Смятам да го пробвам, 'га го релийзнат официално :- )Omega-x написа:Някой мисли ли да го играе тва SWGEmu?
Star Wars: The Old Republic
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Re: SW: The Old Republic
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
И аз може да го опитам...някой ден
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Знам,че много хейт получиха испан...ситските инквизитори,но аз бях решен още в началото да играя с един от тях,така че това ще да е моя избор.И какво наитина стана с Рейвън?
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Аз се колебая между Bounty Hunter и Sith Warrior.
Да, знам че се бях заклел да не играя със сит, но след последните разкрития около историята и companion-ите му ми стана интересно. Инквизиторът ми се струва доста блудкав, а агентът, въпреки че е готин, не ме привлича. Не знам защо.
Историята на Реван все още няма да разкрия - изяжте се от напрежение![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Да, знам че се бях заклел да не играя със сит, но след последните разкрития около историята и companion-ите му ми стана интересно. Инквизиторът ми се струва доста блудкав, а агентът, въпреки че е готин, не ме привлича. Не знам защо.
Историята на Реван все още няма да разкрия - изяжте се от напрежение
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Аз мисля да се пробвам със smuggler,още от едно време харесвам Хан Соло в началото имах
колебания обаче тая работа с 4-е Force user class-a наклони везните в полза на трафиканта

колебания обаче тая работа с 4-е Force user class-a наклони везните в полза на трафиканта
Минотавре лош чиляк си ти тц тц тц.........Историята на Реван все още няма да разкрия - изяжте се от напрежение
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
@guild members: Гледам има доста новаци - Анграл, Сони, Бяса, Санджуро... Трябва да видим кой от тях има желание да влезе в гилдията.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Ще преживея факта че няма да сам от страната Републиката,но трябва да се орентирам към друг клас.Хммммммммм........
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Трябва да осъвременя информацията за гилдията, че много хора вероятно дори не знаят за нея (беше оповестена преди около 40 страници).
Ей сега ще я репостна.
Ей сега ще я репостна.
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Star Wars гилдия PC Mania
Дами и господа, с удоволствие ви представям официалната Star Wars: The Old Republic гилдия на списание PC Mania!
Име: Sword of the Empire
Дата на учредяване: 15.X.2009
Идеологическа принадлежност: Sith Empire
Лидер: TBA
Тип: Roleplaying
Целта на гилдията е да предлага взаимопомощ и ролево изживяване на своите членове. Правилата и кодекса на организацията не понадлежат на преговори.
Правила за членство:
1. Трябва да разполагате с легално копие на Star Wars: The Old Republic.
2. Трябва да можете да отделите поне 2 (два) часа на ден на играта. При наличието на уважителни причини това понадлежи на промяна.
3. Roleplaying-ът не е пожелателен, а задължителен.
4. Необходими са ви базови познания относно вселената на Star Wars. За повече информация вижте Wookieepedia.
Членове:
Дами и господа, с удоволствие ви представям официалната Star Wars: The Old Republic гилдия на списание PC Mania!
Име: Sword of the Empire
Дата на учредяване: 15.X.2009
Идеологическа принадлежност: Sith Empire
Лидер: TBA
Тип: Roleplaying
Целта на гилдията е да предлага взаимопомощ и ролево изживяване на своите членове. Правилата и кодекса на организацията не понадлежат на преговори.
Правила за членство:
1. Трябва да разполагате с легално копие на Star Wars: The Old Republic.
2. Трябва да можете да отделите поне 2 (два) часа на ден на играта. При наличието на уважителни причини това понадлежи на промяна.
3. Roleplaying-ът не е пожелателен, а задължителен.
4. Необходими са ви базови познания относно вселената на Star Wars. За повече информация вижте Wookieepedia.
Членове:
- Minotaur King
- Draksis
- the_presator
- Magneto666666
- >> HELLSENOM <<
- radi_bomb
- Sentry
- The Chameleon
- sith_of_darkness
- SuB_ZeRo01
- Заратущра
- ododjitoo
- Сиера
- Bqssa
- Sanjuro Kwon
- Lord Angral
- justme
- Hurford
-
barcelona6289
първите 3 ще успея даго покрия , но последно няма да мога и не ми се занимава да учанови нещата само зада влезна в някъв гилд
Тъй като ще трябва да играя с Империята мисля, че ще играя с...ловец на глави.След контрабандист, това ми звучи доста интересно.Отбиваш се в щаба на отбора ти с твойте помощници и спонсори, след като си извършил поредното покушение над някой човек.Преглеждаш листа с наградите за главите(сериозно, защо не направят дума на български? ) и се спираш на поредният бъдещ мъртвец. ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
sith_of_darkness ще бъде Bounty Hunter, току-що ми се обади.
А ето и лошата новина. След поредните пазарлъци с Cartoon Network, сериалът The Clone Wars е спрян за още един месец. Новият епизод ще бъде излъчен на 1 януари 2010 г.
А ето и лошата новина. След поредните пазарлъци с Cartoon Network, сериалът The Clone Wars е спрян за още един месец. Новият епизод ще бъде излъчен на 1 януари 2010 г.
Всъщност много сериали си правят такава коледна почивка тази година. То не беше Bones, не беше Mentalist, Supernatural, Psyche... а бе почти всичките.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Мисля, че съм индикирал достатъчно ясно причината - Лукас пак се пазари. Обичайната коледна почивка е две седмици, не един месец.Minotaur King написа:След поредните пазарлъци с Cartoon Network...
Кажи го на екипа на Psyche, които решиха да я правят от края на октомври или на Supernatural и Mentalist, които са от две седмици off. Bones и House последните им епизоди пък бяха миналата седмица. И всички сериали ще са отново online след нова година. Смисъл може Лукас да се е пазарил, не споря за това, просто казвам, че май има и без това подобна политика да се спират сериалите за празниците тази година.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Аз забелязах,че нито Геро и,нито Хаус,нито излъжи ме,ги няма.Да не говорим за Supernatural ,който до 14 юнуари няма да го има.За това,че няма да дават по Cartoon Network-не ми се вярва вината да е само на Лукас
пс:Виждам,че Сентри ме е изпреварил
пс:Виждам,че Сентри ме е изпреварил
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Да не започваме, че още отсега виждам 10-страничния безсмислен спор, в края на който сме там откъдето сме тръгнали.
Тъй като ловците на глави са много, се преориентирам към Sith Warrior-a (виж по-горе). Засега сметката е следната:
Bounty Hunter - 3
Imperial Agent - 0
Sith Warrior - 1
Sith Inquisitor - 1
Тъй като ловците на глави са много, се преориентирам към Sith Warrior-a (виж по-горе). Засега сметката е следната:
Bounty Hunter - 3
Imperial Agent - 0
Sith Warrior - 1
Sith Inquisitor - 1
Не бе, то тоя спор е напълно безсмислен, но е просто интересен факт.
Иначе - аз ако ще съм dark side, ще играя с warrior.
Иначе - аз ако ще съм dark side, ще играя с warrior.