Това ми е поръчката. В фейсбука им написаха, че не е проблем ако order number-а не го пише или е 0, не е проблем, и ще си получим наградите, така че сега ми остава единствено да чакам
Lockerz.com - всички са доволни !
- SilentKill
- Обратна връзка:
Re: Lockerz.com - всички са доволни !
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1 ... 0036830463
Това ми е поръчката. В фейсбука им написаха, че не е проблем ако order number-а не го пише или е 0, не е проблем, и ще си получим наградите, така че сега ми остава единствено да чакам![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Това ми е поръчката. В фейсбука им написаха, че не е проблем ако order number-а не го пише или е 0, не е проблем, и ще си получим наградите, така че сега ми остава единствено да чакам
-
h3artstone
- Обратна връзка:
На последните три страници дето искахте покана - проверете си пощата утре сутрин до тогава би трябвало да имате
Между другото интерестно ми е дали се плаща нещо при доставката? Щото разбрах, че през FedEx са куриерските услуги, а там бая солено зимат 
Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
Бих ти казал,че си идиот,но няма да го направя да запазя добрия тон.
Нищо не се плаща при доставката. Всичко е за тяхна сметка.h3artstone написа:На последните три страници дето искахте покана - проверете си пощата утре сутрин до тогава би трябвало да иматеМежду другото интерестно ми е дали се плаща нещо при доставката? Щото разбрах, че през FedEx са куриерските услуги, а там бая солено зимат
На колко време зареждат и коя дата?
Това е въпрос за 100 000WidowmakeR написа:На колко време зареждат и коя дата?
-
h3artstone
- Обратна връзка:
WidowmakeR получи ли поканата 
Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
Да, но чак днес на обяд предполагам е дошла. Снощи до 4 сутринта седях на компа и нямаше ни повест, ни вест от покана. Сутринта като тругах за даскало пак така. Чак след училище като се върнах ми беше пристигнала. 
Не знам заяо така се е забавила, а и също така не знам от кой точно беше поканата. Не обърнах никакво внимание, защото нали ти и още едно момче уш ми пратихте покана.
Другото, коете е, че не знам как действа това с приятелите, когато им пратиш покана. Всеки път, когато влиза приятел ти се дават по 2 точки или само, когато ти приемат поканата?
Не знам заяо така се е забавила, а и също така не знам от кой точно беше поканата. Не обърнах никакво внимание, защото нали ти и още едно момче уш ми пратихте покана.
Другото, коете е, че не знам как действа това с приятелите, когато им пратиш покана. Всеки път, когато влиза приятел ти се дават по 2 точки или само, когато ти приемат поканата?
Само когато твой приятел се регистрира чрез поканата ти- получаваш еднократно 2 точки. 20 поканени приятели= 40 точки + фанелка и вип статус
Ахам. Попитах защото четох някъде по сайта, че когато твой приятел (тоест един от поканените от теб) направи daily получаваш 2 точки. Може и да не съм прочел нещо правилно де. Щото само на бързо разгледах сайта и направих 1-2 daily-та, поканих 2-ма и не съм влизал повече.
Едит: Аз нещо не съм дочел.
Едит2: Като влезох за първи път ми се пусна една игра дето падат точки и треа да ги обирам с една линийка, всеки ден ли има такава игра?
Едит: Аз нещо не съм дочел.
Едит2: Като влезох за първи път ми се пусна една игра дето падат точки и треа да ги обирам с една линийка, всеки ден ли има такава игра?
За жалост тази игра е само еднократно- при регистрация. Втори път няма да я видиш...WidowmakeR написа: Едит2: Като влезох за първи път ми се пусна една игра дето падат точки и треа да ги обирам с една линийка, всеки ден ли има такава игра?
Лол! Еми тогава значи ще мога да печеля точки само с инвайти и daily-та така ли? Има ли някакви бонуси и ала бала?
Да за сега само чрез покани и дневните въпроси. Създателите на сайта планират за в бъдеще да вкарат и разни игри и клипчета, които също ще носят точки. Обаче и цените на продуктите ще се вдигне ( например ако сега PSP струва 200 точки, тогава ще е 1000), така че горе долу работата ще е същата...
Дееба. Не е убаво така.
- Nike?
- В момента играе: Carom3D
Бърз си, благодаря
Сега и писмото ако дойде, ще е екстра...
Най-вероятно утре ще дойде. Пратих на един преди няколко часа и още не е пристигнало. Не бързай. 
Ъм, добре. Станах Z-Lister, въпроса ми е как ще си получа тениската? В профила ми искат инфо само за улицата, града, държавата и пощенския код.