Fanatic написа:Maмка му , почнаха да ми се причуват някви рандъм гласове когато слушам музика...(не става въпрос за вокалите)
И какво викат те? Смърт за Израел ли

Fanatic написа:Maмка му , почнаха да ми се причуват някви рандъм гласове когато слушам музика...(не става въпрос за вокалите)
Warbringer написа:Пак оставам сам за уикенда и ще се заформи пак Magic The Gathering масъкър с едно кило леки наркотици :Р
Till Lindemann написа:утре ше еба 16 годишна
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
мноу мъ булииии, стигъ веее, въди гууу
denik написа:не пийте на работа!!!!
Dante написа:Имам молба към форумците, разбиращи от политика.
Започнах уроци по журналистика и постепенно трябва да навлизам в политическия и социален живот на България, четейки вестници и т.н.
Сега имам за домашно да чета за Бойко Борисов, защото следващата седмица ще пиша журналистическо есе на тема "Диктаторът".
Та някой знае ли, къде мога да намеря пълен и достоворен материал за живота и идеологията на тази, така нашумяла личност - Бат Бойко?
Мерси предварително.
Dante написа:Имам молба към форумците, разбиращи от политика.
Започнах уроци по журналистика и постепенно трябва да навлизам в политическия и социален живот на България, четейки вестници и т.н.
Сега имам за домашно да чета за Бойко Борисов, защото следващата седмица ще пиша журналистическо есе на тема "Диктаторът".
Та някой знае ли, къде мога да намеря пълен и достоворен материал за живота и идеологията на тази, така нашумяла личност - Бат Бойко?
Мерси предварително.
Dante написа:Напротив, знам.![]()
На мен не ми трябва биографичена книга, защото нямам време, а и кога да я чета. Искам някаква статия или материал, не по-голям от десетина страници, където обективно се представя живота и идеологията на Борисов.
И да, търсил съм в интернет, но не намерих нещо подходящо, а понеже сега навлизам в тези неща, вие сте единствените, които мога да попитам.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Dante написа:Просто не посещавам други форуми, а повечето ми приятели не са интересуват от политика, кретен.
Благодаря за помощта.
The Chameleon написа:
![]()
![]()
Това е като да си депресиран и да се оплачиш на /b/ ...