Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 22 Дек 2009 00:12
|
|
|
|
|
shizo123
|
|
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 22 Дек 2009 09:54
btw колко кинти са билетите в мола?
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 23 Дек 2009 10:58
Вчера го гледах в Сити Центъра. Общо взето 3D ефектите не бяха нищо особено. Дали с тях или без тях - все тая. Може би в IMAX щеше да е по-добре. Относно филма - беше мега тъп. Всъщност, може би би се харесал на малки деца. Аз едвам се сдържах да не заспя. Всичко беше адски клиширано, още от началото знаех какво ще стане. И естествено бях за хората Тия сини човечета мега дразнят
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 23 Дек 2009 18:57
Я ми кажете сега, че не разбрах, къде е най-добре да отида да го гледам тоя филм на 3д? За София става дума.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 23 Дек 2009 21:33
IMAX в мола
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 23 Дек 2009 23:04
Der Meister написа: Относно филма - беше мега тъп. Всъщност, може би би се харесал на малки деца. Аз едвам се сдържах да не заспя. Всичко беше адски клиширано, още от началото знаех какво ще стане. И естествено бях за хората Тия сини човечета мега дразнят +1 Дори Трансформърс 2 ми хареса повече.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 23 Дек 2009 23:05
Днеска го гледах в мола на и-мах-а.По-голяма тъпотия от тоя филм не бях гледал просто..ако не беше в начлото рекламата с динозавъра да ми вдъхне надежда за 3д си излизах просто на 3-тата минута.Аз лично не забелязах впечатляващи 3д ефекти, а да не говорим, че за да се разбере нещо от субтитрите трябва да гледаш надоло и изпускаш "великите ефекти"..
___________________________________ Asus X58 Rampage 2 GENE, HD4770 512MB DDR5, Core i7 920 @ 2.6GHZ, 500GB, 32MB buff, 3x1 GB Corsair Dominator, 750w PS
|
|
|
|
|
Asdrubael
|
|
В момента играе: Джобен тенис
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 24 Дек 2009 20:19
Според мен филма иска да каже много неща. Гледатe отгоре не виждате идеята.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 24 Дек 2009 21:08
Asdrubael написа: Според мен филма иска да каже много неща. Гледатe отгоре не виждате идеята. "хората са лоши лоши лоши лоши лоши"?
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Ироничен комунист
|
|
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 25 Дек 2009 20:32
Много съм разочарован. 3д ефектите в арената не бяха нещо велико, визията беше чудесна, ама честно казано тези 12лв можеха да бъдат оползотворени далеч по-добре. По-късно може да опиша впечатленията си по-подробно, но...съм изключително разочарован от пропиления потенциал. И през цялото време си мислех за горките индианци, деба, не е трябвало така да ги изтребват
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 25 Дек 2009 22:06
Много разочарован. Сюжета е...
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 26 Дек 2009 12:14
Asdrubael написа: Според мен филма иска да каже много неща. Гледатe отгоре не виждате идеята. Also - Blizzard just called. Said they wanted their night elves copyright money Онтопик - гледаемо, много шарено, безбожно тъп сюжет
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 26 Дек 2009 19:11
Филма беше уникален...Теа последните критици или се правят на интересни,или просто ги съжалявам,щото наистина филма беше безбожно красив и зрелищен...Принципно на дългите филми в кино накрая нямам търпение да си тръгна,тоя вобще не усетих кога мина
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 26 Дек 2009 20:02
+1 Вече не е модерно да се отрича очевадното. Нито сте критици, нито филмови експерти.
|
|
|
|
|
radi_bomb
|
|
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 26 Дек 2009 20:40
Епа изпревархите ме!Вчера с няколко минути закъснях за последните билети и трябваше да си взема днес от 12 във варненската Арена.Ефектите определено бяха зрелищни, а сюжета не е толкова зле колкото го изкарвате.Има доста оригиналности-в кой филм например, планетата има глобална мрежа с милиони връзки, споделящи информация между растителноста и живота там, издигната в култ от местнитe На'ви? Тъй, че +1 и от мен за Wannabe.
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 26 Дек 2009 21:58
DJ Cat написа: +1 Вече не е модерно да се отрича очевадното. Нито сте критици, нито филмови експерти. Кое е очевадното?
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Creator_
|
Цар |
|
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 27 Дек 2009 11:36
Брей. Готина дискусия. Още не съм гледал филма. Беше ми интересно да прочета мненията на Ал Шу за 3Д технологията. Иначе според Wikipedia филмът е възвърнал почти двойно бюдгета си (над 417 млн приходи от 237 млн бюджет). Освен това Камерън е пич, защото реализира стара своя идея - ранният сценарий на Аватар го е написал още по времето на Терминатор и Титаник. Баси.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 27 Дек 2009 13:03
Гледах го в IMAX. Освен очевидните взаимствания от филми като Последният самурай, Матрицата, Танцуващият с вълци, Междузвездни войни и други, в главата ми изплуваха асоциации с продукти като World of Warcraft. Високобюджетна игра на сигурно по леко завоалирани, изпитани вече формули - впечатлява публиката, но бидейки идея по-запознат с индустрията, филма те оставя със смесено чувство. Докато псевдо-критиците веднага гласяха "американска боза", a по-неопитните се разтапяха, реших, че в крайна сметка беше удовлетворяващо преживяване. Целящ да впечатли графично - доставя. Но филмът, който "reinvents moviemaking"? Не бих казал.
|
|
|
|
|
shizo123
|
|
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 27 Дек 2009 13:10
Че го гледам неска и че дам фийдбек
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 27 Дек 2009 15:40
Аре всички на гости у Пловдив имаме си Общежития при това 8
___________________________________ Уголемяване на гърди , посредством опипване с пръсти , първия път безплатно след това на сеанс по 10 кинта
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|