не аз!
1,2,3-Започвайте!
Re: 1,2,3-Започвайте!
можеш да ме извиняваш, но ти си азис, не аз.Logan.666666 написа:ти си магнито!
не аз!
ПСУВАЙ, НО ВЪЗПИТАНО!
аз съм азис не той
копирачи аз съм уникат
изтъпявате
Кога се навъдиха тия гадове ве бре?!?!?!?!
Ебаааааааа го кво стана тука тва не е PCmania тва стана teenproblem.Само трябва да сложим под форум за сесксуалните проблеми на некви нърдове и сме готови........
Ебаааааааа го кво стана тука тва не е PCmania тва стана teenproblem.Само трябва да сложим под форум за сесксуалните проблеми на некви нърдове и сме готови........
Що ми е некво тъпо, копеле ?
Щото си тъпо копеле.
Щото си тъпо копеле.
СТИГА СТЕ МЕ ОБВИНЯВАЛИ ЗА ТОВА,ЧЕ НЯКВИ ИДИОТ/И МИ СЕ ПОДИГРАВАТ.МЕН КАТО МЕ БАННАТ,РАЗБИРА СЕ,ТЕ ЩЕ СПРАТ,ЗАЩОТО ТОЧНО ТОВА Е ОЧЕВИДНАТА ИМ ЦЕЛ
майка ти не ме обича вечеKaLi_BoGa написа:Кога се навъдиха тия гадове ве бре?!?!?!?!
Нищо лично некой си няма работа и седи и спами сега дали си ти или не си не ми дреме но който и да е да спре щото дразниMagnus написа:СТИГА СТЕ МЕ ОБВИНЯВАЛИ ЗА ТОВА,ЧЕ НЯКВИ ИДИОТ/И МИ СЕ ПОДИГРАВАТ.МЕН КАТО МЕ БАННАТ,РАЗБИРА СЕ,ТЕ ЩЕ СПРАТ,ЗАЩОТО ТОЧНО ТОВА Е ОЧЕВИДНАТА ИМ ЦЕЛ
Що ми е некво тъпо, копеле ?
Щото си тъпо копеле.
Щото си тъпо копеле.
Ако бях аз никога нямаше да използвам картинка на оня тъп педал Азис.Ако има нещо,което да ме дразни повече от форумни тролове и гейове взети заедно,то това е Азис.И щях отдавна да съм спрял този фарс.
Млъквай Логус.Пени,очевидно е,че ти си поне Азис,ако не и някой от другите
Млъквай Логус.Пени,очевидно е,че ти си поне Азис,ако не и някой от другите