Нов форум за Варненски Assassin's Creed фенове
Re: Нов форум за Варненски Assassin's Creed фенове
Мале колко сте ми смешни всичките! Не можете да се доближите до форума на Teen Problem, но пак сте много забавни.
Първо - защо според вас всеки, който се интересува от игри, е на 10- години? Това, че съм направил AC фенфорум не значи, че не съм на 17 (актуална възраст).
Второ - няма второ. Само поствайте още много, че да продължава веселието. Ако тая тема стигне до 3 страници ще я пратя на приятелите си да се посмеят и те.
Първо - защо според вас всеки, който се интересува от игри, е на 10- години? Това, че съм направил AC фенфорум не значи, че не съм на 17 (актуална възраст).
Второ - няма второ. Само поствайте още много, че да продължава веселието. Ако тая тема стигне до 3 страници ще я пратя на приятелите си да се посмеят и те.
-
YourSepulture
- Обратна връзка:
HA HAAAAAAAA
Nelson style![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Nelson style
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Егати смешната тема.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Еми гледаш сеир, аз обикновено така правя. Са конкретно писах щото всички се нахвърлиха да констатират видното че автора на темата е малък. Ще порастнеPennуwise написа:Ridler1 написа: Първо - защо според вас всеки, който се интересува от игри, е на 10- години? Това, че съм направил AC фенфорум не значи, че не съм на 17 (актуална възраст).
рико к'во прайм ся![]()
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
- Алминатора``
Ridler1 написа: Първо - защо според вас всеки, който се интересува от игри, е на 10- години? Това, че съм направил AC фенфорум не значи, че не съм на 17 (актуална възраст).

На 17?
~Alminatora
Все агенти сме.
Форумни войни!
PCM vs ASSASSIN'S BUREAU VARNA
ебаси тъпаците са тия
PCM vs ASSASSIN'S BUREAU VARNA
ебаси тъпаците са тия
ПСУВАЙ, НО ВЪЗПИТАНО!
Първо - това на снимката НЕ СЪМ АЗ!!! Беше просто рандъм фото от Google Images. Нали знаете какво е това? Надявам се че няма да ви се наложи да го обяснявам и ще ви влезе в мозъците. Празни надежди...
Второ - йей, форумни войни... nah, няма да забърквам пичовете от моя форум в тва. Просто ще гледам сеир
Второ - йей, форумни войни... nah, няма да забърквам пичовете от моя форум в тва. Просто ще гледам сеир
- Алминатора``
Ridler1 написа:..
Нашите потребители са написали 13 мнения
Имаме 7 регистрирани потребители
Все агенти сме.
Ами да, не е като PC Mania 100 регнати потребителя за 10 години, но все пак 7 потребителя за ден и половина не е зле също...
- Алминатора``
Като е такъв ташак РС Манията какво въобще правиш тук?Ridler1 написа:Ами да, не е като PC Mania 100 регнати потребителя за 10 години, но все пак 7 потребителя за ден и половина не е зле също...
Все агенти сме.
7 ама са асасини, madafaka. Ние сме 100, ама сме прости хейтъри, дайебеш.Nuke Duke написа:Ridler1 написа:..
Второ - йей, форумни войни... nah, няма да забърквам пичовете от моя форум в тва. Просто ще гледам сеирНашите потребители са написали 13 мнения
Имаме 7 регистрирани потребители
Fuck you, buddy
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Ей сега ще ни асасинейшън на форумаMarv написа:
7 ама са асасини, madafaka. Ние сме 100, ама спе прости хейтъри, дайебеш.
ПОИЗЪН ПАРТИ!!!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Не е ли очевадно? Гледам сеирNuke Duke написа:Като е такъв ташак РС Манията какво въобще правиш тук?Ridler1 написа:Ами да, не е като PC Mania 100 регнати потребителя за 10 години, но все пак 7 потребителя за ден и половина не е зле също...
- Алминатора``
Сеир на какво?Че си на 17 години, а си направил форум за неща, които и 10 годишните смятат за твърде детски?По голям сеир от това има ли?Ridler1 написа:Не е ли очевадно? Гледам сеирNuke Duke написа:
Като е такъв ташак РС Манията какво въобще правиш тук?
Все агенти сме.
Добре че си призна на колко си години. Подозирам, че и останалите, които писаха в темата, са около тази възраст.
- Алминатора``
Ridler1 написа:Добре че си призна на колко си години. Подозирам, че и останалите, които писаха в темата, са около тази възраст.
Ако това ми беше истинския акаунт дори нямаше да се занимавам с теб, ебаси
Все агенти сме.
- Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Когато оставиш акаунта да определя действията ти, знаеш колко точно зле трябва да си, нали...
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Ако трябва да сме честни това и на мен не ми е истинския акаунт. И кво правим ся?
btw да съм те карал да се "занимаваш с мен"? Ти просто го правиш, а аз се хиля. А дори и да имаш 1000 акаунта това не променя факта че си едно малко момче което знае само да хейтва.
btw да съм те карал да се "занимаваш с мен"? Ти просто го правиш, а аз се хиля. А дори и да имаш 1000 акаунта това не променя факта че си едно малко момче което знае само да хейтва.
Двама пришълци се карат на неутрална територия - колко забавно...
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...