предаваме или отчайваме.
Сега призивът ми да работите в България няма как да се осъществи, затова всеки е свободен да търси мечтите си където иска, във всяко едно кътче на еСвета.
Но се надявам когато еБългария бъде възстановена отново да се съберем тука.
До тогава - главите високо горе и само БЪЛГАРИЯ!
На мен wellness ми е 35.29 и немога да участвам в битки. Има ли друг начин да си кача wellness освен в болница ?
Ако някой ти прати подаръци те вдигат wellness-a съответно с:
q1 подарък = 1 здраве
q2 = 2 здраве
и тн. до Q5 (5 здраве).
q1 подарък = 1 здраве
q2 = 2 здраве
и тн. до Q5 (5 здраве).