В момента играе: No man's sky
Заглавие: BlazBlue: Calamity trigger
Публикувано на: 30 Дек 2009 02:22
Гледайки наградите на Gametrailers, тази игра ми направи впечатление, че адски много прилича на Guilty Gear и то се оказа така - използва нейният енджин, а дори в едно от клипчетата го нарекоха и "духовен наследник"
След кратка справка с интернетя, разбрах че най-вероятно ще излезе за PC догодина, което би било мнооого яко!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Daath
He who devoures cookies
Заглавие: Re: BlazBlue: Calamity trigger
Публикувано на: 30 Дек 2009 17:07
Хм,не е лошо,въпреки,че някой от героите много ми напомнят на тези от GG.Например Kaku-Men ми напомня на Robo-Kyu,а Noel на Alex.
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Firzen
Цар
31 Яну 2003 12:18 Мнения: 1408 Местоположение: София
Заглавие: Re: BlazBlue: Calamity trigger
Публикувано на: 30 Дек 2009 18:13
Поне ако плагиатстват, плагиатстват от себе си. Създателите на BlazBlue са създатели и на GuiltyGear.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения