Автор |
Съобщение |
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Дек 2009 02:43
Ми точно както и на Шейл неможеш да дадеш меч, щит и каска, това не го прави ненужен спътник, напротив, аз лично много се привъзах към него (кучето);) Има много интересни моменти че даже ти намира и по някой предмет чат пат iddqd относно твойте забележки към играта - прав си, и това е според мен заради обичайното насилване от страна на ЕА да се завършват продуктите в срок. Има какво още много да се закърпи по играта и дано да стане някога. Надявам се че тази 2 годишна поддръжка която обещаха от Bioware няма да означава само нови DLC-та... Като стана дума за "Великденски Яйца" (WTF?) - когато убиете Белен в Орзамар и глашатая вънка вика - "Bhelen turns against the Assembly and gets slain. Epic fail!" Хахахаха
___________________________________ DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Дек 2009 11:28
Кучето е по-скоро като домашен любимец. Да му гледаш смешните изпълнения в лагера, иначе в битките не е толкова силно.
|
|
|
|
|
Xelian
|
|
В момента играе: Dragon Age: Orgiins King's Bounty
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Дек 2009 11:34
iddqd написа: Мен алистър ми е тъп. Кефи ме да говори с Морган най много понеже е неква извратена малко ми прилича на една Викония от Балдус гейт, само дето онази беше по ивъл и беше дарк елф. Искам да сложат повече раси в тази игра и да направят да има истинска разлика между расите, също така да има другите класове оръжия от днд правилата. Така ми е малко постна тази игра понеже няма реална разлика каква раса избираш или поне аз не намирам такава. Липсата на разнообразни оръжия също ме разочарова. Dragon Age не следва D&D системата за разлика от Невеуинтер. Оръжията са постни за реализъм и реално разликата им е в материалите. Алистър почна добре после се превърна в някво сдухано парче. Мориган кефи. Огрен най много
|
|
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Дек 2009 11:50
StoRmsE3ker написа: Кучето е по-скоро като домашен любимец. Да му гледаш смешните изпълнения в лагера, иначе в битките не е толкова силно. Може би не е силно срещу големи противници като огрета и дракони, ама като му научиш Overwhelm става звяр срещу нормални противници като магове, стрелци примерно и т.н.! А и с оня вой който зашеметява всички наоколо... И ще ми казваш че не е толкова силно! Има ли някой друг който да е изключил глупавата кръв с която бивате изкъпан след всяка битка? Не че не понасям кръвта или съм някво педалче крехко, ама е много глупаво след всяка битка да бивате омацан целия с кръв. Такъв ефект според мен няма да се постигне дори и противника да гръмне пред вас, какво остава за един бой с ЧУК, който не реже... EDIT: Иначе самата кръв която постоянно се пръска навсякъде кефи, дразни ме само как целия ставаш червен...
___________________________________ DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Дек 2009 13:42
Абе я обяснете какво е матеряла дето е направено оръжието. Нлаи пише применро грей аирън и темподобни кво да разбирам от това? А иначе занапред спордемен може да сложат оръжия от балдруса като прашки копия алебарди катани и темподобни, ама разлика в расите надали ще направят понеже трябва да променят и тази играя която вече е излязла а това с пачове малко трудно ми се струва.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Дек 2009 14:16
Колкото по-добър е материала, от който е направено оръжието, толкова и то е по-добро. Ако не греша, dragonbone оръжията са най-силните.
Относно броя на оръжията и расите - BioWare действат по позната стратегия, приложена и при Mass Effect. Първата част представя вселената и lore-a като цяло, предлагайки по-ограничен брой гъзариики(оръжия, брони, съотборници, умения и т.н.). Един вид опипване на почвата. Втората част, вече разкрива по-голяма част от потенциала на франчайза, предлагайки повече от всичко.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Дек 2009 14:55
Искам си оригиналните магически предмети от Балдурс гейти. Говорещият меч берсерк дето ръси лафове и може да водиш диалози с него и някви такива неща много ми липсват.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
radi_bomb
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Дек 2009 14:58
iddqd написа: Искам си оригиналните магически предмети от Балдурс гейти. Говорещият меч берсерк дето ръси лафове и може да водиш диалози с него и някви такива неща много ми липсват. Пойскай Балдурз Гейт 3 тогава.Не е нужно всяка игра на Байоуеър да е Балдърз Гейт.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Дек 2009 15:12
Казаали са, че Драгонс Ейдж е духовен наследник на Балдурс Гейт ако си пропуснал да те осведомя.
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Дек 2009 16:18
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Дек 2009 16:23
Да, но забележи, "духовен", не "физически". Ако направо прекопират Baldur's Gate, няма да има много доволни, нали така? Знам, че аз няма да съм.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Дек 2009 17:03
Просто се ядосвам, че толкоз години минаха а вместо да вървят напред вървят назад. Знам, че опростяването е направено с цел привличане на бездарни геймъри кадето си нямат понятие от сложната материя, но точно това беше което правеше Балдурса уникален и актуален до ден днешен. Духовния наследник е доста орязан а балдурса точно с ширинатаси ме привличаше. Иначе неме разбирай погрешно за мен Драгонс Еидж е страхотна като графика, арт, звуци, механика и какво ли още не, но просто е доста плитка на фона на старите игри.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Дек 2009 17:08
Е, тук съм на едно мнение с Маринцо. Първите части и на Mass Effect, и на Dragon Age са опипване на почвата. Виж някои клипчета от втората част за МЕ. Ако я сравня с единицата, то ще се чувствам все едно играя различни игри. Един вид.
Аз си мисля, че Origins предлагаше стабилно количество от предмети. Не толкова, колкото в едно стандартно корейско или H&S RPG, но пак задоволително. Очакваме Rise of the Darkspawn да бъде грандиозна.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Дек 2009 17:11
Е незнам мен Мас ефект 1 нещо неуспя да ме грабне игарях я и ми писна и като гледам клипчета от втората ненамирам особена разлика можеби защото несъм превъртял първата.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Дек 2009 17:17
Първата беше много... светла. Както я описаха от РСМ, "Хармонична вселена тип а ла Стар Трек и зализани герои, които спасяват света с пълна сила". Все пак историята беше стабилна as shit. Втората се очаква да е по-тъмна, с повече псувни, убийства, кръв и т.н. Явно BioWare черпят с пълни шепи от "The Witcher" и за фентъзи заглавията си, и за sci-fi такивата си. Няма лошо бре.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Дек 2009 17:22
Абе лично мен многото кръв и някви такива неща никак неме привлича освен в игра като нинджа гайден или блей оф даркнес кадето е реализирано както трябва. Драгонс ейдж доста по ме кефи от масс ефект понеже нетрябва да се прицелваш и тем подобни глупости. Масс ефект на мен ми приличаше на дървен 3д шутер.
|
|
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Дек 2009 22:07
iddqd няма нужда да даваш обяснения, всеки си има вкусове все пак, а и никъде не пише че задължително всички игри на Bioware трябва да те кефят.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Дек 2009 23:04
Никаде не пише, че е забранено да давам обяснения.
|
|
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 22 Дек 2009 00:41
Спокойно моето не беше нападка...
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 22 Дек 2009 01:06
Знам но се пак в форума обменяме лични мнения.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|