Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 29 Дек 2009 19:08
Здравейте! Искам да ви представя най-голямата социална игра в мрежата - еРепублика.В тази игра ги има всичките държави в света ( почти ) и човек може да се развива като работник,войник,политик и т.н. Но да стигна до същественото в играта еБългария е слаба.Популацията ни е много малка и само допреди 10тина дни бяхме почти заличени от румънците. В момента сме по-напред,че даже и контролираме Константинопол ! Нуждаем се от БЪЛГАРИ,които трябва да отделят само по 10-20 минути на ден за да цъкнат два пъти на "работи" и "тренирай" и да бъдем по силни в световен мащаб ! Ето ви линк за регистрация - http://www.erepublik.com/en/referrer/Excessive . С този линк след като достигнете 6 левъл ще получа 5 злато, а ако желаете можете да се регистирате и просто от http://www.erepublik.com. п.п.Ако прецените,че спамя изтрийте съобщението ми.
|
|
|
|
|
radi_bomb
|
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 30 Дек 2009 13:32
Изглежда като добра идея.Трябва да удържаме фронта!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 30 Дек 2009 16:51
ЕБЪЛгария
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 30 Дек 2009 18:16
Има тема.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 30 Дек 2009 18:19
Serious Sam написа: ЕБЪЛгария ЕБЪЛ майка ти
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 30 Дек 2009 19:36
Има тема вече.
Аз заминах на гурбет в Щатите, обаче, защото ми дават 4 пъти по-голяма пачка и всеки ден имам възможност да се бия някъде и съответно да вдигам повече ХР.
След време като изкарам някой лев в повече, ще се върна в еБГ и ще работя за просперитета на страната, защото като гледам в момента как е раздирана от интриги между играчите, ми става мн тъпо.
И работата със Северна Добруджа си беше епик фейл
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
radi_bomb
|
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 31 Дек 2009 12:00
Пакистан завзеха Бургас,Пловдив,Видин и Русе!Не знам дали и останалата част от еБългаргия ще завземат.Как стана така?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 31 Дек 2009 14:34
Здравей. Завземането на територии от страна на Пакистан е с цел да се направи тунел на сърбите към Азия.В момента Сърбия е доста сериозна сила и има мераци към територии в Азия.И понеже сме в съюз със сърбите,пакистанците и др. им правиме нещо като услуга.Съвсем скоро териториите ни ще бъдат върнати. Поздрави на всички и весело посрещане на новата 2010!
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 31 Дек 2009 14:55
Аз вече съм 12-ти левъл
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Cyber-X
|
|
В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 02 Яну 2010 18:37
syndrome написа: Здравейте! Искам да ви представя най-голямата социална игра в мрежата - еРепублика.В тази игра ги има всичките държави в света ( почти ) и човек може да се развива като работник,войник,политик и т.н. Но да стигна до същественото в играта еБългария е слаба.Популацията ни е много малка и само допреди 10тина дни бяхме почти заличени от румънците. В момента сме по-напред,че даже и контролираме Константинопол ! Нуждаем се от БЪЛГАРИ,които трябва да отделят само по 10-20 минути на ден за да цъкнат два пъти на "работи" и "тренирай" и да бъдем по силни в световен мащаб ! Ето ви линк за регистрация - http://www.erepublik.com/en/referrer/Excessive . С този линк след като достигнете 6 левъл ще получа 5 злато, а ако желаете можете да се регистирате и просто от http://www.erepublik.com. п.п.Ако прецените,че спамя изтрийте съобщението ми. Ебахти! Регнах се за Пловдив, а те Сърбите го превзели и сега съм "Сърбин", и нямам точки да се преместя!
___________________________________ meh.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 02 Яну 2010 19:20
Те Сърбите ще ни го върнат, ние само им помогнахме да стигнат до Азия така Но направо те съветвам да си направиш нов акаунт в софия, защото там има болница, в която ще можеш да възстановяваш уелнеса си след като почнеш да се биеш
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 02 Яну 2010 20:37
Ако някой има нужда от помощ или билет за да се премести в София може да ми пише.Там ника ми е Excessive.
|
|
|
|
|
radi_bomb
|
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 03 Яну 2010 15:35
Синдром, a.k.a. excessive, виж си пощата.Изпратих ти писмо.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 03 Яну 2010 18:01
Билет ти пратих, но за другите въпроси ми пиши пак щото без да искам изтрих всички писма, които имах
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 03 Яну 2010 20:46
Снощи Финикс (алиансът, в който е и България) постигна изключително важна победа в битката (според мнозина най-голямата битка от еИсторията) за китайската територия Хейлонгжанг, която е едно от сърцата на нашия съюз! еУнгария (чието притежание е въпросният регион) заедно със своите съюзници успя да отблъсне нападенията на еСАЩ и еКитай и да запази Финикс от страната на победителите в WW4. Това са добри новини и за еБългария, защото за първи път в историята ни се очертава да сме на страната на победителите! Зарибявайте се хора и се регвайте!
|
|
|
|
|
radi_bomb
|
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 03 Яну 2010 21:24
syndrome написа: Билет ти пратих, но за другите въпроси ми пиши пак щото без да искам изтрих всички писма, които имах Не мога да отида в София, защото Румъния е във война с нас.Има ли начин първо да отида в неутрална държава, а след това в еБългария?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 03 Яну 2010 23:36
Битката за Видин утре в 10 сутринта ще я загубим и ако румънците или ние не атакуваме, то тогава ще можеш да си пътуваш.
|
|
|
|
|
radi_bomb
|
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 04 Яну 2010 14:00
syndrome написа: Битката за Видин утре в 10 сутринта ще я загубим и ако румънците или ние не атакуваме, то тогава ще можеш да си пътуваш. Ъъъ Сърбия почти завзе Варна, ще ни я дадат ли?Или да се преместя?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 04 Яну 2010 15:32
Би трябвало сърбите да ни върнат всичко, което вземат от нашата територия
|
|
|
|
|
radi_bomb
|
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 05 Яну 2010 13:42
Взеха Варна.Сега обаче съм сърбин.Да се преместя ли в София, защото човека ми няма хляб и гладува?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|