я даите вот за някоя от лъскавите бляскави игрици с "по-модерна" графика няма значение от жанра , изискванията са да е интересна и да не е някоя която тряя да играеш дълго време за да почнеш да ти харесва.That is all
Ироничен комунист
Заглавие: Re: Killing time
Публикувано на: 26 Дек 2009 18:22
Risen
Seigar -X-
21 Юли 2009 01:18 Мнения: 622 Местоположение: Cyborg's Factory
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 26 Дек 2009 19:15
Не съм я играл все още но след всичките ревюта, които гледах играта се пада бая интересна. Ако си Wargamer мисля, че играта ще ти хареса.
___________________________________ US Release:Call of Duty: Black Ops BG Release:Кално Дупе: Черни Операции(by kom4o)
Sentry
Публикувано на: 27 Дек 2009 11:46
Prototype
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
radi_bomb
Публикувано на: 27 Дек 2009 15:04
Ироничен комунист написа:
Risen
+1 След това може и Dragon Age:Origins да пробваш-няма да съжаляваш!
Много досадно тъпа игра. Пробвах я, но се отвратих
Prototype и Risen са добри, да.
___________________________________ джумерки
EcTeTa
Публикувано на: 27 Дек 2009 21:15
тая risen нещо не ми хареса много не чи и дадах много шанс , още в началото някав имба таралеж ме унищожи и тогава бе изтрита.Prototype я превъртях т'ва артур ми се видя твърде отегчително.Някоя по впечетляваща игра която да съм пропуснал
Daath
He who devoures cookies
Публикувано на: 27 Дек 2009 21:44
Dragon Age:Origins?
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Lavender
Публикувано на: 27 Дек 2009 21:50
VATMAN AMAN AZ SUM LUD
___________________________________ Уголемяване на гърди , посредством опипване с пръсти , първия път безплатно след това на сеанс по 10 кинта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения