От всякакъв жанр.
Яки игри за PSP?
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Яки игри за PSP?
Кажете някои хубави игри, които да играя на psp.
От всякакъв жанр.
От всякакъв жанр.
TheChosen1 написа:даджайците
Re: Яки игри за PSP?
Ми аз имах псп преди 2 години и любимите ми игри бяха Ghost and goblins и Teken. Жалко, че ми го гепиха така и неможах да събера всички таини съставки за казана на вещиците в Ghost and goblinsa.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- Unholy Man
Мисля, че поста ми ще е излишен, но нека се пробвам-GoW-Chains of Olympus, Star Wars:The Force Unleashed, Tony Hawk сериите, Ratchet&Clank-Size matters-на мен ми беше много забавна.Също и Silent Hill-Origins.
I'm sayng unholy words, I'm doing unholy things, I'm speaking unholy language...
I know what i am...An Unholy Man..
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Тhe Force Unleashed я превъртях днес и започнах God of War.
Иначе благодаря за останалите предложения.
Казвайте още
Иначе благодаря за останалите предложения.
Казвайте още
TheChosen1 написа:даджайците
wipeout ми беше любимия рейсър за псп. Също така може да игареш Мортал комбат.
За жалост неуспях да тествам Castlevania за псп. Откраднаха ми конзолката преди да е излязла играта, но ако я имах сега със сигорност щях да си я дръпна.
За жалост неуспях да тествам Castlevania за псп. Откраднаха ми конзолката преди да е излязла играта, но ако я имах сега със сигорност щях да си я дръпна.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Monster Hunter Freedom Unite е action рпг, отличаващо се с голямо свобода и разнообразие. Левъли и магийки в играта няма, но няма да ти липсват. Единствено броните ти дават нещо като пасивни умения. В играта има 11 вида оръжия, всеки вид предлага различен стил водене на битки. В играта има няколко стотин комбинации от предмети. Има и десетки видове предмети, които можеш да ползваш срещу чудовищата (капани, маркирващи топчета, упойваща 'граната', ала бала). Можеш да си избираш, дали да убиеш чудовищата или след като ги измориш да се опиташ да ги хванеш в капан, като всеки вариант носи различни облаги. Първите часове в играта са ужасно трудни, докато свикнеш как се ползва оръжието. Липсва таргет лок и в битка всичко опира до тайминг на атаките, рефлекси и разбирането на противниковите атаки и слабости. А да, за да я превъртиш трябва да отделиш около 400-500 часа игра. Обаче играта не се харесва на всеки.
Crisis Core Final fantasy 7 незнам дали ще ти хареса, ако не си играл други final fantasy игри, но това е единственат аигра на psp-то, която играя от няколко седмици.
Patapon не съм я играл, но спечели игра на годината и много я хвалят.
Първите две са единствените, които съм играл, откакто го хакнах ( и малко Puzzle quest)
Абе отиваш в дискусиите на игри в psp-bg.net и четеш.
Ето ти и един 232 гигабайтов минипак с psp игри http://arenabg.com/details.php?id=2b5f9 ... af89b27805
Crisis Core Final fantasy 7 незнам дали ще ти хареса, ако не си играл други final fantasy игри, но това е единственат аигра на psp-то, която играя от няколко седмици.
Patapon не съм я играл, но спечели игра на годината и много я хвалят.
Първите две са единствените, които съм играл, откакто го хакнах ( и малко Puzzle quest)
Абе отиваш в дискусиите на игри в psp-bg.net и четеш.
Ето ти и един 232 гигабайтов минипак с psp игри http://arenabg.com/details.php?id=2b5f9 ... af89b27805
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
LOCO ROCO и PATAPON ФФС !!!!!!!111 Чудя се как никой не ги е казал.Това са велики игри,жалко че втората не можах да доиграя защото си продадох пспто.
a.k.a Frosty
- Unholy Man
Сетих се за Prince of Persia сериите.Аз ги цъках много на ПСП, въпреки че бях минал PC версиите.
I'm sayng unholy words, I'm doing unholy things, I'm speaking unholy language...
- Till.Lindemann
ха
ако се замисля за игрите, които съм пробвал, общо взето има малко слаби заглавия
иначе освен горе препоръчаните аз казвам NFS, Killzone, Burnout, NHL
ако се замисля за игрите, които съм пробвал, общо взето има малко слаби заглавия
иначе освен горе препоръчаните аз казвам NFS, Killzone, Burnout, NHL
Patapon 2.Дърпаш тва и забравяш за друго 
да не пропуснa Loco Roco
да не пропуснa Loco Roco
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
Тва ако е минипак представям си мегапака къв ще еTiny написа: Абе отиваш в дискусиите на игри в psp-bg.net и четеш.
1ТБ?
Reaching aural nirvana...
Можеби минипак означава орязани версии без филмчетата.
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
final fantasy: crisis core - rpg
final fantasy: dissidia - тупалка
soul calibur - тупалка
gameboy emulator+super mario, advance wars
soul calibur - тупалка
gameboy emulator+super mario, advance wars
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
- Fang
- В момента играе: S.T.A.L.K.E.R- и трите, Fallout 3 и Borderlands
Monster Hunter Freedom 1, 2 и Unite, MotorStrom: Arctic Edge, Little Big Planet, Assassin's Creed: Bloodlines, God of War, Loco Roco 1 и 2
, Ridge Racer 1 и 2, Gran Turismo.
Kогато дръпнеш предпазителя на гранатата, тя престава да бъде твой приятел!

- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
И то най-яката тупалка, която съм играл. Много и зрелищни умения, разбиване на околната среда (и не говоря за съндъччета и дръвчета), летене, доста интересена бойна система, страхотна комбинация от рпг и файтър.Дади написа:f
Eдно нелошо видео:
Cloud vs. Sephiroth
http://www.youtube.com/watch?v=R1HX2z-6 ... re=related
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Tiny написа:И то най-яката тупалка, която съм играл. Много и зрелищни умения, разбиване на околната среда (и не говоря за съндъччета и дръвчета), летене, доста интересена бойна система, страхотна комбинация от рпг и файтър.Дади написа:f
Eдно нелошо видео:
Cloud vs. Sephiroth
http://www.youtube.com/watch?v=R1HX2z-6 ... re=related
супер е играта
Ще ми кажете ли някакви яки игри, които могат да се играят co-op или multiplayer?
Assassin Creed's
300 е доста яка подкарва се и на по стари
Nba 2010
N+
TAKEN
300 е доста яка подкарва се и на по стари
Nba 2010
N+
TAKEN
Уголемяване на гърди , посредством опипване с пръсти , първия път безплатно след това на сеанс по 10 кинта
Мерси, а може ли да ми кажете някоя подобна на assassins creed, prince of persia и god of war.