Rico написа:Аз до колкото разбрах двойката просто доразказва историята в първата част. Един вид екстра контент само дето цяла игра. В същото време само дето още мисии.
*speechless*
Не е ли... не знам. Просто не ми идват думи.
EDIT: Рико, оправи името на темата бе, много е грозно с тая абревиатура. Какво е това "SW"? Да проявим уважение към играта, че получавам киселини всеки път 'га вляза. Направи го "Star Wars: The Old Republic".
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Ако нововъведенията бъдат само различни мечове (каквито главния герой не можеше да ползва в 1-вата игра) това ще е жив боклук
Btw кой нормален джедай/сит се хвърля с рогата напред vs нещо което е 1000 пъти по-голямо от него???
the_presator написа:Ако нововъведенията бъдат само различни мечове (каквито главния герой не можеше да ползва в 1-вата игра) това ще е жив боклук
Btw кой нормален джедай/сит се хвърля с рогата напред vs нещо което е 1000 пъти по-голямо от него???
Дарт Вейдър го е отгледал.Не мисля,че можем да го наречем точно"нормален сит/джедай/каквото там се води в момента"
Или както казваме в този форум - няма The Force Unleashed 2, има само СМЪРТ.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Ей, вярно, че беше в черно. Спя, мама му стара, спя!
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!