Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins
Публикувано на: 21 Дек 2009 02:43

Ми точно както и на Шейл неможеш да дадеш меч, щит и каска, това не го прави ненужен спътник, напротив, аз лично много се привъзах към него (кучето);) Има много интересни моменти че даже ти намира и по някой предмет чат пат 8)
iddqd относно твойте забележки към играта - прав си, и това е според мен заради обичайното насилване от страна на ЕА да се завършват продуктите в срок. Има какво още много да се закърпи по играта и дано да стане някога. Надявам се че тази 2 годишна поддръжка която обещаха от Bioware няма да означава само нови DLC-та...

Като стана дума за "Великденски Яйца" (WTF?) - когато убиете Белен в Орзамар и глашатая вънка вика - "Bhelen turns against the Assembly and gets slain. Epic fail!" Хахахаха

Профил Skype

Публикувано на: 21 Дек 2009 11:28

Кучето е по-скоро като домашен любимец. Да му гледаш смешните изпълнения в лагера, иначе в битките не е толкова силно.

Профил

Аватар
В момента играе: Dragon Age: Orgiins
King's Bounty
Публикувано на: 21 Дек 2009 11:34

iddqd написа:
Мен алистър ми е тъп. Кефи ме да говори с Морган най много понеже е неква извратена малко ми прилича на една Викония от Балдус гейт, само дето онази беше по ивъл и беше дарк елф. Искам да сложат повече раси в тази игра и да направят да има истинска разлика между расите, също така да има другите класове оръжия от днд правилата. Така ми е малко постна тази игра понеже няма реална разлика каква раса избираш или поне аз не намирам такава. Липсата на разнообразни оръжия също ме разочарова.

Dragon Age не следва D&D системата за разлика от Невеуинтер. Оръжията са постни за реализъм и реално разликата им е в материалите. Алистър почна добре после се превърна в някво сдухано парче. Мориган кефи. Огрен най много :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2009 11:50

StoRmsE3ker написа:
Кучето е по-скоро като домашен любимец. Да му гледаш смешните изпълнения в лагера, иначе в битките не е толкова силно.

Може би не е силно срещу големи противници като огрета и дракони, ама като му научиш Overwhelm става звяр срещу нормални противници като магове, стрелци примерно и т.н.! А и с оня вой който зашеметява всички наоколо... И ще ми казваш че не е толкова силно!
Има ли някой друг който да е изключил глупавата кръв с която бивате изкъпан след всяка битка? Не че не понасям кръвта или съм някво педалче крехко, ама е много глупаво след всяка битка да бивате омацан целия с кръв. Такъв ефект според мен няма да се постигне дори и противника да гръмне пред вас, какво остава за един бой с ЧУК, който не реже...
EDIT: Иначе самата кръв която постоянно се пръска навсякъде кефи, дразни ме само как целия ставаш червен...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2009 13:42

Абе я обяснете какво е матеряла дето е направено оръжието. Нлаи пише применро грей аирън и темподобни кво да разбирам от това? А иначе занапред спордемен може да сложат оръжия от балдруса като прашки копия алебарди катани и темподобни, ама разлика в расите надали ще направят понеже трябва да променят и тази играя която вече е излязла а това с пачове малко трудно ми се струва.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2009 14:16

Колкото по-добър е материала, от който е направено оръжието, толкова и то е по-добро. Ако не греша, dragonbone оръжията са най-силните.

Относно броя на оръжията и расите - BioWare действат по позната стратегия, приложена и при Mass Effect. Първата част представя вселената и lore-a като цяло, предлагайки по-ограничен брой гъзариики(оръжия, брони, съотборници, умения и т.н.). Един вид опипване на почвата. Втората част, вече разкрива по-голяма част от потенциала на франчайза, предлагайки повече от всичко.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2009 14:55

Искам си оригиналните магически предмети от Балдурс гейти. Говорещият меч берсерк дето ръси лафове и може да водиш диалози с него и някви такива неща много ми липсват.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2009 14:58

iddqd написа:
Искам си оригиналните магически предмети от Балдурс гейти. Говорещият меч берсерк дето ръси лафове и може да водиш диалози с него и някви такива неща много ми липсват.

Пойскай Балдурз Гейт 3 тогава.Не е нужно всяка игра на Байоуеър да е Балдърз Гейт.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2009 15:12

Казаали са, че Драгонс Ейдж е духовен наследник на Балдурс Гейт ако си пропуснал да те осведомя.

Профил

Аватар
В момента играе: нищо, мързи ме
Публикувано на: 21 Дек 2009 16:18

:OMGOMG:

Профил

Публикувано на: 21 Дек 2009 16:23

Да, но забележи, "духовен", не "физически". Ако направо прекопират Baldur's Gate, няма да има много доволни, нали така? Знам, че аз няма да съм.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2009 17:03

Просто се ядосвам, че толкоз години минаха а вместо да вървят напред вървят назад. Знам, че опростяването е направено с цел привличане на бездарни геймъри кадето си нямат понятие от сложната материя, но точно това беше което правеше Балдурса уникален и актуален до ден днешен. Духовния наследник е доста орязан а балдурса точно с ширинатаси ме привличаше. Иначе неме разбирай погрешно за мен Драгонс Еидж е страхотна като графика, арт, звуци, механика и какво ли още не, но просто е доста плитка на фона на старите игри.

Профил

Публикувано на: 21 Дек 2009 17:08

Е, тук съм на едно мнение с Маринцо. Първите части и на Mass Effect, и на Dragon Age са опипване на почвата. Виж някои клипчета от втората част за МЕ. Ако я сравня с единицата, то ще се чувствам все едно играя различни игри. Един вид.

Аз си мисля, че Origins предлагаше стабилно количество от предмети. Не толкова, колкото в едно стандартно корейско или H&S RPG, но пак задоволително. Очакваме Rise of the Darkspawn да бъде грандиозна.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2009 17:11

Е незнам мен Мас ефект 1 нещо неуспя да ме грабне игарях я и ми писна и като гледам клипчета от втората ненамирам особена разлика можеби защото несъм превъртял първата.

Профил

Публикувано на: 21 Дек 2009 17:17

Първата беше много... светла. Както я описаха от РСМ, "Хармонична вселена тип а ла Стар Трек и зализани герои, които спасяват света с пълна сила". Все пак историята беше стабилна as shit. Втората се очаква да е по-тъмна, с повече псувни, убийства, кръв и т.н. Явно BioWare черпят с пълни шепи от "The Witcher" и за фентъзи заглавията си, и за sci-fi такивата си. Няма лошо бре.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2009 17:22

Абе лично мен многото кръв и някви такива неща никак неме привлича освен в игра като нинджа гайден или блей оф даркнес кадето е реализирано както трябва. Драгонс ейдж доста по ме кефи от масс ефект понеже нетрябва да се прицелваш и тем подобни глупости. Масс ефект на мен ми приличаше на дървен 3д шутер.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2009 22:07

iddqd няма нужда да даваш обяснения, всеки си има вкусове все пак, а и никъде не пише че задължително всички игри на Bioware трябва да те кефят.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2009 23:04

Никаде не пише, че е забранено да давам обяснения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2009 00:41

Спокойно моето не беше нападка...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2009 01:06

Знам но се пак в форума обменяме лични мнения.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com