Автор |
Съобщение |
SilentKill
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lockerz.com - всички са доволни ! Публикувано на: 25 Ное 2009 23:18
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1 ... 0036830463Това ми е поръчката. В фейсбука им написаха, че не е проблем ако order number-а не го пише или е 0, не е проблем, и ще си получим наградите, така че сега ми остава единствено да чакам
|
|
|
|
|
h3artstone
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lockerz.com - всички са доволни ! Публикувано на: 25 Ное 2009 23:19
На последните три страници дето искахте покана - проверете си пощата утре сутрин до тогава би трябвало да имате Между другото интерестно ми е дали се плаща нещо при доставката? Щото разбрах, че през FedEx са куриерските услуги, а там бая солено зимат
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lockerz.com - всички са доволни ! Публикувано на: 25 Ное 2009 23:28
бачкайте 1 месец и си изкарайте за каквото ви е на душа
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lockerz.com - всички са доволни ! Публикувано на: 25 Ное 2009 23:36
Бих ти казал,че си идиот,но няма да го направя да запазя добрия тон.
|
|
|
|
|
featbeast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lockerz.com - всички са доволни ! Публикувано на: 26 Ное 2009 09:11
h3artstone написа: На последните три страници дето искахте покана - проверете си пощата утре сутрин до тогава би трябвало да имате Между другото интерестно ми е дали се плаща нещо при доставката? Щото разбрах, че през FedEx са куриерските услуги, а там бая солено зимат Нищо не се плаща при доставката. Всичко е за тяхна сметка.
|
|
|
Заглавие: Re: Lockerz.com - всички са доволни ! Публикувано на: 26 Ное 2009 14:39
На колко време зареждат и коя дата?
|
|
|
|
|
featbeast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lockerz.com - всички са доволни ! Публикувано на: 26 Ное 2009 15:51
WidowmakeR написа: На колко време зареждат и коя дата? Това е въпрос за 100 000 Никой не знае, дори и хората от сайта. Най-полезното нещо е да следите профила им в facebook, защото там дават информация горе долу кога ще има redemption
|
|
h3artstone
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lockerz.com - всички са доволни ! Публикувано на: 26 Ное 2009 18:59
WidowmakeR получи ли поканата
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lockerz.com - всички са доволни ! Публикувано на: 26 Ное 2009 19:34
Да, но чак днес на обяд предполагам е дошла. Снощи до 4 сутринта седях на компа и нямаше ни повест, ни вест от покана. Сутринта като тругах за даскало пак така. Чак след училище като се върнах ми беше пристигнала. Не знам заяо така се е забавила, а и също така не знам от кой точно беше поканата. Не обърнах никакво внимание, защото нали ти и още едно момче уш ми пратихте покана. Другото, коете е, че не знам как действа това с приятелите, когато им пратиш покана. Всеки път, когато влиза приятел ти се дават по 2 точки или само, когато ти приемат поканата?
|
|
|
|
|
featbeast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lockerz.com - всички са доволни ! Публикувано на: 26 Ное 2009 19:42
Само когато твой приятел се регистрира чрез поканата ти- получаваш еднократно 2 точки. 20 поканени приятели= 40 точки + фанелка и вип статус
|
|
|
Заглавие: Re: Lockerz.com - всички са доволни ! Публикувано на: 26 Ное 2009 19:50
Ахам. Попитах защото четох някъде по сайта, че когато твой приятел (тоест един от поканените от теб) направи daily получаваш 2 точки. Може и да не съм прочел нещо правилно де. Щото само на бързо разгледах сайта и направих 1-2 daily-та, поканих 2-ма и не съм влизал повече. Едит: Аз нещо не съм дочел. Едит2: Като влезох за първи път ми се пусна една игра дето падат точки и треа да ги обирам с една линийка, всеки ден ли има такава игра?
|
|
|
|
|
featbeast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lockerz.com - всички са доволни ! Публикувано на: 26 Ное 2009 20:41
WidowmakeR написа: Едит2: Като влезох за първи път ми се пусна една игра дето падат точки и треа да ги обирам с една линийка, всеки ден ли има такава игра? За жалост тази игра е само еднократно- при регистрация. Втори път няма да я видиш...
|
|
|
Заглавие: Re: Lockerz.com - всички са доволни ! Публикувано на: 26 Ное 2009 20:52
Лол! Еми тогава значи ще мога да печеля точки само с инвайти и daily-та така ли? Има ли някакви бонуси и ала бала?
|
|
|
|
|
featbeast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lockerz.com - всички са доволни ! Публикувано на: 26 Ное 2009 21:03
Да за сега само чрез покани и дневните въпроси. Създателите на сайта планират за в бъдеще да вкарат и разни игри и клипчета, които също ще носят точки. Обаче и цените на продуктите ще се вдигне ( например ако сега PSP струва 200 точки, тогава ще е 1000), така че горе долу работата ще е същата...
|
|
|
Заглавие: Re: Lockerz.com - всички са доволни ! Публикувано на: 26 Ное 2009 21:10
Дееба. Не е убаво така.
|
|
|
|
|
Nike?
|
|
В момента играе: Carom3D
|
|
Заглавие: Re: Lockerz.com - всички са доволни ! Публикувано на: 26 Ное 2009 23:06
Ще може ли една покана на nike.bul@gmail.comБлагодаря предварително
___________________________________ Free Lockerz Invitez
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lockerz.com - всички са доволни ! Публикувано на: 26 Ное 2009 23:10
Пратих.
|
|
|
|
|
Nike?
|
|
В момента играе: Carom3D
|
|
Заглавие: Re: Lockerz.com - всички са доволни ! Публикувано на: 26 Ное 2009 23:21
Бърз си, благодаря Сега и писмото ако дойде, ще е екстра...
___________________________________ Free Lockerz Invitez
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lockerz.com - всички са доволни ! Публикувано на: 26 Ное 2009 23:30
Най-вероятно утре ще дойде. Пратих на един преди няколко часа и още не е пристигнало. Не бързай.
|
|
|
|
|
Blackbird
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lockerz.com - всички са доволни ! Публикувано на: 27 Ное 2009 12:11
Ъм, добре. Станах Z-Lister, въпроса ми е как ще си получа тениската? В профила ми искат инфо само за улицата, града, държавата и пощенския код.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|