Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Prince of Persia: The forgotten sands
Публикувано на: 31 Дек 2009 13:26

Играта ще се вмъкне в историята на трилогията между 1 и 2 част. Принцът (същия от трилогията) ще помага на брат си да опази кралството си. Рилийзът на играта е определен за Май 2010, същия месец в който излиза и филма.
Трейлър: http://www.youtube.com/watch?v=LHguiarP5Yk
Видео със снимки (hq): http://www.youtube.com/watch?v=PXgYPndW ... re=related

Профил

Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands
Публикувано на: 31 Дек 2009 14:14

Играта ще е яка, историята ще е тъпа.

Второто клипче не е със снимки...

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Яну 2010 17:35

Принца нещо ми изглежда попроменен от трилогията. Същия е ама... Относно до историята може и да се окаже интересна. И второто клипче е със снимки от играта.

Профил

Публикувано на: 01 Яну 2010 17:37

Сапунките никога не са интересни. За пример ще ти дам филма Indiana Jones.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Яну 2010 19:08

Че коя игра от поредицата е имала интересна ,камоли оригинална история ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Яну 2010 19:15

Защо да не е интересна ОРИГИНАЛНАТА история? Сравни я с някои от последните бълвочи, които излизат.

Профил

Публикувано на: 01 Яну 2010 20:28

Demon__Hunter написа:

Доста тъпо мнение, ама много тъпо.

Профил

He who devoures cookies
Аватар
Публикувано на: 01 Яну 2010 20:45

АБСОЛЮТНО всички игри от Prince of Persia имат оригинална и интересна история.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Яну 2010 21:37

Оригинална - nope(принцът спасява принцесата си/кралството си/задника си, като междувременно преоткрива себе си за кой ли път).
Добре режисирана и интересна - определено.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Яну 2010 21:43

joar написа:
Оригинална - nope(принцът спасява принцесата си/кралството си/задника си, като междувременно преоткрива себе си за кой ли път).

Ако така гледаш на нещата няма да намериш нищо оригинално :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Яну 2010 21:55

Ами нали все нещо интересно и интригуващо трябва да се случва.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Яну 2010 00:58

WidowmakeR написа:
Demon__Hunter написа:

Доста тъпо мнение, ама много тъпо.

Ok ,my bad.Изказал съм се твърде крайно ,извинявам се.Историята в игрите е приятна ,но не толкова дълбока и интригуваща.Или поне за мен не беше.Аз харесвам "Принца", но не толкова заради сюжета , а заради другите качества на игрите.

Профил

Публикувано на: 02 Яну 2010 02:58

Тва са игри бе пендел не са книги.Като искаш супер дълбока и интригуваща история прочети некоя книга.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Яну 2010 03:15

WidowmakeR написа:
Тва са игри бе пендел не са книги.Като искаш супер дълбока и интригуваща история прочети некоя книга.

Мхм ,невероятна логика.

Профил

Публикувано на: 02 Яну 2010 03:22

Колко си тъъъъъъп. Игрите не са най-доходното нещо за една история, защото изискват МНОГО време и ресурс, а и парите които се печелят от тях няма да са толкова, колкото ако напишеш един бестселър или история за филм напримерно. За това и игрите никога няма да имат толкова добра история, защото не ги мислят професионалисти и защото е много по-трудно да преплетеш историята в играта. Ебаси тъпанара си и започни да мислиш найн-накрая.

Профил

Публикувано на: 02 Яну 2010 03:51

Уидоу, напоследък забелязвам у теб... хм, как да го нарека... арогантност. В 80 на 100 от случаите, когато съм те видял да отговаряш на мнението на потребител, го обиждаш. И то не интелигентно, да речеш, а досущ като десет-годишен пикльо, който току-що е научил псувня от тати и сега я разправя наляво и надясно, само за да докаже, че я знае.

В конкретната ситуация Демона си изказа мнението, извини ти се, ти продължи да го псуваш. И защо?

И реално, в случая той е прав, не ти. Интересния сюжет е дадена цел на много игри. Вярно, понякога не се получава, и от това играта страда, но другите й качества я спасяват.

За мен лично новия Принц ще бъде чисто и просто доене на кравата. Защо ли? Юбисофт много правилно преценят позицията си в момента. Взимайки под предвид високите оценки и продажби, на които Assassin's Creed се радва в момента, и противоречвито представяне на четвъртата игра Prince of Persia, масите ще се радват на предстоящата петица повече от всякога. Само си представете как след еуфорията от Assassin's Creed се прехвърлите на "новата" Prince of Persia. Която няма да доразвие историята, а просто ще натъпка най-добрите геймплей елементи от предишните части, комбинирана с набързо скалъпен сюжет за кралството на Принцовия брат и ето. Петата част от поредицата, широко рекламирана и (стискаме палци) набързо разпродадена. Ура.

Това за мен е лично разочарование. Да, не остана много за разказване след победата над Везира в "Двата трона", но мамка му, това е толкова добър и толкова очевиден маркетингов трик, че направо ме боли сърцето.

Профил

Публикувано на: 02 Яну 2010 04:03

Ей сега съм попиинал и не ми пука въобще ти казвам. по скоро е агресия не арогантност и скоро ели ше бия некой или мене ше ме бият много. Дразна се че мое ли такива тъпи неща и да не се забелязват бе шинаните хора деба. Тва с химикалка да им извадиш очите нема да видат химикалката. Истината е че няма игри с добра история всичко е горе доло за кеф а не да е супер убер кул яко че да се насереш от кеф и има хора дето се оплакват. Еми да ми ядат кура, тва са игри за играене не за четене гледане и прочие.

Профил

Публикувано на: 02 Яну 2010 04:18

Първо, успокой се малко.

Второ, пак не си прав. Казвам ти, братле, не скачай непременно към убеждението, че ти си прав във всеки един момент, а другите са "хората, дето не могат да видят химикалката".

Почти всяко RPG, което е излязло до момента, съдържа богата и живописна история. Те затова са и RPG-та, заради интересния сюжет, който съдържат. И не само те. В трите си най-успешни игри Blizzard заемат първо място по необятност и обем на lore-a, ако ще се придържаме към термините. Стратегии като Warhammer не разчитат само на микромениджмънт на бойните единици. Платформени заглавия като Legacy of Kain не разчитат на едната постна бойна система.

Ти, приятелю, говориш така в момента защото разсъдъкът ти е размътен заради алкохола. Това те извинява, предполагам. Защото те познавам и знам, че рядко би бил толкова рязък.

Ще говорим пак на сутринта, като изтрезнееш. :)

Ще завърша само с краткото "Слава на Императора!".

Профил

Публикувано на: 02 Яну 2010 04:52

Хаха не си прав ти! И ако имаш в предвид Dragon Age историята и е супер тъпа, ама много. Не, че не се кефа на демони и такива изроди, ама не видях нищо ново и интригуващо в нея. И не съм и превъртял играта все още и не съм видял цялата история де, но до тук е това което написах. За игрите на близард също не бих казал че историята е неква много добра, на старкрафт и на диабло 1 е що годе добра, НО ако бъде разказана по някакъв друг начин, а не играеики играта защото от части се скапва. А на WC е супер тъпа и сотана. Приказки елфи джуджета лайна пикня и тн... И все още не разбирам защо има хгора които се впргат за тъпите сторита, след като те се слагат в играта колкото тя да не бъде постна. Просто като искате стойностна история и прочие не треа да се оплаквате от ГЕЙМ дизайнерите а да идете до библиотеката и да си вземета някаква класика. Няма никаква логика. Честно ви казвам е в тва не виждам никаква логика.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Яну 2010 04:55

WidowmakeR написа:
Ей сега съм попиинал и не ми пука въобще ти казвам. по скоро е агресия не арогантност и скоро ели ше бия некой или мене ше ме бият много. Дразна се че мое ли такива тъпи неща и да не се забелязват бе шинаните хора деба. Тва с химикалка да им извадиш очите нема да видат химикалката. Истината е че няма игри с добра история всичко е горе доло за кеф а не да е супер убер кул яко че да се насереш от кеф и има хора дето се оплакват. Еми да ми ядат кура, тва са игри за играене не за четене гледане и прочие.

Да съм написал някъде че игрите за Принца са тъпи ??? Да съм написал че не съм се "насирал" от кеф докато ги играя ???Даже напротив - прекарал съм десетки незабравими и приятни часове с тях ,даже Godsmack ми станаха любима група покрай warrior within. Единственото ,което изтъкнах бе че сюжетът не е най-силната страна на игрите за Принца,но за сметка на това ,всичко останало в тях го компенсира и пак спокойно мога да им се насладя и да ми е "супер убер кул".
Сега ясно ли ти стана кво съм имал предвид или пак ще ме нападаш ,все едно съм ти изял баничката или пък ,проклел и наругал майка ти ? Т'ва е само игра ,take it easy.

Мир 8)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com