Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: Disciples 3 News
Публикувано на: 22 Дек 2009 15:14

Дано има някаква промяна до Нова Година( КРАК??? ), щото няма да имам достъп до нет до тогава. :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Публикувано на: 23 Дек 2009 14:03

играта струва в русия 490 рубли,което е към 22 лева ама няма откъде да се вземе cd key

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Дек 2009 15:43

http://www.igromagaz.ru/buy_pc_games/key/8355.php

Профил

Публикувано на: 29 Дек 2009 22:26

crack-a наи накрая излезе :rockon: :rockon: запo4вам да се разбивам :evil:

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Дек 2009 00:26

Не, че нещо щеше да ти пречи да дадеш линк де, ама...

http://depositfiles.com/en/files/d4xwfbxo6

Трябва ви играта update-ната до версия 1.04

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Дек 2009 11:21

даите друг линк за сваляне ... не мога да сваля от този.

Профил WWW

Публикувано на: 30 Дек 2009 15:14

sry за липсата на линк,бях прекалено въодушевен ама сега за съжеление вси4ки торенти от torrents.ru са баннати,поне аз от там взех crack-a,a ина4е играта си има updater.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Дек 2009 15:32

Ами ако някой е успял да свали крака и се е уверил, че работи нека да го качи някъде и да даде линк за да го изтеглим всички ....

Профил Skype

Публикувано на: 30 Дек 2009 15:34

ами аз го имам ама нямам идея къде и как да го ка4а.ина4е е малък-4,6 mb и работи с версия 1,5.освен някои с опит да ми даде скаипа си да му го пратя и тои ве4е да го ка4и някъде

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Дек 2009 16:02

http://www.filedropper.com/disciplesiii ... само напишете кода от картинката и теглете ;)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Дек 2009 16:33

това е за торента от пиратския залив?

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 30 Дек 2009 16:37

Ами аз лично не съм го пробвал понеже вмомента нямам инсталация на Disciples и сега я тегля, но moroel каза че работи с тази от piratebay, но трябва да се ъпдейтне до v1.5 с аутоъпдейта и тогава да се сложи крака

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Дек 2009 18:30

работи ли тва последно ?

едит : работи :D :D :D :D не мога да повервам, че най-накрая я пуснах тая игра.

Профил Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 31 Дек 2009 00:43

Баси вече го няма линка, тея руснаци полагат мега много усилия да не се цъка пиратка. :x

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 31 Дек 2009 00:52

С тези движения по бойното поле , въобще не ми харесва.Липсва ми старите рисувани персонажи , който се движеха при атака и стояха един до друг.Направи ми впечатление за лошото придвижване по картата по пет пъти трябва да цъкна за да нацеля правилната позиция за минаване.
Попаднах на доста небалансиран момент в играта.На първата мисия на алианса Героят и рицаря в партито ми умряха след битка.. бях използвал колбите от магазина за съживяване вече.Опитах да се върна в двореца , но преди да стига ми прави засада геой с няколко левела над мене и 900 хитпойнтс в партито си имаше ловец на вещици , маг втори левел , стрелец и бандит или орк ако не се лъжа.А моето парти поради смърта на героя и рицаря е от стрелец (2ниво) и маг (2ро ниво).Няма начин да го бия.В началото на играта избрах героя да ми е от този тип , който получава бонус голд на търн.Затова мога да правя само по една магия на ден.
Не сам играл много , но като чели липсват архангели , които превземаха ресурсите с родчета , а на тяхно място героят поставя неподвижна единица с доста добри показатели аое атака и след време или превзета територия (не съм сигорен) дига нива и става по-добра.Не видях никаде шпиони, поизон парти ще липсва.

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 31 Дек 2009 07:03

Минах Туториъла и 1-вата мисия, и съм на 2-рата! :D

--

След като ми се ъпдейтва до 1.05 и да сложа крак-а, не ми тръгва играта, а дава ерор. Аз направих следното нещо, което трябва да ви гарантира успех :

http://gamecopyworld.com/

-> От индекса избирате " Disciples 3 "

След това теглите в следния ред нещата като НЕ ЪПДЕЙТВАТЕ ИГРАТА от 1.00 нататък

Disciples 3 v1.04 [RUSSIAN] No-DVD Patch <- Това ще ви ъпдейтне до 1.04

Disciples 3 v1.04 HotFix 10 [RUSSIAN] No-DVD Patch <- Това ще ви "оправи" пача

Disciples 3 v1.04 [RUSSIAN] No-DVD/Fixed EXE <- Това е крака дето слагате накрая и воала. ;)

Не бутайте ъпдейтъра.

П.п. За жалост няма как да ви дам точни линкове, щото сайта не позволява, ама кой не е чувал за Gamecopyworld, доста е лесно, не може да не се оправите. :)

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Публикувано на: 31 Дек 2009 10:14

За да ми тръгне играта се наложи да изтрия първоначалните интро клипчета!Има ли начин да ги гледам без проблеми?Ползвам windows media player и km player с k-lite кодеци

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 01 Яну 2010 21:18

Абе има още неща, които не мога да схвана хич... например - какъв е смисъла от Thief герой? Не съм видял да има умения като преди, а дори струва сграда да се направи. :? Също - каква е разликата в неутралните градове в 1-ви ( тъп ) и 2-ри ( як ) стадий? Не можеш да строиш сам лвл-ите на градовете, не виждам какъв Health reg/+armor дават и можеш и в 2-та случая да правиш по 7 единици, изобщоо... :? :(

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Яну 2010 00:48

Taка като гледам, thief-a вече не е просто support герой, който да прави мизерии, а си е пълнокръвен четвърти клас. Все още може да отравя party-то, да краде и да предизвиква вражеския лидер на дуел, просто получава уменията на по-високи нива. За сметка на това вече не е толкова кекав и също стратира с leadership на 3.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 02 Яну 2010 01:21

MARiNZ0 написа:
Taка като гледам, thief-a вече не е просто support герой, който да прави мизерии, а си е пълнокръвен четвърти клас. Все още може да отравя party-то, да краде и да предизвиква вражеския лидер на дуел, просто получава уменията на по-високи нива. За сметка на това вече не е толкова кекав и също стратира с leadership на 3.

Оуу верно, забравих, че и другите класове биха имали " skill tree "! Аз си цъкам само с Ламберт и напълно изключих за другите... :) Забелязах и, че градовете всъщност имат повече от 2 лвл-а, но все така не разбирам точно колко health reg/armor дават.. :)

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com