Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Официален анонс на Serious Sam HD: The second Encounter Публикувано на: 30 Ное 2009 23:46
Новината е съвсем прясна. The Second Encounter е официално анонсирана. Освен че е е римейк, играта ще предлага един нов режим който ще се казва co-op tournament и ще е кооперативно съревнование на отборен принцип. Играта се очаква в ранната 2010 за PC и конзоли.
|
|
|
|
|
זeadоnly
|
|
|
|
Заглавие: Re: Официален анонс на Serious Sam HD: The second Encounter Публикувано на: 01 Дек 2009 02:42
Еми за пари го правят, така започнаха всички. И StarCraf 2 ще се делне на 3 отделни игри с извинението, че играта щяла да бъде твърде голяма ако включат всички мисии (да бе да). И на Warhammer Dawn of War 2 положението е същото, но там поне ще се продават като експанди, а не като отделни игри. Просто супер много разтягат локуми за да могат да намажат повече.
___________________________________ ПСУВАЙ, НО ВЪЗПИТАНО!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Официален анонс на Serious Sam HD: The second Encounter Публикувано на: 01 Дек 2009 03:06
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Официален анонс на Serious Sam HD: The second Encounter Публикувано на: 01 Дек 2009 10:22
High_voltage написа: Според мен кофти постъпка от страна на CroTeam.
При положение, че фенското общество счита FE и SE за една игра, защо компанията ще издава отделни римейци? Освен това, за разлика от FE, SE далеч не заслужаваше този римейк. Всеки истински фен знае, че не може да се мери с фърст-а. Счита ги, но аз от личен опит и контакти с такива хора ще ти кажа че считат SE за по-добрата игра
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Официален анонс на Serious Sam HD: The second Encounter Публикувано на: 01 Дек 2009 13:09
¦•••SHERIFA•••¦ написа: Вчера, в 20:40ч. българско време е анонсиран.
И защо си мислиш, че на някой му пука?
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Официален анонс на Serious Sam HD: The second Encounter Публикувано на: 01 Дек 2009 13:48
Секонд енокоунтера е жесток направо с пъти по-добър от първия, много по разнообразни нива и много по запомнящи се мелета.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Официален анонс на Serious Sam HD: The second Encounter Публикувано на: 01 Дек 2009 16:47
Алминатора` написа: ¦•••SHERIFA•••¦ написа: Вчера, в 20:40ч. българско време е анонсиран.
И защо си мислиш, че на някой му пука? Защо си мислиш, че на някой му пука дали "на някой му пука" или не ?
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Официален анонс на Serious Sam HD: The second Encounter Публикувано на: 01 Дек 2009 17:11
High_voltage написа: Всеки истински фен знае, че не може да се мери с фърст-а. iddqd написа: Секонд енокоунтера е жесток направо с пъти по-добър от първия, много по разнообразни нива и много по запомнящи се мелета. Why am I not surprised? Иначе хич не ми хареса тоя римейк, а за СЕ не ми се мисли....наистина беше доста далече от първия....
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Официален анонс на Serious Sam HD: The second Encounter Публикувано на: 01 Дек 2009 17:27
Аз мисля, че ще е супер да видим The second Encounter в HD Ще се чака
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Официален анонс на Serious Sam HD: The second Encounter Публикувано на: 02 Дек 2009 00:30
High_voltage по какъв начин си играл тези игри бе човек? Jump and Run-a в играта беше добре сложен за да придаде малко усещане като в Индиана Джоунс (все пак в екзотични места се случват тези щуротии). За оръжията незнам защо се оплакваш след като това не е РПГ и да кажеш "е това прави малко демидж , ще го метна". Даден ти е арсенал и ти си решаваш как да го ползваш (бтв от марс ли падаш ? Огнехвъргачката беше total annihilation в Second Encounter). Резачката обаче си имаше определена цел, която за жалост не си разбрал Serious Sam както комбинира така и почита две игри, които направиха революция в гейминга Doom и Duke Nukem. Насякаде в сериозния Сам можеш да видиш лека почит към тези две игри (невидимите чудовища , смалените чудовища, Дюк Нюкъм по телефона, резачка , изказванията на Сам, летящите глави и тн.) Дюк , Сам и Маринеца са като Шварценегър , Сталоун и Стивън Сегал.... екшън/фпс легенди
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Официален анонс на Serious Sam HD: The second Encounter Публикувано на: 02 Дек 2009 09:11
Цитат: Дюк , Сам и Маринеца са като Шварценегър , Сталоун и Стивън Сегал Шварценегер - ОК, Сталоун - супер, Стивън Сегал - наистина ли ти свършиха актьорите, за да го сложиш в тая тройка? Не можеше ли да е Брус Уилис, примерно?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Официален анонс на Serious Sam HD: The second Encounter Публикувано на: 02 Дек 2009 11:53
High_voltage написа: Добре де, може би бях твърде критичен. Serious Sam, FE и SE ще си останат класика и не оспорвам, че и двете игри са адски забавни. И все пак, поне за мен, FE е по-истинска. Просветли ме за целта на резачката. Ами Секънд е по слаба от гледна точка на това, че предлага много малко нива на свят, докато фърст разгръща Египет в цели петнадесет нива, тези в секъд стоят малко претупани. За пример ще дам Зона Мемфис от Фърст и Зона Персеполис от Секънд. Мемфис представлява няколко нива, които представят самото проникване на Сам до центъра на града, идвайки нейде от пустинята (Dunes, Suburbs, Sewers & Metropolis). Едното ниво предстравлява влизането, другото кварталите на бедните, по нататък кварталите на богатите и т.н. Във Секънд всичко това е в нивото Ziggurat. Taм накратко излизате от Зикурата, прекосявате квартала на бедните, влизате при дворовете с богаташи и след това в града, като останалите нива представляват разходка из храм който да ви изведе до Вавиолнската Кула. Според мен световете в Second са по-интересни, но уви, прекалено малкото нива на свят са по-скоро минус. Играта като дизайн е по-разчупена, логично е самите мелета вече да не са от арена в арена, макар, че и арените са запазени. Най-големият проблем обаче на играта според мен е че вече просто е доста Не сериозна. Става въпрос за хумор. Прочетете внимателно съобщенията на Нетрикса и ще разберете.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Официален анонс на Serious Sam HD: The second Encounter Публикувано на: 02 Дек 2009 12:08
Sentry написа: Цитат: Дюк , Сам и Маринеца са като Шварценегър , Сталоун и Стивън Сегал Шварценегер - ОК, Сталоун - супер, Стивън Сегал - наистина ли ти свършиха актьорите, за да го сложиш в тая тройка? Не можеше ли да е Брус Уилис, примерно? Или Жан Клод Ван Дам примерно
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Официален анонс на Serious Sam HD: The second Encounter Публикувано на: 02 Дек 2009 15:12
Само от погледа му разбираш, че си загазил.... и то много здраво. Senty погледай малко филми Ще разбереш защо го слагам там
|
|
|
|
|
Fanatic
|
|
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Официален анонс на Serious Sam HD: The second Encounter Публикувано на: 02 Дек 2009 15:28
Доколкото помня Сам говореше със себе си в телефонната кабина, а не с Дюк. Не мисля, че от Кротеам почитат Нюкем чак толкова....Във СС2 го бяха изобразили като скелет с ракета навряна в гъза....
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Официален анонс на Serious Sam HD: The second Encounter Публикувано на: 02 Дек 2009 15:37
Fanatic написа: Доколкото помня Сам говореше със себе си в телефонната кабина, а не с Дюк. Не мисля, че от Кротеам почитат Нюкем чак толкова....Във СС2 го бяха изобразили като скелет с ракета навряна в гъза.... http://www.youtube.com/watch?v=lN4t_Ob7Juk
|
|
|
|
|
Fanatic
|
|
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Официален анонс на Serious Sam HD: The second Encounter Публикувано на: 02 Дек 2009 17:23
Значи съм се объркал.... Харесва ми как изпозлват всяка възможност да се гаврят с Дюк Нюкем форевър.... -Blondie, is it you? -No, its Jones(?) -Oh, when will he come? -He'll come when he's done, boy ----------- I've been waiting forever for him to show up.
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Официален анонс на Serious Sam HD: The second Encounter Публикувано на: 02 Дек 2009 18:49
¦•••SHERIFA•••¦ написа: Вчера, в 20:40ч. българско време е анонсиран. Верно ли бе? И колко секунди?
|
|
|
|
|
Cyber-X
|
|
В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
|
|
Заглавие: Re: Официален анонс на Serious Sam HD: The second Encounter Публикувано на: 04 Дек 2009 15:14
RaZoR-X написа: ¦•••SHERIFA•••¦ написа: Вчера, в 20:40ч. българско време е анонсиран. Верно ли бе? И колко секунди? 61
___________________________________ meh.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|