Какво да гледаме
Публикувай отговор
zonda

Re: AVATAR на James Cameron

Мнение от zonda »

:D :D :D
shizo123

Мнение от shizo123 »

btw колко кинти са билетите в мола?
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Вчера го гледах в Сити Центъра. Общо взето 3D ефектите не бяха нищо особено. Дали с тях или без тях - все тая. Може би в IMAX щеше да е по-добре.

Относно филма - беше мега тъп. Всъщност, може би би се харесал на малки деца. Аз едвам се сдържах да не заспя. Всичко беше адски клиширано, още от началото знаех какво ще стане. И естествено бях за хората :lol: Тия сини човечета мега дразнят :)
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Я ми кажете сега, че не разбрах, къде е най-добре да отида да го гледам тоя филм на 3д? За София става дума.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

IMAX в мола :)
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Der Meister написа:Относно филма - беше мега тъп. Всъщност, може би би се харесал на малки деца. Аз едвам се сдържах да не заспя. Всичко беше адски клиширано, още от началото знаех какво ще стане. И естествено бях за хората :lol: Тия сини човечета мега дразнят :)
+1

Дори Трансформърс 2 ми хареса повече.
.
RuSh_FoR_MoRe
В момента играе: Fallout 3, Assassins Creed, Crysis, Overlord 2
Awaiting:Assassins Creed 2, Crysis 2, SW:ToR,
Обратна връзка:

Мнение от RuSh_FoR_MoRe »

Днеска го гледах в мола на и-мах-а.По-голяма тъпотия от тоя филм не бях гледал просто..ако не беше в начлото рекламата с динозавъра да ми вдъхне надежда за 3д си излизах просто на 3-тата минута.Аз лично не забелязах впечатляващи 3д ефекти, а да не говорим, че за да се разбере нещо от субтитрите трябва да гледаш надоло и изпускаш "великите ефекти"..
Asus X58 Rampage 2 GENE, HD4770 512MB DDR5, Core i7 920 @ 2.6GHZ, 500GB, 32MB buff, 3x1 GB Corsair Dominator, 750w PS
Аватар
Asdrubael
В момента играе: Джобен тенис

Мнение от Asdrubael »

Според мен филма иска да каже много неща. Гледатe отгоре не виждате идеята.
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Asdrubael написа:Според мен филма иска да каже много неща. Гледатe отгоре не виждате идеята.
"хората са лоши лоши лоши лоши лоши"?
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Ироничен комунист

Мнение от Ироничен комунист »

Много съм разочарован.
3д ефектите в арената не бяха нещо велико, визията беше чудесна, ама честно казано тези 12лв можеха да бъдат оползотворени далеч по-добре.
По-късно може да опиша впечатленията си по-подробно, но...съм изключително разочарован от пропиления потенциал.
И през цялото време си мислех за горките индианци, деба, не е трябвало така да ги изтребват :(
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

Много разочарован. Сюжета е... :roll:
Това на аватара не съм аз :/
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Asdrubael написа:Според мен филма иска да каже много неща. Гледатe отгоре не виждате идеята.
:lol:

Also - Blizzard just called. Said they wanted their night elves copyright money :o

Онтопик - гледаемо, много шарено, безбожно тъп сюжет :)
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Филма беше уникален...Теа последните критици или се правят на интересни,или просто ги съжалявам,щото наистина филма беше безбожно красив и зрелищен...Принципно на дългите филми в кино накрая нямам търпение да си тръгна,тоя вобще не усетих кога мина
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

+1 Вече не е модерно да се отрича очевадното. Нито сте критици, нито филмови експерти.
Аватар
radi_bomb

Мнение от radi_bomb »

Епа изпревархите ме!Вчера с няколко минути закъснях за последните билети и трябваше да си взема днес от 12 във варненската Арена.Ефектите определено бяха зрелищни, а сюжета не е толкова зле колкото го изкарвате.Има доста оригиналности-в кой филм например, планетата има глобална мрежа с милиони връзки, споделящи информация между растителноста и живота там, издигната в култ от местнитe На'ви?
Тъй, че +1 и от мен за Wannabe.
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

DJ Cat написа:+1 Вече не е модерно да се отрича очевадното. Нито сте критици, нито филмови експерти.
Кое е очевадното?
.
Аватар
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка

Мнение от Creator_ »

Брей. Готина дискусия. Още не съм гледал филма. Беше ми интересно да прочета мненията на Ал Шу за 3Д технологията.
Иначе според Wikipedia филмът е възвърнал почти двойно бюдгета си (над 417 млн приходи от 237 млн бюджет). Освен това Камерън е пич, защото реализира стара своя идея - ранният сценарий на Аватар го е написал още по времето на Терминатор и Титаник. Баси.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
nickname

Мнение от nickname »

Гледах го в IMAX.
Освен очевидните взаимствания от филми като Последният самурай, Матрицата, Танцуващият с вълци, Междузвездни войни и други, в главата ми изплуваха асоциации с продукти като World of Warcraft. Високобюджетна игра на сигурно по леко завоалирани, изпитани вече формули - впечатлява публиката, но бидейки идея по-запознат с индустрията, филма те оставя със смесено чувство. Докато псевдо-критиците веднага гласяха "американска боза", a по-неопитните се разтапяха, реших, че в крайна сметка беше удовлетворяващо преживяване. Целящ да впечатли графично - доставя. Но филмът, който "reinvents moviemaking"? Не бих казал.
shizo123

Мнение от shizo123 »

Че го гледам неска и че дам фийдбек
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Lavender

Мнение от Lavender »

Аре всички на гости у Пловдив имаме си Общежития при това 8 :D
Уголемяване на гърди , посредством опипване с пръсти , първия път безплатно след това на сеанс по 10 кинта
Публикувай отговор