Какво да си купя?
Какво да си купя?
Чудя се какво да си купя
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Re: Какво да си купя?
лекарства против шизофрения?
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
- Filip
- В момента играе: WoW,C&C3,Red Alert3,Heroes of Might and Magic 5
ооо не,не,не,не,не
Да се смея ли.... или да плача?
Да се смея ли.... или да плача?
Краят е близо.Всичко,което познаваме ще свърши.Всичко що обичаме,ще умре.Той иде.Той иде...
- Filip
Вие ми се подигравате 
Краят е близо.Всичко,което познаваме ще свърши.Всичко що обичаме,ще умре.Той иде.Той иде...
Какво искаш да направя,за да спреш тая гавра?Да се извиня за нещо,което не съм направил?Само кажи какво искаш,че вече ми писна тая гавра с името ми на неяFilip написа:Вие ми се подигравате
- Filip
Какво искаш да направя,за да спреш тая гавра?Да се извиня за нещо,което не съм направил?Само кажи какво искаш,че вече ми писна тая гавра с името ми на неяPennуwise написа:СПРИ ДА СПАМИШ С ДЕСЕТКИТЕ СИ АКАУНТИ ТОВА ИСКАМЕ
СТИГА СИ ОСПАМВАЛ ФОРУМА ВЕ ТЪПАК
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Какво искаш да направя,за да спреш тая гавра?Да се извиня за нещо,което не съм направил?Само кажи какво искаш,че вече ми писна тая гавра с името ми на неяFilip написа:Какво искаш да направя,за да спреш тая гавра?Да се извиня за нещо,което не съм направил?Само кажи какво искаш,че вече ми писна тая гавра с името ми на нея
ПСУВАЙ, НО ВЪЗПИТАНО!
Какво искаш да направя,за да спреш тая гавра?Да се извиня за нещо,което не съм направил?Само кажи какво искаш,че вече ми писна тая гавра с името ми на неяmagneto666666 написа:Какво искаш да направя,за да спреш тая гавра?Да се извиня за нещо,което не съм направил?Само кажи какво искаш,че вече ми писна тая гавра с името ми на неяFilip написа:Какво искаш да направя,за да спреш тая гавра?Да се извиня за нещо,което не съм направил?Само кажи какво искаш,че вече ми писна тая гавра с името ми на нея
ПСУВАЙ, НО ВЪЗПИТАНО!
- Filip
Моля те,моля те,моля те кажи ми какво искаш и щ го направя.Просто спри.Magnus написа:Какво искаш да направя,за да спреш тая гавра?Да се извиня за нещо,което не съм направил?Само кажи какво искаш,че вече ми писна тая гавра с името ми на неяmagneto666666 написа:Какво искаш да направя,за да спреш тая гавра?Да се извиня за нещо,което не съм направил?Само кажи какво искаш,че вече ми писна тая гавра с името ми на нея
- Filip
не, не, не, не!
Моля ви, на колене ви се моля да спрете!
Моля ви, на колене ви се моля да спрете!
Изглежда,каквото и да кажа няма да ви убедя,че не съм той,така че...
ПСУВАЙ, НО ВЪЗПИТАНО!
- Filip
Писах до админа!
Скоро моята невинност ще бъде доказана!
Скоро моята невинност ще бъде доказана!
- Filip
О не,не,не,не,не.Сега и за този акаунт ще ме обвините нали?Някой си прави гавра с мен!!